Sari la conținut

DLA

Super Membru
  • Număr conținut

    2.279
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de DLA

  1. Pt cei cu Repsol am un mesaj: Luati-va intii motociclete adevarate, gen BMWS1000RR, RSV4, ZX10R, etc, si dupaia iesiti pe strada cu ele si laudati-va.

    sincer nu vreau sa ma iau de tine ca esti simpatic in felul tau,dar nu stiu ce ai cu motocicletele honda.eu am avut 2 si acum cu s1000 nu merg mai tare per total decat cu cbr-ul,crede-ma.doar senzatia poate e putin alta.plus ca e setata permanent pe "slick", asa ca nu ma prea folosesc de electronica.

  2. sunt din Tg Mures si am o pereche de manusi race Dainese replica Rossi deosebite.la degete s-au rupt si in podul palmii la mana stanga,pielea e super dar foarte fina si nu a tinut cat as fi crezut.la pielari normali nu se poate face,toti au spus ca nu se baga.stie careva ce pot face? e pacat de ele,sunt foarte tari.nu mai spun cat au costat...

  3. Inseamna ca dormiti. Ii dati gaz doar 1/10 din deschiderea acceleratiei, schimbati pina in zece mii de ture.

    » Post actualizat in 29 Mar 2015 21:35

    Exagerez, dar daca ii dai forja, crapa cutia mult mai repede ca la japoneze. Beleaua e ca costa piesele la BMW, dublu.

    :crack: imi vine sa ma prapadesc de ras.nici cand merg la picnic nu schimb sub 10000

  4. Cunoasteti problema grava de la S1000RR, cea cu distrugerea pinionului de treapta a 4-a? Se rup in draci. 380euro costa cele 2 piese, plus manopera, care e destul de grea si scumpa.

    unde?la utilizarea pe pista sau normal?eu vad ca nu are nimic

  5. ieri am participat la o mica "cursa" cu un nissan GTR(serie), eu si cu inca 2 prieteni.era intr-adevar circulatie destul de mare...ce am observat-el pleca mai bine de pe loc(ma rog,din mers in coloana), dar pe la 160 il ajungeam si il spulberam apoi.nu stiu dupa 250 ca nu am apucat repet era circulatie- cred ca ne facea varza.am si filmarea dar mai bine ramane unde e.

  6. poate vii la anul spre Mures.ne-am intalnit in urma cu ceva ani,veneai de la un raliu cu un evo rosu si la Petromul de la iesire spre Sighisoara eram cu Mircea Simon,am mers pana la Sighisoara la o forja daca mai tii minte.eram cu fetele in spate noi. La Sighisoara ai spus ca nu suntem sanatosi la cap.Poate la vara vii sa vad motoreta, cat a stat la Alex nu am apucat.Toate bune !

  7. Nicule,eu nu am spus ca vin si nu am venit -daca tii bine minte.Si oricum, am fost in Vama.Dar spuneam ca impresie generala de ce cred eu ca nu au fost mai multi-asta pe langa problemele fiecaruia, care deja au fost enumerate de un coleg.


    » Post actualizat in 04 Sep 2014 13:09

    Nicule,eu nu am spus ca vin si nu am venit -daca tii bine minte.Si oricum, am fost in Vama.Dar spuneam ca impresie generala de ce cred eu ca nu au fost mai multi-asta pe langa problemele fiecaruia, care deja au fost enumerate de un coleg.

    plus ca vad ca ai fost cu hornetul-pai asa iti intampini tu amicii motociclisti pe Tihuta?

  8. de acum e cam rece pt zona aia. eu am fost la o saptamana cu masina si abia atunci am vazut cat de frumoasa e zona si traseul. de pe motor nu prea am avut timp. :tempted:

     

    poate la anu se va mai aduna lume pt o iesire. dar tare mii ca va fi ca si anul asta.

     

    pai ,nu te supara, din moment ce nici nu ne cunoastem intre noi, nu vad ce asteptari poti avea?ca sa merg sa stau la o pensiune, mai bine ma duc cu familia, nu cu niste

     

    persoane de care s-ar putea sa imi placa sau sa nu imi placa deloc.de aia nici altadata nu se vor strange nu-stiu-cati oameni.parerea mea.

     

    toate bune !

  9. Plecare Tg Mures vineri ora 06.00 OMV iesire Sighisoara

     

    suntem 2 motorete

     

    traseu- Brasov/Ploiesti/ A3/A2/Constanta/Vama.

     

    pauza de alimentare si apa

     

    la pranz vrem sa facem plaja/bem bere in Vama

     

    se merge intins si tare

     

    daca vreti, puteti sa va alaturati si pe traseu-stabilim dinainte, nu asteptam pe nimeni daca nu sunteti la ora stabilita- noi stim exact la ce ora

     

    trecem prin fiecare punct

     

    Toate bune !

     

     

×
×
  • Creează nouă...