Sari la conținut

Bloom

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Bloom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bloom

    Ij-escu Meu

    pai.....le customizam impreuna? parca asa vorbisem...
  2. Bloom

    Bacau

    E sigur de joi. Joi seara canta Cargo.
  3. Bloom

    Bacau

    Vad ca de Bacau nu zice nimeni nimic. Chiar n-aveti de gand nici unu sa veniti?
  4. Da, am motor... un CZ mai batran ca mine. Nu e vorbade cat baga sau ceva. Mie personal, singurele lucruri care mi se par interesante la el sunt motorul in 4 timpi si transmisia cu cardan, lucruri care le gaseshti si la nipra plus alte chestii mai mijto (in primul rand e mai mare BIGGER IS BETTER). Ah, shi ma refeream la el choperit, nu original.
  5. Sergiu: cz-ul o sa vina la primavara ca n-a fo pana akuma. BTW, nu-s la ETC. Bogdanel: daca te trezeshti pe supermotocicleta de viteza... cred ca te-a inselat aspectul:))
  6. Nu, a sarit peste o dacie parcata. )
  7. Bloom

    Cromare Decorativa

    1. S-ar putea sa ma fi incurcat in dm2 shi in pretzuri, ceea ce tzin minte exact e ca ma costa cam vreo 100$ m2 2. Desprefazacealalta, eu am discutat cu sefa de la galvanizare (prietena de familie) shi mi-a spus ca intai se nicheleaza shi dupa aia se cromeaza, adica crom peste nichel. In fine... mie nu mi-a placut niciodata chimia shi daca femeia asa mi-a zis am presupus ca asa este.
  8. Kidule, eu is garcia cu cz-ul din 6... ala cu care ai baut toata toamna Tecu al mare vine azi sau maine la Iasi iar pe ala mik n-ai cum sa nu-l gasejti ca pentru vreo 3 luni nu mai iese din camera(a sarit peste o mashina). Sergiu... nu cred ca ne cunoajtem.
  9. Kidule vb cu Tecu ca avea in IJ de ala sport deluxe poate-l combini.
  10. Bloom

    Cromare Decorativa

    1. Nu se poate croma plastic din cate imi aduc eu aminte de pe la chimie. 2. La Aerostar in Bacau pretzul este de 0,3$/dm2 nichelat shi 0,7$/dm2 cromat. Pentru o treaba buna care sa tzina nichelezi shi apoi cromezi. Calitatea e suuuuper shi oamenii sunt destul de serioshi. Pe shefa de akolo o cheama Tataru. Am vazut cum itzi probeaza ei calitatea shi unu din teste este sa indoaie o tabla cromata la 90 de grade. La faza asta cromul n-a crapat, lucru care zic eu ca e notabil.
×
×
  • Creează nouă...