Sari la conținut

alina-alexandra

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alina-alexandra

  1. Servus Ralucone! Merci de incurajari si sfaturi. Ma gandisem si eu ca nu e o idee buna sa fac anumite lucruri pe ascuns, dar cu parintii pe care ii am altfel nu se putea, si nu regret nici o clipa faptul ca m-am inscris la sc de soferi fara ca ei sa stie. Oricum la vreo 3 zile dupa ce dadusem avansul pt scoala(adica prin aprilie, cu o luna inainte sa implinesc 18 ani) le-am zis si lor ce am facut...si bineinteles ca s-a lasat cu nishte scandaluri uriase.Aveam de ales intre a-mi tine majoratul, si a face A-ul, asa ca am optat pentru pasiune, lucru de care nu imi pare rau.Se-mpiedica mereu prin camera mea de revistele cu motoare si m-au mai vazut cu varu-meu pe motor,permisul il am de ceva timp, asa ca s-au cam obisnuit ei cu ideea.Or sa mai faca putin scandal si la achizitionarea motorului, dar cred ca o sa le treaca, si daca nu, sa le fie de bine. Nu am de gand sa renunt la asta doar ca sa le fac lor pe plac.

    In legatura cu acele mesaje, am inteles ca au fost doar nishte glume, care sincer m-au amuzat.

    Un an nou fericit! :crack:

  2. Hai sa fim mai buni, macar acum pe sfarsit de an. Conteaza ce ai in suflet mai mult, nu ce detii. Daca nu e in suflet degeaba detii. parerea mea.

     

    BRavo Alina ai demonstrat ca esty fata de treaba. Fie ca anu cel nou sa ti aduca ce ti doresti . ppk

     

     

    Merci de urare, la fel iti doresc si tie, si tuturor, sa aveti parte de un An Nou mai bun si mai prosper decat precedentul. Iar in legatura cu pasiunea pentru motoare, exista , chiar daca parintii mei nu sunt de acord cu asa ceva. Pentru asta m-am certat rau de tot cu ei, si inca mai sunt suparati pe mine, fiindca, ei nu vroiau sa fac si A-ul, insa eu le-am facut o surpriza, si m-am inscris pe ascuns si pt cat. A.

  3. altii/altele asa au facut. acuma, daca tot esti aici, fii binevenita. nu ma baga in seama, mai glumesc si eu.

     

     

    eh...daca asa merge treaba, atunci asa am sa fac. Oricum, mi-a placut faza cu botezu'.

  4. pai nu are dreptate?? topicul este FETE MOTOCICLISTE nu FETE LA SPOVEDANIE.... :crack: :crack: :crack:

     

     

    mda... se pare ca nu sunt binevenita pe aici...

    sa inteleg ca tre' astept pana la vara cand imi iau motor, ca sa nu mai fiu ironizata...

  5. maine pun si eu niste poze de la botezul meu. s-a petrecut in urma cu vreo 28 de ani, dar nu conteaza, la vreo cativa ani dupa eveniment, un vecin de-al meu, nea nelu a lu lazar, si-a cumparat motocicleta!

    Esti foarte amuzant si ironic in acelasi timp. Multumesc frumos... :crack:

  6. Iaca vin si eu cu o poza, ce am mai gasit prin calculator (ca restu' le-a stres un binevoitor,adica idiotu' de frate-meu :rolleyes: ). Pe motor inca nu am, ca imi lipseste ,,scula'', dar sper ca in vara sa imi indeplinesc si cea de a II-a parte din vis(ca prima a fost obtinerea carnetului).

     

     

  7. femeie fiind, nu trebuie sa-ti placa padurea si noroiul pentru a alege o motocicleta accesibila unei femei. sunt usoare, usor de manevrat si oarecum accesibile. femeile care prefera moto de viteza nu se dau neam pe ele. prefera doar purtatorul de scula de pe motorul in cauza.

    Tin sa te contrazic si eu. Nu toate femeile isi aleg motoarele astea de padure dupa criteriul pe care il mentionezi... Sunt femei care prefera si motoare de viteza, chiar daca nu sunt accesibile pentru ele,asa cum zici tu, si sunt femei care aleg enduro sau cross, pt simplu fapt ca le plac, si nu doar ca sunt usor de pilotat.

    Un exemplu concret sunt Eu.

     

    Asfalt uscat si drum fara prea multe noroaie!

  8. hello,eu sunt din baia mare,studenta in timisoara la arhitectura,20 ani,scuterista de la 15 ani.....si motociclista doar ocazional(cand imi dau altzii sa ma dau)....si bineinteles ca si spirit :rock:

    La 15 ani eram prea micutza de statura si eram mega fericita ca imi ajungeau picioarele jos de pe scuter si dupa 2 ani de indelungi negocieri am reusit sa o conving pe mama sa imi ia unul,apoi la 16 ani mi-am dat seama ca mai puteam astepta un an....(asta pt ca m-am facut maricica si am descoperit minunatele cross-uri :blbl: )dar deja banii erau dati scuteru' in garaj si na.....oricum nu cred ca mama ar fi fost prea incantata de un cross.. :rolleyes:

    Asa ca de la 16 ani visez la un ktm 125 sau 85(am descoperit la o expozitie ca sunt foaaaaaarte faine si is mai usor de manevrat....mai ales ca imi ajung jos picioarele klumea si nu pe varfuri),,dar cum a trecut ceva vreme de atunci si am schimbat si orasul m-am gandit ca ar fi mult mai ok un enduro sa mai fac si calatorii, mai un drum forestier ceva. Cross-urile sunt exclusiviste si m-as putea da cu el doar acasa la baia mare unde ii dealu' dupa casa.....dar in rest ce fac.....cum mi-am ales si o faculta din asta ca ma duc acas' doar la pasti si la craciun........ Deci un enduro ar fi alegerea potrivita.

    Oricum dragostea mea vor fi cross-urile! nimic nu se compara cu o zi petrecuta pe toate cararile muntilor sa ajungi acasa plin de noroi..de obicei treceam la sfarsit pe la prieteni sa imi spal scuterul sa nu ma intrebe ai mei unde am fost si de ce dupa 1 an am segmentat scuterul :crack: (cum nu puteam sa posed un cross am zis ca ...hai ca a merge si asta...pana unde a putea si trebuie sa recunosc ca sunt foarte mandra de peugeotul meu-trekker metal x-am facut totusi o alegere foarte buna ...in domeniu de scutere,m-a purtat peste tot...aproape...da oricum a rezistat eroic si inca mai merge)

    .altceva..ce pot sa mai zic...sunt fan redbul romaniacs am fost in 2006 si in 2007 intr-o echipa de asistenta la un prieten care a participat si anul asta a iesit pe locul 2 la expert, sper ca din 2008 sa fac parte si eu din echipa redbull sa pot participa la cat mai multe de-astea.

    ...ei ...cam atat deocamdata,la vara vreau neaparat sa imi iau ceva!!

     

     

    Interesanta povestioara. Se pare ca avem aceleasi preferinte, si mie imi plac cross-urile si enduro.

    Ma bucur sa aflu ca mai exista fete pasionate de acest tip de motoare(pt k multe se dau in vant dupa moto de viteza)...nu stiu de ce, dar majoritatea ne vad pe d'alea de viteza sau chop-uri. Iata ca nu e asa mai sunt si fete,ce-i drept mai putine, carora le place padurea si noroiul...

     

    Asfalt uscat!...si Sarbatori fericite!

  9. [alina din bv ai mara grija tu esti tanara , mergi pe varf si usor, eu am piciorul rupt din cauza unui biciclist , ce sa mai zic de o masina''''''

     

    merci de sfat. oricum sunt constienta ca motoarele sunt foarte periculoase dar imi plac foarte mult si nu am de gand sa renunt. pentru inceput o sa fiu atenta pe ce motor incalec si pe unde ma dau.

    :kick:

×
×
  • Creează nouă...