Sari la conținut

geticwolf

INACTIV
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de geticwolf

  1. Salut! Trebuie sa o radiezi! "Carta di proprieta" cu mentiunea ca a fost radiata pentru export. " certificato di immatricolazione" deasemenea cu mentiunea de radiere pentru export. contract de vanzare cumparare intre tine si cel care vinde motocicleta, daca este persoana fizica, iar daca este firma factura! Am sa incerc sa vad daca mai am formularul, il poti face pe un calculator si il tragi la imprimanta! CONTRATTO_DI_COMPRAVENDITA.doc
  2. Salutare tuturor!!!! In curand pe strazile Craiovei...... Honda VF 750 C Magna va fi si de vanzare la 4800 euro, impecabila, adusa ieri in Romania, va fi inmatriculata si acum are doar 9250km reali!!!!!, se pot demonstra pe detaliile motocicletei. Astfalt uscat tuturor!!!
  3. Salut baieti poate intereseaza pe cineva motocicleta mea!!! Suzuki DR 650 RS din 1991, 44000km In plina forma, de curand i-am schimbat arborele came si culbutorii,pornire pedala, frane noi, cauciuc fata nou, spate de strada 75%, a fost radiata in Italia unde era inmatriculata pe numele meu, se poate inmatricula in Romania, pot sa asist pe cel care vrea sa o cumpere! Pret 1500 euro!!!!!
  4. Salut ! Bineinteles, trebuie sa faci traducerea tuturor actelor la un traducator legalizat, dupa care le legalizezi la un notar. Si dupa aceea vei merge la R.A.R., unde in urma verificarilor iti vor face cartea de identitate. Odata cu livrarea motocicletei , motocicleta ar trebui sa vina cu urmatoarele acte ================================================ 1 Contract vanzare - cumparare intre vanzatorul motocicletei si intermediar 2 Dovada intrarii in tara a transportului/motocicletei 3Certificatul de proprietate al motocicletei 4 Cartea de identitate (anulata) 5 Factura fiscala + chitanta aferenta ( in cazul in care s-a facut contract pers fizica - pers fizica contractul intre el si tine) 6 Contract vanzare cumparare intre tine si intermediar (daca motorul a fost adus printr-un intermediar) ================================================ Dupa ridicarea motocicletei/acte pasul 1 este programarea RAR unde aveti nevoie actele de mai sus (sincer nu mai stiu ce mi-a oprit la RAR din cele de mai sus dar un lucru este clar FACETI COPII la tot ce aveti sa nu aveti surprize), o taxa in val de 203 RON care se plateste la fata locului + BI/CI . Programarile ptr Bucuresti se fac la numerele 021/270.36.91, 021/270.36.89 int 234 daca nu ma inel (Str. Bârsei nr.1, com. Voluntari ) Dupa RAR veti primi certificatul de autenticitate , o foita ITP si noua carte de identitate . Pasul urmator : Fisa imatriculare Fisa se face in fata la chioscurile de la Udriste . pe langa fisa mai trebuie facuta o cerere de imatriculare + asigurare 85.50 RON asiban (cea mai ieftina ) Dupa ce s-a facut fisa trebuie sa te duci cu ea la administratia financiara ptr a lua stampila pe ea si dea asemenea sa-ti declari motoru ( termen max ptr declarare 1 luna! altfel iti furi amenda 2-7 mil or so) Ptr a obtine stampila de la admin. financiara ai nevoie de urmatoarele : - copie buletin - copie factura sau contract vanzare cumparare - declaratia care ti-o dau ei La sfarsit or sa-ti dea fisa stampilata + o declaratie de impunere automobile ( mai exact taxa anuala * 20 RON (atat am platit eu) ) Dupa obtinerea stampilei te duci la CEC unde platesti taxa talon 30 RON + taxa fisa imatriculare 26 RON Ultimul pas Udriste ai nevoie de urmatoarele : - primul pas te duci la casierie sa achiti taxa de numere ( preferentiale daca este cazul 32,5 RON ) dupa , ptr dosar ai nevoie de - carte identitate moto - fisa imatriculare - cererea -copie asigurare - chitanta cu taxa talon + taxa fisa imatriculare - copie buletin - copie carte identitate moto - contract vanzare cumparare - copie factura ( daca ai luat motoru de la pers juri) - act intrare in tara - carte identitate veche - certificat proprietate - certificatul de autenticitate de la rar cat si ITP-ul Sau asta: http://www.prefecturabucuresti.ro/eKontent...to/index.html#1
  5. Salutare tuturor! Va doresc o vreme cat mai buna in curand! Daca stiti pe cineva care este interesat de o Honda Deauville 650 din 1999, am adus-o recent din Italia, si o am de vanzare cu doar 3800 Euro. Motocicleta este impecabila, are doar 30000 km, merita vazuta! Sa ne intalnim cu bine!
  6. trebuie sa platesti anual impozit de 84 de euro, plus asigurarea care mai vine si aia in jur de 400 de euro pe an!
×
×
  • Creează nouă...