Sari la conținut

77ZYK

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    zorelb

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani-Vrancea
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Yamaha XV750
  • Numar Moto
    VN.07.ZYK
  • Club
    Road Eagles Focsani

Vizitatori Recenți Profil

423 citiri profil

77ZYK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cam tarziu am vazut, dar mai bine acum decat niciodata! Merci frate pentru ca te-ai interesat! Nici nu stiam macar ca a fost colonie Olandeza! Asfalt uscat pe acolo si te asteptam sanatos acasa!
  2. 77ZYK

    Accidente

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  3. 77ZYK

    Accidente

    Asa face toata lumea din pacate! Se exagereaza si pe fondul inducerii in eroare! Am facut un experiment mai demult cu un prieten si am trecut pe linga el cu 60 km la ora cu masina, dupa care l-am intrebat cam cit crede ca aveam. Raspunsul: Cel putin 100 ai avut frate! Restul e tacere! Sa-i fie tarana usoara!
  4. Care a facut filmuletzul sambata rugam sa se sesizeze din oficiu si sa posteze cate ceva!
  5. Da bre! Sa va fie de bini! Frumos inceput de an!
  6. Adevarul e ca nu prea se merita sa ratam vremea buna in conditiile in care ne asteapta cel putin vreo 2 luni de frig! Eu unul promit ca dak mai am ocazia nu mai ratez! Asfalt uscat!
  7. 77ZYK

    Road Eagles La Plimbare

    Sambata pe la 14.30 erai in Bucuresti pe la Dinamo prin fata, era sa dau cu masina peste tine! Sa-ti fie de bine plimbarea si la mai multe!
  8. Poate nu ma numarati si pe mine de acuma cind mai aveti de gand sa iesiti ! M-am intors asa cum am promis! Viu si nevatamat! Asfalt uscat la toti baietii!
  9. LA MULTI ANI FRATE COSTEL! Sanatate si ani multi pe motor!
  10. 77ZYK

    Accident Grav Focsani

    Fratilor se pare ca au fost niste neconcordante in traficul de informatii! Se pare ca aici sunt cele corecte: /index.php?showtopic=205892 Sa dea Domnul sa fie asa! Asfalt uscat!
  11. 77ZYK

    Accident Grav Focsani

    CU REGRET TIN SA TE ANUNT CA A DECEDAT! CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR! DUMNEZEU SA-L ODIHNASCA! AZI DUPA AMIAZA AM MAI AVUT UN ACCIDENT GRAV TOT LA NOI IN VRANCEA SI MOTOCICLISTUL SE AFLA IN COMA LA SPITAL. BINEINTELES NU A FOST VINA LUI! SA SPERAM CA VA SCAPA CU VIATA MACAR EL!
  12. BRAVO FRATILOR! SUNTETI MESERIASI! SA VA FIE DE BINE!
  13. Nu mai dramatiza frate! Care a fost adevarat a ramas, care au venit sa faca fitze au plecat! Mai bine mai putini si dornici de plimbari! Lasa ca am intrat si eu pe ultima suta de metri si apar si eu in schema iar! Un Paste Fericit pentru toti motociclistii adevarati si nu numai lor!
  14. V-am spus eu ca o sa va simtiti bine! Ma bucur ca am avut dreptate! Sper ca din vara sa va cunosc si eu ! Toate bune!
  15. Fratilor nu va mai faceti atatea problemea cu vremea, oricum la munte e schimbatoare, la Bucuresti poate sa ploua si in muntii Vrancei sa fie soare si frumos! Important e ca veniti si sunt convins ca o sa va simtiti bine pe la noi! Un pic de ploaie n-a omorit pe nimeni, sunteti motociclisti pina la urma si asta e tot ce conteaza! Imi pare rau ca sunt departe de tara si nu pot sa va insotesc in acest voiaj pe meleagurile noastre, dar aveti ghizi buni si competenti! Din toate punctele de vedere. Va doresc distractie placuta si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...