Sari la conținut

blackwoo

INACTIV
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de blackwoo

  1. Salutari Userului SOSO, desi nu te cunosc si nici nu am auzit de tine iti multumesc pentru ,,declaratie"si sper ca e doar o simpatie ,,virtuala"pentru ca eu poze pe forum nu am ,cont pe hi 5 nu am dar chiar in timp ce scriu aceste randuri mi a venit o idee;ce ar fi sa mi fac un cont pe facebook si sa ma fac si blogger ca am primit mai multe mesaje de incurajare decat injuraturi si as putea sa mi castig existenta ca blogger..!Tu ,SOSO, ca ,,fan "Blackwoo ce parere ai? Mesaj completat Dear Patrick, Am citit de zeci de ori mesajul tau in franceza,am dat translate pe Google si n am reusit sa inteleg nimic,nici macar nu mai sunt sigur daca esti francez sau esti de pe planeta aia din filmul Avatar si vorbesti limba Na`Vi!!! P.S.Pentru enduristii interesati sa invete limba Na`Vi si sa ne putem injura linistiti pe forum fara sa ne luam suspendari ,exista un site creat chiar de cel care a ,,inventat o"(Paul Frommer-doctorand in lingvistica si coleg cu Patrick ). In incheiere un scurt exemplu de traducere din Romana in Na`Vi:Buna,ce mai faci?/Kaltxi nga-ru lu fpom srak?
  2. Buna seara din Buzau, Ser Patrick, Je resu un messaj sur mon imeil prive ca tu demand mon permission pur puvoar organize dan mon vill jan se pas chel eveniment enduro avec jan se pas chel personne du Frans u Itali chi se rule an moto.. Jesper canmem chil a un permi conduir valabla otraman je se pa vuz ede!!! Parsca jem le fenomen enduro je veo vu lese fer set curs avec un condision:tu doit fer invitasion spesial sur le forum pur moa e mezami plus deo butei de palinka pur moa u bien diz butei de ven du Frans Best Regards, Blackwoo Associate Partner of this event tel;fax;email:0722BLACKWOO P.S.Scuza mi traducerea din romana in franceza dar am apelat la ,,Google Translate pentru Gheorghieni''
  3. i m back in ,,business"si vreau sa ma iau de nemultumiti(am fost ,,bland"!)!!!!hai, curaj!!!
  4. te astept la hobby daca ai facut o singura tura la bacau...asta daca e ploaie,dc nu eu zic sa te inscrii la open si daca nu termini in prima zi cei 160 km te bagi de a doua zi la hobby respectiv clasa C respectiv CASTRAVETI si o sa ai timp sa bem si o bere impreuna.
  5. Multumesc pentru vesti !!!!!!!!!!!!!Asta inseamna ca voi participa si eu la clasa ,,hobby"si ii invit pe toti ,,castravetii"sa vina sa incerce sa ma infrunte!Va anunt ca de doua luni ma antrenez zilnic(inot,alergari sustinute si doua ore de enduro in special noaptea)E binevenita ideea introducerii clasei hobby ,pentru ca multi dintre competitorii obisnuiti ai curselor chiar vin sa-si depaseasca limitele , nu neaparat pe ceilalti si avand in vedere ca unii dintre ei s au apucat de enduro la ,,batranete" iar pensiile lor vor fi taiate ar putea sa le rotunjeasca cu premiile de la REA 2010. Voi reveni cu o lista a ,,castravetilior"pe care ii provoc la MAREA INFRUNTARE -REA 2010.
  6. Foarte tare traseul,exceptional,foarte tehnic si imposibil de parcurs pentru mine(am incercat azi sa l parcurg dar m am oprit la prima urcare)in orice caz mi a placut fff mult chiar daca nu l am parcurs.Inca o data felicitari pentru idee si pentru curaj! Stefan te incurajez si eu sa mai organizezi asemenea evenimente pentru un cerc restrans si exclusivist si te rog ca data viitoare sa ma primesti si pe mine si ti promit ca voi face totul ca sa l promovezi mai bine,de exemplu as propune un nume pentru evenimentul tau ca sa atragem si nume mari din lumea enduro ca sa l si termine cineva: ex:BISRACE sau BISOKABERG sau STEPHANMANIACS sau STEFAN-RELOADED P.S.Sper ca nu mi o iei in nume de rau ,ai vazut ca nu am facut nici o observatie sau prognoza meteo inainte......
  7. Make e in PUB la concertul F Chilian. P.S. NU MA PROVOCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. buna seara tuturor enduristilor,de aici de departe.... @braccio braccio esti varza,ce intrebare e asta,cu open sau extrem?bineinteles ca A,B,sau C unde va dori fiecare sa concureze.Il vezi pe Misu sau LO sase bage la un trasEU c SAU open@makexmraid? @REA-PRINTESA NOASTRA REA,ca intotdeauna ai cele mai obiective comentarii si stii cat de mult te apreciez ,nu numai ca sportiva dar si ca ,,moderatoare" pe forum de aceea eu propun sa ii iei locul lui Soso,pe bune ,fara gluma. Si acum DECIZIA mea in ceeace priveste clasa OLD BOYS:CLASA TB SA EXISTE SI SA PARCURGA ACELASI TRASEU CA SI EXTREMUL cu mentiune ca cei peste x ani care nu s au apucat de enduro cu un an in urma cum as fi eu sa poata participa la ce clasa se simte in stare.....V am spaaaaarrrrrt! @ATILLAS -Dear Atillas,am vazut in anuntul tauinca de acum un an ca vinzi ultima pereche de cizme oxtar al pretul de 165 de euro si as dori sa te intreb dc nu ar tb sa i maresti pretul fiind intr adevar ultima pereche oxtar ever ar tb sa fie de colectie.......just joking
  9. Stai linistit Bu -Said sau Sindbad,e plin de Castraveti prin zona asa ca nu tii pe nimeni pe loc ......Esti binevenit la zapada mai ales ca sambata asta se anunta mare iesire mare la Teopaducel-cel mai nou sef al Castravetilor -dupa ce l a detronat pe fostul sef,Make Racing. Intra in gasca noastra si te anunt ca il detinem pe cel mai mic castravete-LIO-SEFUL PLECARILOR IN PANTA CU FRANA DE MANA TRASA.
  10. Nu trebuie sa ai ceva cu rocket ul trebuie doar sa incerci unul si atunci cred ca vei intra in randul fanilor acestui motor.Am facut doar 1000 km cu un ROCK si te rog sa ma crezi ca feeling ul este unic.
  11. Am eu o propunere super tare si seamana a Dakar commbinat cu Erzberg si cu Carpatii nostrii-este vb de Maroc si link ul este http://www.sra-assistance.org/raid_passion_desert.htm sau pe www.sudexpe.com Este vb de 9 zile,9 etape,2500 km de piste,munti ,dune,ocean pentru cine vrea, Pentru mai multe detalii ii puteti contacta pe baietii de la Make Racing .
  12. Citind cu atentie acest topic as dori sa trag si eu o concluzie cu permisiunea colegilor si prietenilor mei enduristi pe care ii salut dupa aceasta lunga pauza ....: 1.Cluburile sportive care doresc sa organizeze competitii in ROMANIA o pot face in continuare daca se afiliaza la FRM si respecta legile in vigoare.Aceste cluburi pot organiza:etape de campionat national,european,est-european sau mondial,cupe care sa aiba un singur regulament,intalniri si sedinte,festivitati de premiere etc,etc 2.Celelalte entitati(Persoane fizice,prieteni,gasti de prieteni,societati comerciale sau pe actiuni,ONG-uri,)pot organiza in continuare iesiri,plimbari,raiduri,excursii,chefuri,petreceri,vitei la protap.berbeci la protap,etc,etc ca si pana acum ,conform legilor dupa care isi desfasoara activitatea sau pur si simplu dupa cea mai tare lege-LEGEA BUNULUI SIMT(Votati Antonescu!) 3.Cluburile care nu vor sa se afilieze la Federatie dar vor sa organizeze sau sa participe la competitii pot lua legatura cu mine sau cu Stefan si ne pot trimite banii pentru licenta in contul RO75BACX458789658475BTRL002542XX deschis la orice banca iar la beneficiar va rog sa treceti Asociatia Federatiilor de Week-Enduro Din Romania si din Strainatate. P.S.pentru ketemeu:Desi ma confunzi trebuie sa ti spun ca sunt un mare fan al d nei Udrea si cred ca ti se pare ca seman la voce cu ea!
  13. finally a good point of view!Congratulations!
  14. Felicitari pentru ce ai scris si trebuie sa recunosc ca ai pus punctul pe i.De fapt asta cred ca este problema baietilor de la Buzau,nu vor sa fie confundati tocmai pentru motivele pe care le ai scris tu:concurentii care vin la Buzau trebuie doar sa stie unde se duc pentru ca nereusita unui club sau a altuia poate afecta imaginea pe care fiecare club vrea sa si o cladeasca.Exemplu:blackwoo iti ofera premiu,, o excursie de neuitat pe o plaja exotica plina de palmieri'' iar cand ajungi acolo e de fapt plaja de la Mamaia,cu palmierii de la casino care s au ofilit iar pentru cuvantul exotic iti ofera explicatia ca sunt si mexicani la plaja . Concluzia:Nu te duce la plaja cu nepriceputi! P.S.Am gasit solutia pentru a nu se mai face confuzie,este chiar pe site ul celor doua entitati :Clubul xm raid va folosi titulatura XM RAID-SAT BISOCA iar celalalt club ramane EXTREM ADVENTURE-BUZAU si in acest fel nimeni nu mai face confuzie . p.p.s.Esti foarte frumoasa!
  15. Desi postul de mai sus nu are nici o legatura cu subiectul topicului trebuie sa am dreptul la replica in numele celor pe care incerci sa i jignesti dar si ca un preambul la invitatia pe care a facut o attilas la negogieri: vis a vis de afirmatia cu denaturarea spiritului enduro cred ca cel mai bun exemplu este postul tau iar vis a vis de organizarea unui concurs ai dreptate,oricine o poate face daca este un bun organizator si nu neaparat un campion enduro. eu sincer,urmarindu ti evolutia trebuie sa recunosc ca la enduro stai binisor dar nu esti campion, dar la organizare mi as permite sa iti dau cateva sfaturi si sa tii cont de ele cand te vei duce la negocieri: 1.sa nu bati pe nimeni . 2.daca i bati totusi incearca la enduro ca la capitolul organizare nu ai cum. O ultima observatie : P.S.revin cu un raspuns mai elaborat dupa amiaza,acum incerc sa ma calmez.
  16. @BRACIIO Da,s ar putea sa ma superi pe mine pentru faptul ca nu cunosti cuantumul taxei de participare de la etapele de campionat :400 RON IN MEDIE.In alta ordine de socoteli am inteles de la informatorii mei ca nici taxa de 250 ron nu a acoperit cheltuielile concursului de la Poiana Pinului ,dar se pare ca satisfactiile concurentilor si ale organizatorilor au acoperit diferenta
  17. da,o sa ti le trimit !Luni le primesc
  18. Vremea este cum vreau eu ,adica perfecta pentru enduro!!!!!!!!!!!!!! In sprijinul celor afirmate va rog sa va aduceti aminte de remarca mea cu jet ski ul la festivalul ploii de la cislau si de garantia depusa de mine la evenimentul competitional de la Poiana Pinului. Ca sa dezvolt putin ca m am cam plistisit fara razboi o sa va descriu vremea din acest week-end:vineri la inscrieri va fi noapte dupa ora 18.35 iar sambata avem full soare si temperatura de 14 grade ziua si 9 grade noaptea.Dominica soare si temperaturi in crestere cu 2,3 grade.
  19. Despre traseu ii rog pe concurenti sa faca o comparatie cu cursa din 2005(cei care isi mai aduc aminte.....deeh batranetile la unii)eu vreau sa fac doar o clarificare daca cumva ai facut o confuzie si anume ca cursa de la Cislau nu a fost organizata de clubul Extrem Adventure Buzau.Scuze daca am inteles gresit!
  20. Cu tot respectul pentru dvs as dori sa fac o mica completare:clubul este tanar doar in acte pentru ca am inteles de la baieti ca mai au vreo 12 competitii organizate la Buzau plus doua REA plus ....
  21. Revin cu o precizare pentru cei care nu au fost prezenti la festivitatea de premiere: Prima de start oferita de catre Dementor-KTM in valoare de 100 ron/concurent in piese sau accesorii sau ce vreti voi, poate fi ridicata (expediata) incepand cu ziua de maine (13 octombrie). Multumim si pe aceasta cale DEMENTOR KTM,care sustine si performerii si castravetii si cluburile care organizeaza si pe mine personal !!!!!!
  22. Eu iti multumesc personal dar nu esti obiectiv,au fost si probleme la cursa:1.am avut un accidentat din vina organizatorilor,un concurent a cazut in vila pe scari si si a luxat degetul iar Diana s a intepat la un deget si e pe cale sa i se infecteze(Asteptem vesti de la ea....) 2. 3. 4. . . . .Super tare poza cu Love is in the air.Patrick si prietenii stiu de ce....!
×
×
  • Creează nouă...