Sari la conținut

bzn

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bzn_bzn

Profil

  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    de constanta
  • Club
    BUFNITA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    K1200S inca o am VN 900 Custom vandut R1200C Independent de mare exceptie

bzn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum sunt cativa si prin Mamaia, detasati din bucuresti, super baieti, super experienta, super meseriasi. Macar de ar fi toti militienii cum sunt baietii astia calare !!
  2. Mai oameni buni, Daca sunteti capabili sa cumparati voi tot terenul de acolo puteti face tot ce visati, dar atata vreme cat acolo sunt proprietari, acei oameni vor profit, ca voi toti de altfel, oamenii care vor salbaticie trebuie sa caute alte locuri( asa au disparut si indienii din America). Era unul pe aici care plangea dupa Delta, vreau sa-i spun ca nu suntem in stare noi( o natie de bezmetici ) sa o distrugem, in sensul ca o sa dureze multe sute de ani pana ne iese acest lucru. Asadar nu muscati la toate nadele astea !!!
  3. Ai dreptare Luigi, dar nu am vazut nimic scris pe tema asta sau poate am avut eu ghinion. Recuperam, sanatosi sa fim !
  4. Felicitari ! Imi pare foarte rau ca nu am stiut de grupul acesta pentru ca m-as fi alaturat cu mare placere!! Cand m-ai plecati aiurea asa prin Eu poate bagati un claxon ceva .
  5. Ma bag si la tura din mai si la Norvegia !! Abia astept !
  6. Degeaba stricati masina, nu o sa-l intereseze, ca doar nu e a lui !!
  7. bzn

    A Venit Fiara!

    Baietii astia de la Wunderlich au o puzderie de accesorii adevarate !! @Sensei - te intreb si pe tine pt ca te vad foarte pasionat, nu ai auzit de crash-paduri pt K1200S, dar sa se monteze fara a gaurii carenele. Am vazut asa ceva montat pe un K1200S , dar nu am vrb cu proprietarul
  8. Motoare sunt expuse ? Echipamente moto ?
  9. Mi-am luat de curand R 1200 C Independent si vreau sa va spun ca e o placere sa-l conduci, fff manevrabil, stabil, super frane, intr-un cuvant perfectiune. M-am gandit ca un boxer o sa fie dificil de condus, dar nu este deloc asa. Toti cunoscutii imi spuneau ca este ciudat un boxer, dar nu aveau deloc dreptate. L-am cumparat dupa mobile.de din Berlin, 3 ani vechime, 8787 km si 11 000 euro, de la un maniac de proprietar, in sensul ca motorul este super super intretinut. Dealerul BMW de la care l-am ridicat mi-a spus ca proprietarul a lucrat in fabrica unde se faceau C- urile Pun si poza care era pe mobile pentru ca recunosc ca nu am nici o alta poza cu el, spre rusinea mea, dar mai bine ca m-am plimbat cu el decat sa-l pozez, o sa am timp toata iarna pt poze Are protectii si nu arata deloc ca un vapor !!
  10. Eu merg cu BMW K 1200 S si colegul cu un KTM. Rm-Valcea - SB - Sebes - Arad - Budapesta si de aici mai vedem daca trecem prin Viena sau direct Bratislava. NinjaMan asa e , dar nu stiu pe cine sa sun
  11. Belbody,o sa te sun cand ajungem in Brno !
  12. Eu si inca un prieten plecam joi dimineata pe la 7.30 din Rm. Valcea si vrem sa dormim pe undeva prin Ungaria, probabil dupa Budapesta. Cazare avem aici http://www.bobrava.cz/index.php?lang=en Am completat un formular online si am primit raspuns. Cred ca mai au camere libere. Orasul se cheama Modrice si e la 2 km de Brno!
  13. Mi-am luat al doilea BMW !! R 1200 C si abia astept sa-l calaresc !!
  14. Sper sa ma dau cu el joi !!
×
×
  • Creează nouă...