Sari la conținut

bzn

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bzn

  1. Mai oameni buni,

     

    Daca sunteti capabili sa cumparati voi tot terenul de acolo puteti face tot ce visati, dar atata vreme cat acolo sunt proprietari, acei oameni vor profit, ca voi toti de altfel, oamenii care vor salbaticie trebuie sa caute alte locuri( asa au disparut si indienii din America).

    Era unul pe aici care plangea dupa Delta, vreau sa-i spun ca nu suntem in stare noi( o natie de bezmetici ) sa o distrugem, in sensul ca o sa dureze multe sute de ani pana ne iese acest lucru.

     

    Asadar nu muscati la toate nadele astea !!!

  2. sa nu fie cu suparare,probabil ca ai uitat..in topicul pe care s-au umplut pagini intregi despre aceasta calatorie ai postat si tu,afirmind chiar ca nu vei rata calatoria asta si cea din nord!

    /index.php?...57401&st=20

    nu este nimeni vinovat ca nu ai urmarit topicul respectiv..

    ca idee,copilul plinge cind ii este foame!

    cu respect..

    luigi vicol

     

     

    Ai dreptare Luigi, dar nu am vazut nimic scris pe tema asta :unsure: sau poate am avut eu ghinion.

    Recuperam, sanatosi sa fim !

  3. Baietii astia de la Wunderlich au o puzderie de accesorii adevarate !!

     

    @Sensei - te intreb si pe tine pt ca te vad foarte pasionat, nu ai auzit de crash-paduri pt K1200S, dar sa se monteze fara a gaurii carenele. Am vazut asa ceva montat pe un K1200S , dar nu am vrb cu proprietarul :bigstar:

  4. Mi-am luat de curand R 1200 C Independent si vreau sa va spun ca e o placere sa-l conduci, fff manevrabil, stabil, super frane, intr-un cuvant perfectiune.

    M-am gandit ca un boxer o sa fie dificil de condus, dar nu este deloc asa. Toti cunoscutii imi spuneau ca este ciudat un boxer, dar nu aveau deloc dreptate.

    L-am cumparat dupa mobile.de din Berlin, 3 ani vechime, 8787 km si 11 000 euro, de la un maniac de proprietar, in sensul ca motorul este super super intretinut. Dealerul BMW de la care l-am ridicat mi-a spus ca proprietarul a lucrat in fabrica unde se faceau C- urile :)

    Pun si poza care era pe mobile pentru ca recunosc ca nu am nici o alta poza cu el, spre rusinea mea, dar mai bine ca m-am plimbat cu el decat sa-l pozez, o sa am timp toata iarna pt poze :lol:

     

    Are protectii si nu arata deloc ca un vapor !!

    post-15436-1190100004_thumb.jpg

  5. post='827292' date='Aug 2 2007, 02:24 PM']

    Felecitari!!!waaaaaa!!!!cat?de unde?te rog sa-mi spui si mie dupa ce vine cum se comporta...fa un review cu parti bune si parti rele.Intentionez sa achizitionez si eu una si nu stiu pe nimeni care are ca sa pot discuta.Merci :bigstar:

     

    Merci!

     

    L-am luat dupa mobile.de, 10 990 euro , 8787 km, inmatriculat 07/04 adica fix 3 ani, arata perfect!!

    O sa-ti povestesc cum e :)

    post-15436-1186064834_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...