Sari la conținut

alina-alexandra

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    brasov
  • Carnet moto din
    2007

alina-alexandra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Servus Ralucone! Merci de incurajari si sfaturi. Ma gandisem si eu ca nu e o idee buna sa fac anumite lucruri pe ascuns, dar cu parintii pe care ii am altfel nu se putea, si nu regret nici o clipa faptul ca m-am inscris la sc de soferi fara ca ei sa stie. Oricum la vreo 3 zile dupa ce dadusem avansul pt scoala(adica prin aprilie, cu o luna inainte sa implinesc 18 ani) le-am zis si lor ce am facut...si bineinteles ca s-a lasat cu nishte scandaluri uriase.Aveam de ales intre a-mi tine majoratul, si a face A-ul, asa ca am optat pentru pasiune, lucru de care nu imi pare rau.Se-mpiedica mereu prin camera mea de revistele cu motoare si m-au mai vazut cu varu-meu pe motor,permisul il am de ceva timp, asa ca s-au cam obisnuit ei cu ideea.Or sa mai faca putin scandal si la achizitionarea motorului, dar cred ca o sa le treaca, si daca nu, sa le fie de bine. Nu am de gand sa renunt la asta doar ca sa le fac lor pe plac. In legatura cu acele mesaje, am inteles ca au fost doar nishte glume, care sincer m-au amuzat. Un an nou fericit!
  2. Merci de urare, la fel iti doresc si tie, si tuturor, sa aveti parte de un An Nou mai bun si mai prosper decat precedentul. Iar in legatura cu pasiunea pentru motoare, exista , chiar daca parintii mei nu sunt de acord cu asa ceva. Pentru asta m-am certat rau de tot cu ei, si inca mai sunt suparati pe mine, fiindca, ei nu vroiau sa fac si A-ul, insa eu le-am facut o surpriza, si m-am inscris pe ascuns si pt cat. A.
  3. faine peisaje...pe unde erai in poza1?, ca parca imi pare cunoscut...
  4. eh...daca asa merge treaba, atunci asa am sa fac. Oricum, mi-a placut faza cu botezu'.
  5. mda... se pare ca nu sunt binevenita pe aici... sa inteleg ca tre' astept pana la vara cand imi iau motor, ca sa nu mai fiu ironizata...
  6. Esti foarte amuzant si ironic in acelasi timp. Multumesc frumos...
  7. Iaca vin si eu cu o poza, ce am mai gasit prin calculator (ca restu' le-a stres un binevoitor,adica idiotu' de frate-meu ). Pe motor inca nu am, ca imi lipseste ,,scula'', dar sper ca in vara sa imi indeplinesc si cea de a II-a parte din vis(ca prima a fost obtinerea carnetului).
  8. Tin sa te contrazic si eu. Nu toate femeile isi aleg motoarele astea de padure dupa criteriul pe care il mentionezi... Sunt femei care prefera si motoare de viteza, chiar daca nu sunt accesibile pentru ele,asa cum zici tu, si sunt femei care aleg enduro sau cross, pt simplu fapt ca le plac, si nu doar ca sunt usor de pilotat. Un exemplu concret sunt Eu. Asfalt uscat si drum fara prea multe noroaie!
  9. Interesanta povestioara. Se pare ca avem aceleasi preferinte, si mie imi plac cross-urile si enduro. Ma bucur sa aflu ca mai exista fete pasionate de acest tip de motoare(pt k multe se dau in vant dupa moto de viteza)...nu stiu de ce, dar majoritatea ne vad pe d'alea de viteza sau chop-uri. Iata ca nu e asa mai sunt si fete,ce-i drept mai putine, carora le place padurea si noroiul... Asfalt uscat!...si Sarbatori fericite!
  10. merci de sfat. oricum sunt constienta ca motoarele sunt foarte periculoase dar imi plac foarte mult si nu am de gand sa renunt. pentru inceput o sa fiu atenta pe ce motor incalec si pe unde ma dau.
  11. Servus! sunt Alina din brasov, am 18 ani, motociclista doar cu sufletul,deocamdata, k sper ca la anu' sa-mi iau si eu motor, asa ca pana atunci ma dau cu ce prind... ASFALT USCAT!
  12. Fromosa zona. Si eu am fost la cascada Lepsa, si e chiar frumos. Apropo, spuneai ceva de un sat mic de pe langa Panciu. Cum ii spune?, ca poate il stiu. Eu sunt din zona aceea.
×
×
  • Creează nouă...