Sari la conținut

dementu

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dementu

  1. dementu

    Accident pe Mihai Bravu

    recuperare usoara si ma bucur ca esti printe noi!
  2. a disparul, sper sa fie pe maini bune!
  3. Am fost si eu la locul accidentului...baiatul ar fi ok la prima vedere, speram sa nu apara complicatii! Sanatate multa!
  4. Cu durere in suflet adaug un R.I.P pentru cel ce mi-a fost prieten. Acum cateva ore am primit cumplita veste si nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca eu am fost cel care l-am ajutat sa-si cumpere 'fierul'. Dumnezeu sa te odihneasca, Tigane!
  5. In Lacul Tei imi fac veacul si eu, pana da zapada poate ne intalnim in vreo doua weekend-uri. Numai bine.
  6. salut, stie cineva unde as putea gasi un set de jiglere pentru o yamaha FZR 1000??
  7. In linkul postat de tine, e vorba de o bucata de tabla indoita, care cu doua ciocane se face ca noua, deci la agresori...iar in cazul asta e vorba de o viata de om si de suferinta lui totodata. Daca traiam intr-o tara civilizata in care vinovatul era pedepsit corespunzator, atunci lasam legea sa vorbeasca. Asa ...traim in Romania si de cele mai multe ori tre sa-ti faci singur dreptate. Sanatate maxima motociclistului.
  8. bujii an pus noi noute, exact acelasi model de care a avut ea... --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 13:13 ------------- da, e vorba de FZR-1000, dar nu inteleg ce vrei sa zici ... poti sa-mi zici mai pe larg ?
  9. mersi... banuiam eu ca tre sa fie de la carburatoare... asa patesti cand iti place sa-i dai coxx
  10. salut, am avut o problema cu motorul, mergea numai in doua bujii. cand le-am desfacut erau putin afumate.m-am dus le-am schimbat am cumparat bujii noi, motorul a mers bine 1 sapt.. dupa aia aceeasi problema. iar merge in doua bujii. care e cauza de mi le afuma?? multumesc pt raspuns
  11. salut, am avut si eu aceeasi problema.... numai ca la mine se ardea numai siguranta de la faruri...motivul era simplu nu erau becurile originale si erau prea mari si mi o topea...am schimbat o am pus siguranta mai mare si s-a rezolvat. am tot zis ca imi cumpar becuri mai mici si cu zisu am ramas. la tine poate sa fie din acelasi motiv.. sa ai un consumator mare si sa nu faca fata siguranta,singurul lucru pe care ti l pot spune cu certitudine e ca nu ai scurt, ca dc aveai iti ardea siguranta si cand puneai contactul. deci incearca sa pui siguranta mai mare de 20 sau 30 vezi cum se comporta. numai bine
  12. R.I.P. am ramas fara cuvinte.....condoleante celor apropiati si familiei....
  13. nu pot sa reproduc exact cum se aude pt ca sunt afon in ceea ce priveste mecanica la moto...insa ce am mai observat e ca la turatie de 3000 si mai mare nu prea se mai aude
  14. posibil sa fie si tachetii, care a mai auzit-o mi-a zis ca e distributia....da pana nu o aud 2-3 persoane specialiste nu pot trage o concluzie
  15. la fzr-ul meu se aude o bataie la motor care e mai pronuntata cand e rece. mi-ati putea recomanda pe cineva care sa-i faca un consult sa stiu exact ce are si cam cat m-ar ajunge sa o repar?? pt ca nu vreau sa ma duc la un service si sa-mi bage tot felu de chestii pe gat si sa ma usuce la buzunar dupa aia.
  16. salutare, la FZR-ul meu se aude o bataie la turatie mica si vreau sa o duc la un "consult". puteti sa-mi recomandati pe cineva(din bucuresti) care e specializat mai mult pe FZR??
  17. salutare tuturor, nu stiti cumva pe cineva(din bucuresti) care aduce piese pt scutere de afara. vreau sa cumpar un motor complet de aprilia rally fab in 1996 de 49cc. scuterul a functionat fara racire si s-a bulit si acum nu mai scap de frate-miu ma tot streseaza ca n-are cu ce se plimba. numa bine
  18. Da ma refer exact la ce ai spus tu mai sus. Scuze 5V si 12V am vrut sa spun(am fost corigent la fizica ). Bateria e cu acid si eu am turnat acidul in ea cand am cumparat-o, marca EXIDE BIKE e de 12V si 14A. Vreau sa mai precizez ca bateria a fost cuplata nonstop pe motor si au mai fost cazuri cand mobra sa stea 2-3 saptamani nepornita dar apoi pornea la sfert din prima. Nu am incercat sa o pornesc cu bateria incarcata am sa incerc, dar mai mult ca sigur o sa porneasca
  19. Deci sa ne intelegem... Cheie pe off numic spectaculos, adica e ca si cum nu as avea cheia in contact. Cheie pe on beculet verde aprins(binenteles dc e pe liber), indiferent daca butonul rosu de pe manierul din dreapta e pe on sau off. Asta am inteles ca e normal adica butonul rosu are rol de intrerupere din functie a butonului de start. Dar acu intreb eu de ce s-a descarcat bateriea care e noua si care a stat nonstop pe moto si au mai fost cazuri cand mobra sa stea nepornita 2-3 saptamani si apoi sa porneasca la sfert din prima cu aceeasi baterie?
  20. Azi am fost sa-mi pornesc mobra(FZR 1000) dupa o luna in care nu am folosit-o si surpriza.... nu a pornit ne_nau.gif . Am constatat ca bateria care este noua era descarcata, cand am pus-o pe redresor avea 5A in loc de 12A. Abia se aprindea beculetul verde in bord. O alta chestie care m-a surprins a fost faptul ca, daca puneam contactul din cheie, indiferent ca intrerupatorul de curent era pe off sau on beculetul verde era aprins. Poate cineva sa-mi spuna ce s-a intamplat? huh.gif Toata luna in care nu am folosit-o motoreta a stat in garaj, asa ca se exclude posibilitatea unei "maini criminale". Astept parerile voastre.
  21. Azi am fost sa-mi pornesc mobra(FZR 1000) dupa o luna in care nu am folosit-o si surpriza.... nu a pornit . Am constatat ca bateria care este noua era descarcata, cand am pus-o pe redresor avea 5A in loc de 12A. Abia se aprindea beculetul verde in bord. O alta chestie care m-a surprins a fost faptul ca, daca puneam contactul din cheie, indiferent ca intrerupatorul de curent era pe off sau on beculetul verde era aprins. Poate cineva sa-mi spuna ce s-a intamplat? Toata luna in care nu am folosit-o motoreta a stat in garaj, asa ca se exclude posibilitatea unei "maini criminale"
×
×
  • Creează nouă...