Sari la conținut

Zer0

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Zer0

  1. Amalia, daca a fost pus la colt fara sa afle publicul, este exact degeaba.

    :banana:

     

    Lupalb, no offense, dar daca terfelirea numelor unor persoane si aruncarea cu mocirla fara cea mai mica urma de constiinta se face in public, atunci si rufele trebuie spalate tot in public.

  2. Cat despre stirile ProTV nu am avut puterea sa ii injur pentru ca trebuie sa stau in pat, dar daca organizati ceva, veniti sa ma luati si pe mine de acasa cu o masina.

    [...]

    Desi am fost victima uui accident rutier am fost adusa de urgenta la spital si imi pierdusem cunostiinta, medicii de acolo nu au considerat ca este un caz deosebit, motiv pentru care am fost lasata sa astept dezbracata (acoperita doar cu un ceaceaf) in frig pret de cateva ore opana sa fiu consultata si trimisa intr-un salon.

    Salut,

     

    Imi pare deosebit de rau sa aud asa ceva si sincer mi-e foarte greu sa determin unde e prostia mai mare in toata aceasta intamplare nefericita. La Dacia aia cretina? La retardatii stiristi ProTV? La INCREDIBILUL tratament primit la Floreasca, stiind foarte bine cata caruta de bani platim lunar asigurarilor de sanatate? Cum nu vii tu Tepes Doamne...

     

    Nitescu a avut o idee deosebit de pertinenta in legatura cu dreptul la replica, si IMHO ar fi cazul sa ne miscam cat mai repede, ca lucrurile astea se uita repede de cei vinovati. Daca hotarati ceva, postati aici va rog, tin neaparat sa vin. Am si masina disponibila, daca e cazul, asa ca va pot lua pe amandoi.

     

    Insanatosire grabnica.

  3. da, era intersectie in T din ce am vazut si la o intersectie de genul asta tre sa iei curba obligatoriu.

    Intersectia nu e in T, ci in +. Am invatat la un liceu chiar de-acolo.. am trecut prin intersectia aia de 100 de ori. Din pacate, e o intersectie f.f. periculoasa.. nu era saptamana cand eram in liceu sa nu fi stat la terasa aia de-acolo si sa nu se auda: scaaaaaaaaart baaaang. :friends: Eu unul acolo ma asigur de 15000 de ori indiferent daca-s pe prioritate sau nu, si mai ales ca unii au obiceiul de a veni pe sensul rezervat autobuzelor sau chiar de a merge pe contrasens acolo, de a face stanga pe polona desi nu au voie, etc. O intersectie tembela.

  4. Poate se ofera cineva sa hosteze un groupware, ceva gen phprojekt (parca asa ii zice), ca sa fie cat de cat organizata treaba.. Un Project Manager, ce resurse avem, ce trebuie sa facem, cine de ce se ocupa, ce deadline are.. u know.. the whole 9 yards.. :cheers: Sincer cred ca in general e singura sansa (si-asa mica) sa duci la bun sfarsit un proiect de genul asta, unde fiecare lucreaza cand are timp/chef..

  5. O idee mai buna nu cred ca am auzit de mult timp.. Astept cu sufletul la gura. :cheers: Daca cineva crede ca pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere. Ar fi de ajutor o lista cu 'necesarul de materiale/servicii', ca sa ne putem alege contributia in functie de talente/posibilitati/etc.

     

    Sper din tot sufletul sa nu se confirme inca o data spusele lui Andrei Gheorghe: "Romania este tara unde niciodata, nimic nu se termina."

×
×
  • Creează nouă...