Sari la conținut

77ZYK

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 77ZYK

  1. Asa face toata lumea din pacate! :D Se exagereaza si pe fondul inducerii in eroare! Am facut un experiment mai demult cu un prieten si am trecut pe linga el cu 60 km la ora cu masina, dupa care l-am intrebat cam cit crede ca aveam. Raspunsul: Cel putin 100 ai avut frate! :blink:

    Restul e tacere! Sa-i fie tarana usoara! :( :D

  2. Am primit la redactie o stire legata de un motociclist din Focsani care a fost accidentat grav astazi de catre un sofer care nu s-a asigurat cand a virat la stanga pe linie continua (!!). Motociclistul se numeste Aurel Grecu si a fost dus la Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani. Sper sa nu fie foarte grav! Multa sanatate!

    CU REGRET TIN SA TE ANUNT CA A DECEDAT! CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR! DUMNEZEU SA-L ODIHNASCA!

    AZI DUPA AMIAZA AM MAI AVUT UN ACCIDENT GRAV TOT LA NOI IN VRANCEA SI MOTOCICLISTUL SE AFLA IN COMA LA SPITAL. BINEINTELES NU A FOST VINA LUI! SA SPERAM CA VA SCAPA CU VIATA MACAR EL!

  3. a fost rock frate!!!si ce multi eram...si ce beti eram...intre timp lucrurile s-au mai schimbat.unii s-au manelizat :baldy: ,altii nu au presiune :moto: .unii nu mai vor in gashca...daca da Dumnezeu si-mi merge "vaca",pe mine (asa cum s-a demonstrat stiintific pana in prezent)puteti conta,in orice conditii meteo,atata timp cat rutele vor fi pe asfalt... :finger: Paste Fericit tuturor!!!

    Nu mai dramatiza frate! Care a fost adevarat a ramas, care au venit sa faca :peace: fitze au plecat! Mai bine mai putini si dornici de plimbari! Lasa ca am intrat si eu pe ultima suta de metri si apar si eu in schema iar! :moron:

    Un Paste Fericit pentru toti motociclistii adevarati si nu numai lor! :bigstar:

  4.  

    Pina atunci, ne-am bucurat sa va cunoastem prieteni din Focsani si va multumim mult ca ati venit asa multi! Va asteptam pe la noi si speram ca o sa dati un semn de viata cind o veti face!

     

    Cit despre noi, cei care am plecat si mers impreuna..... a fost nemaipomenit si ceva imi spune mie ca lucrurile nu se vor opri aici.

    Pe miine!

    V-am spus eu ca o sa va simtiti bine! Ma bucur ca am avut dreptate! :cheers:

    Sper ca din vara sa va cunosc si eu !

    Toate bune! :burnout:

  5. Fratilor nu va mai faceti atatea problemea cu vremea, oricum la munte e schimbatoare, la Bucuresti poate sa ploua si in muntii Vrancei sa fie soare si frumos! :ok: Important e ca veniti si sunt convins ca o sa va simtiti bine pe la noi! Un pic de ploaie n-a omorit pe nimeni, sunteti motociclisti pina la urma si asta e tot ce conteaza! Imi pare rau ca sunt departe de tara si nu pot sa va insotesc in acest voiaj pe meleagurile noastre, dar aveti ghizi buni si :( competenti! Din toate punctele de vedere. :moto:

    :ok: Va doresc distractie placuta si asfalt uscat! :)

  6. Interesanta interventie!

    Pentru cei ce nu inteleg spusele lui nea Subaru, da! ne-am plimbat sambata de ne-au sfarait cauciucurile!

    MANIACILOR! :bigstar: Sa va fie de bine! :bigstar:

    Sper ca la vara sa nu stati prin pat tintuiti de vreo criza de reumatism :bigstar:

    Asfalt uscat si cit mai multe zile cu soare! :bigstar:

  7. Frate Subaru .. i-ai dat indicațiile domle? :ok: Zozo ... nu-l stresa cu chestii din ăstea tehnice, doar Âştii .. e poet, nu le are cu tehnica. ;)

    Scuze Parinte ca am uitat cine e taticul lor aici in clubul nostru! Imi fak mea culpa si imi torn tarana in cap! Astept un mail de la tine ca sa vedem cum stau treburile!

    Cu aceeasi piosenie nemarginita pentru GURUL :pow: calculatoarelor !

  8. Frate Subaru am facut un filmuletz cu mobilul la intilnirea motociclistilor sirbi la Mitrovica! Da-mi si mie indicatiile necesare ca sa-l pun pe youtube ca nu ma pricep la de astea! A fost frumos, vreo 300 si de motoare atmosfera ca la noi, bautura la greu, concert rock, fete multe da minore. Am vazut si ceva motoare mai deosebite dar nu sunt de speriat nici ei! Hai sa auzim de bine si poate mai prind si eu o zi cu asfalt uscat cind vin acasa! :bigstar:

  9. Lasa Misha k vb eu cu baietzii...si asa ziceam sa imi vopsesc racheta....si ne facem noi Ghost rideri....si fara tobe!!! Sa vedem pe cine o sa prinda aia... cu loganurile lor...si cu BMW ala prapadit a lor :lol:)

    Frate va doresc succes! :lol: Sper totusi sa nu ajungeti sa vina sa va adune cu farasul de pe sosea :lol: ! Adica GHOST in adevaratul sens al cuvintului! Cauta macar niste baieti cu experienta pe motor, nu kamikaze! :wave:

  10. Ce bine o fi fratilor! :wave: :clap: Bere , plimbari, corturi! Asta viatza boema :) !!!!!!!!!!!

    La cit mai multe va doresc si sper sa prind si eu ceva ceva mai la urma asa :( !!!

    Sa nu terminati toata berea pina vin eu aks :drums: !

    P.S. Astept pozele dela defilare din Focsani :P !!!!!!

  11. Si cand unii se plimba .. altii alearga .. prin tari straine

    Pai sa va fie de bine plimbarea si sper si utila in acelasi timp! :rock:

    Sanatosi sa fim, ca nu chiar toti sau bucurat :D de frumoasele zile de vacanta oferite cu darnicie de statul roman :rock:

×
×
  • Creează nouă...