Sari la conținut

M 900

INACTIV
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de M 900

  1. te pot ajuta eu am tot sistemul de franare plus ghidon magura. daca te intereseaza suna-ma 0724 267 909
  2. Salutare, Imi vand motocicleta 990 Adv pe care am cuparat-o acum 2 ani de la exteremuski si cu care am reuzit sa fac 500 km in aceasta perioada. E clar ca timpul nu imi permite sa ma mai dau cu motorul si ca trebuie sa ajunga la un pasionat. Pretul e decent si negociabil. Cine este interesat ma poate gasi la tel 0724 267 909
  3. Salutare! M-am hotarat sa vand monsterul de 900, pe bucati sau intreg, cum doreste clientul ). Doritorii ma pot contacta la tel 0724 267 909.
  4. Salutare! M-am hotarat sa vand monsterul de 900, pe bucati sau intreg, cum doreste clientul ). Doritorii ma pot contacta la tel 0724 267 909.
  5. monstrii ''mai in varsta'' merg cu acumulator de 16Ah, documenteaza-te inainte ca induci lumea in eroare. daca va monta un acumulator mai mic arunca banii pe fereastra, in primavara va cumpara alta.
  6. da se potriveste. dar aia trimit numai in sua, daca gasesti pe unii care sa trimita si in europa ai luat in calcul si transportul?sau taxele vamale? eu am una de vanzare de pe motorul meu, daca te intereseaza suna-ma: 0724 267 909
  7. daca vrei iti pot da eu un bloc de 900 si sa iei din el ce ai nevoie. Andu stie de el si stau apropae de service-ul lui asa ca daca vrei sa faci o lucrare de calitate iti recomand inlocuirea. succes! 0724267909
  8. salutare mi-am rupt cupla de pe furtunul care iese din pompa de benzina, unde naiba gasesc una de comandat in afara de magazinele clasice sau are careva una pe acasa din intamplare? pentru moment am inlocuit cupla cu o improvizatie dar vreau sa montez cupla originala. motorul meu este 990 adv. multumesc anticipat.
  9. am eu de vanzare 2 scarite dar fara suport de pasager, daca te intereseaza....... 0724267909
  10. ce bine ca a venit sus am poze noi PS prima mea moto a fost japoneza.........cu motor 2V
  11. traseul pe la siriu este belea, curbe largi, peisaje de vis, masini putine, asfalt ok, este frumos de facut brasov-buzau, eu l-am facut de vreo 4 ori vara trecuta. durata 9.00 - 19.00 cu oprire de papica. drum bun!
  12. 100 euro(stanga + dreapta) plus suport
  13. SALUTARE AM SCARITELE ORIGINALE DAR NU SUNT PENTRU PASAGER, FOOT PEGS-URILE SUNT FOARTE MISTO DE CULOARE NEAGRA ,ELOXATE
  14. felicitari pentru curajul de a investi bani in ducati eu nu m-am putut opri nici in ziua de azi din bagat bani in monsterul meu din 97, dar cunoscatorii stiu ca de ducati te indragostesti si cu greu renunti poate chiar deloc. ne poti detalia etapele de lucru? cum ai curatat motorul? vopsit cadrul powder coating?
  15. se potrivesc nu mai au nimic pentru pasager sunt cu tot cu comenzi si cu footpeg cum ai tobele prinse? ma cum adica ERA? am luat eu pielea dupa vreunu?
  16. SALUTARE IMI VAND SCARITELE , DACA INTERESEAZA PE CINEVA ASTEPT UN TELEFON.
  17. nu m-am hotarat daca mai pun ceva in fata. toba se aude asa cum trebuie........... te invit la o auditie
  18. SALUTARE AM PRINS SOARELE CAND ERAM PE LA GARAJ SI AM FACUT CATEVA POZE. ASTEPT PARERI DESPRE SCHIMBARI, PRO CONTRA, SFATURI, ETC. STITI VOI
  19. SALUTARE AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA CEI CARE AU MONTATE GENTI LATERALE HEPCO BECKER GOBI, CADRUL PE CARE SE MONTEAZA ESTE UNUL UNIVERSAL SAU DEDICAT ? MI-AM CUMPARAT GENTILE SI AS VREA GASESC SOLUTIA OPTIMA PENTRU CADRUL DE MONTARE, SI DACA STITI DE UNDE POT SA GASESC UNUL . MULTUMESCA NTICIPAT. DANIEL. SALUTARE AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA CEI CARE AU MONTATE GENTI LATERALE HEPCO BECKER GOBI, CADRUL PE CARE SE MONTEAZA ESTE UNUL UNIVERSAL SAU DEDICAT ? MI-AM CUMPARAT GENTILE SI AS VREA GASESC SOLUTIA OPTIMA PENTRU CADRUL DE MONTARE, SI DACA STITI DE UNDE POT SA GASESC UNUL . MULTUMESCA NTICIPAT. DANIEL.
  20. saluare posesori de 990 adv in cateva zile voi fi posesor de 990 adv si nu prea stiu mare lucru despre motor, nu sunt un novice si nici fan japoneze, dar vreau sa stiu ce inseamna pentru astfel de exemplar 40.000 km (la un model din 2006), schimb de distributie sau operatiuni de service foarte costisitoare pentru km pe care ii are. orice info ma va ajuta. va multumesc anticipat. daniel.
×
×
  • Creează nouă...