Sari la conținut

dementu

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dementu

  1.  

     

    In linkul postat de tine, e vorba de o bucata de tabla indoita, care cu doua ciocane se face ca noua, deci :crack: la agresori...iar in cazul asta e vorba de o viata de om si de suferinta lui totodata. Daca traiam intr-o tara civilizata in care vinovatul era pedepsit corespunzator, atunci lasam legea sa vorbeasca. Asa ...traim in Romania si de cele mai multe ori tre sa-ti faci singur dreptate.

     

    Sanatate maxima motociclistului.

  2. acum depinde si ce fel de bujii ai pus...

     

     

    bujii an pus noi noute, exact acelasi model de care a avut ea...

     

    --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 13:13 -------------

    daca e vorba de fezereu 1000 e foarte probabil ca mikuni e in asteptarea unui set de reparatii

     

     

    da, e vorba de FZR-1000, dar nu inteleg ce vrei sa zici ... poti sa-mi zici mai pe larg :) ?

  3. salut,

     

    am avut si eu aceeasi problema.... numai ca la mine se ardea numai siguranta de la faruri...motivul era simplu nu erau becurile originale si erau prea mari si mi o topea...am schimbat o am pus siguranta mai mare si s-a rezolvat. am tot zis ca imi cumpar becuri mai mici si cu zisu am ramas. la tine poate sa fie din acelasi motiv.. sa ai un consumator mare si sa nu faca fata siguranta,singurul lucru pe care ti l pot spune cu certitudine e ca nu ai scurt, ca dc aveai iti ardea siguranta si cand puneai contactul. deci incearca sa pui siguranta mai mare de 20 sau 30 vezi cum se comporta. numai bine

  4. Daca se aude ca un tacanit - mai ales la rece - ai 90% sanse sa fie tachetii. Jocul fiind putin marit pana se dilata de la caldura iti tacane. Poate sunt si pastilele duse. Teoretic cam la 6000 de km se verifica jocul termic si se regleaza dupa caz.

     

     

    nu pot sa reproduc exact cum se aude pt ca sunt afon in ceea ce priveste mecanica la moto...insa ce am mai observat e ca la turatie de 3000 si mai mare nu prea se mai aude

  5. la fzr-ul meu se aude o bataie la motor care e mai pronuntata cand e rece. mi-ati putea recomanda pe cineva care sa-i faca un consult sa stiu exact ce are si cam cat m-ar ajunge sa o repar?? pt ca nu vreau sa ma duc la un service si sa-mi bage tot felu de chestii pe gat si sa ma usuce la buzunar dupa aia.

  6. salutare tuturor,

     

    nu stiti cumva pe cineva(din bucuresti) care aduce piese pt scutere de afara. vreau sa cumpar un motor complet de aprilia rally fab in 1996 de 49cc. scuterul a functionat fara racire si s-a bulit si acum nu mai scap de frate-miu ma tot streseaza ca n-are cu ce se plimba. numa bine

  7. Bateriei nu i se poate masura amperajul (A) ci doar tensiunea (V). Probabil ca ai vrut sa scrii ca in loc de 12V avea doar 5V.

     

    La care beculet "verde" din bord te referi, la cel de "neutral"? Si la ce te referi cu "intrerupatorul de curent"? Cumva la comutatorul de culoare rosie de langa maneta de acceleratie? Daca da, e bine de stiut ca el nu "intrerupe curentul" ci doar taie alimentarea aprinderii electronice, putandu'se asfel sta cu contactul pus fara pericolul de a praji aprinderea.

     

    Ce fel de baterie ai? Cu gel, cu acid... depinde de tip si marca - nu e mare mirare sa ramana fara curent dupa o luna (daca e ceva in neregula).

     

    N'ai spus, dupa ce ai incarcat bateria, a pornit?

     

     

     

    Da ma refer exact la ce ai spus tu mai sus. Scuze 5V si 12V am vrut sa spun(am fost corigent la fizica :bounce: ). Bateria e cu acid si eu am turnat acidul in ea cand am cumparat-o, marca EXIDE BIKE e de 12V si 14A. Vreau sa mai precizez ca bateria a fost cuplata nonstop pe motor si au mai fost cazuri cand mobra sa stea 2-3 saptamani nepornita dar apoi pornea la sfert din prima. Nu am incercat sa o pornesc cu bateria incarcata am sa incerc, dar mai mult ca sigur o sa porneasca

  8. stai putin, cheia pe on si contactul pe off? atunci e normal, daca pui cheia pe on ar trebui sa ai totul, sa poti sa aprinzi luminile, etc. butonul ala din dreapta care e rosu in majoritatea cazurilor ia doar curentul de la aprindere! daca e cheia pe off ai un scurt undeva...

     

     

    Deci sa ne intelegem... Cheie pe off numic spectaculos, adica e ca si cum nu as avea cheia in contact. Cheie pe on beculet verde aprins(binenteles dc e pe liber), indiferent daca butonul rosu de pe manierul din dreapta e pe on sau off. Asta am inteles ca e normal adica butonul rosu are rol de intrerupere din functie a butonului de start. Dar acu intreb eu de ce s-a descarcat bateriea care e noua si care a stat nonstop pe moto si au mai fost cazuri cand mobra sa stea nepornita 2-3 saptamani si apoi sa porneasca la sfert din prima cu aceeasi baterie?

  9. Azi am fost sa-mi pornesc mobra(FZR 1000) dupa o luna in care nu am folosit-o si surpriza.... nu a pornit ne_nau.gif . Am constatat ca bateria care este noua era descarcata, cand am pus-o pe redresor avea 5A in loc de 12A. Abia se aprindea beculetul verde in bord. O alta chestie care m-a surprins a fost faptul ca, daca puneam contactul din cheie, indiferent ca intrerupatorul de curent era pe off sau on beculetul verde era aprins. Poate cineva sa-mi spuna ce s-a intamplat? huh.gif Toata luna in care nu am folosit-o motoreta a stat in garaj, asa ca se exclude posibilitatea unei "maini criminale". Astept parerile voastre.

  10. Azi am fost sa-mi pornesc mobra(FZR 1000) dupa o luna in care nu am folosit-o si surpriza.... nu a pornit :D . Am constatat ca bateria care este noua era descarcata, cand am pus-o pe redresor avea 5A in loc de 12A. Abia se aprindea beculetul verde in bord. O alta chestie care m-a surprins a fost faptul ca, daca puneam contactul din cheie, indiferent ca intrerupatorul de curent era pe off sau on beculetul verde era aprins. Poate cineva sa-mi spuna ce s-a intamplat? :rock: Toata luna in care nu am folosit-o motoreta a stat in garaj, asa ca se exclude posibilitatea unei "maini criminale"

×
×
  • Creează nouă...