Sari la conținut

Carabus

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    BN 5114
  • Club
    -

Carabus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu ai nevoie sa-l limitezi, eu am unul si rupe de la 9-10000 in sus, deci poti sa mergi linistit cu el asa. Gandeste-te ca a-l limita inseamna efort, timp si poate bani, iar motocicleta asta la turatii rezonabile e blanda ca o oaie... Am scapat mana in gaz de cateva ori (sunt incepator) si desi aveam vreo 6-7000 de ture, nu m-a surprins deloc. Daca-l iei, sa ne spui si noua cum e. Multa bafta si sa-ti gasesti una buna!
  2. Carabus

    Inca Unul Cazut

    Asigurarea nu da cine stie ce, motocicleta e din '91 si pe chestia asta ar fi primit in jur de 500 euro, cica. Intr-adevar, Andrei era in stare de soc, dar e prost de bun, soferul era disperat cand a auzit "fractura", e avocat si stia ce inseamna si astuia cred ca i s-a rupt inima ca i-a zis ca nu vrea sa faca o afacere din asta. In act s-a specificat ca ii da banii peste trei saptamani. Din ce stiu, asta cica e serios, am un var avocat si a vorbit cu el, s-au gasit cumva cunoscuti si treaba ar fi buna. Ma intreb doar de ce are nevoie de trei saptamani, ca avea C5, si-ar fi permis sa-i dea brusc, nu-i suma mare, imprumuta, se descurca el. Altfel, omul e fericit ca a scapat de un cosmar, il suna pa Andrei sa-l intrebe cum se simte si sper ca nu se joaca prea tare cu soarta, ar fi prea mult sa nu-i dea nici banii... Iar vina lui Andrei nu e sigur, ii zic mereu ca merge prea incet, ii e frica si sa se aplece pe curbe, e cat se poate de atent, si moto chiar atat costa, a luat-o acum 2 ani cu banii astia. Nu mai fi asa otravit, am luat si eu foc atunci, dar totusi soferul putea sa nu opreasca, masina nu are absolut nimic vizibil, stii bine ca nu avea ce sa-i faca daca fugea. Speram sa fie bine.
  3. Carabus

    Inca Unul Cazut

    Asta e, ca nu stoarce nimeni pe nimeni, individul i-a propus sa-i dea banii pe motocicleta, chiar daca ar fi mers reparata (2500- asta e pretul ei acum) si sa-i dea lui motocicleta asa cum e. Adica sa i-o "cumpere". Fara politie, ca altfel carnet pe trei luni, amenda, etc. Lasand la o parte faptul ca Andrei va avea nevoie de multe zile de ingrijiri medicale, ceea ce inseamna probleme mari pentru animal. Si si-a gasit prostul, au facut urgent un act de vanzare-cumparare si cica ii da banii peste trei saptamani. Deci oricum iese pe superplus, viermele.
  4. Carabus

    Inca Unul Cazut

    Ieri seara un prieten (Andrei) a fost luat in superplin de un destept . Statea pe banda a 3-a (facea stanga), animalu' a vrut sa intoarca de pe banda a 2-a si asta a fost.. N-o sa inteleg niciodata cum de nu l-a vazut. Din fericire, are doar o mana in ghips, dar motocicleta e indoita bine. Deci astia te iau si cand stai, dupa cum se vede.
×
×
  • Creează nouă...