Sari la conținut

Zer0

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zer0

  1. Lupalb, no offense, dar daca terfelirea numelor unor persoane si aruncarea cu mocirla fara cea mai mica urma de constiinta se face in public, atunci si rufele trebuie spalate tot in public.
  2. Salut, Imi pare deosebit de rau sa aud asa ceva si sincer mi-e foarte greu sa determin unde e prostia mai mare in toata aceasta intamplare nefericita. La Dacia aia cretina? La retardatii stiristi ProTV? La INCREDIBILUL tratament primit la Floreasca, stiind foarte bine cata caruta de bani platim lunar asigurarilor de sanatate? Cum nu vii tu Tepes Doamne... Nitescu a avut o idee deosebit de pertinenta in legatura cu dreptul la replica, si IMHO ar fi cazul sa ne miscam cat mai repede, ca lucrurile astea se uita repede de cei vinovati. Daca hotarati ceva, postati aici va rog, tin neaparat sa vin. Am si masina disponibila, daca e cazul, asa ca va pot lua pe amandoi. Insanatosire grabnica.
  3. Stie cineva unde pot sa-mi inchei casco la o motocicleta din 1997? TOATE companiile cu care-am vorbit pana acum spun ca maxim 5 ani vechime la motociclete ca sa te bage in seama.
  4. Zer0

    A sosit CBR-ica

    Da, daca poti, pune datele lor de contact (google-u nu stie de ei) aici. Mersi!
  5. Zer0

    Teo Peter - IN MEMORIAM

    Intersectia nu e in T, ci in +. Am invatat la un liceu chiar de-acolo.. am trecut prin intersectia aia de 100 de ori. Din pacate, e o intersectie f.f. periculoasa.. nu era saptamana cand eram in liceu sa nu fi stat la terasa aia de-acolo si sa nu se auda: scaaaaaaaaart baaaang. Eu unul acolo ma asigur de 15000 de ori indiferent daca-s pe prioritate sau nu, si mai ales ca unii au obiceiul de a veni pe sensul rezervat autobuzelor sau chiar de a merge pe contrasens acolo, de a face stanga pe polona desi nu au voie, etc. O intersectie tembela.
  6. Zer0

    Teo Peter - IN MEMORIAM

    N-a fost vorba de nici o curba.
  7. Poate se ofera cineva sa hosteze un groupware, ceva gen phprojekt (parca asa ii zice), ca sa fie cat de cat organizata treaba.. Un Project Manager, ce resurse avem, ce trebuie sa facem, cine de ce se ocupa, ce deadline are.. u know.. the whole 9 yards.. Sincer cred ca in general e singura sansa (si-asa mica) sa duci la bun sfarsit un proiect de genul asta, unde fiecare lucreaza cand are timp/chef..
  8. Cea mai mare lista pe care-o stiu.. http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=41567
  9. O idee mai buna nu cred ca am auzit de mult timp.. Astept cu sufletul la gura. Daca cineva crede ca pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere. Ar fi de ajutor o lista cu 'necesarul de materiale/servicii', ca sa ne putem alege contributia in functie de talente/posibilitati/etc. Sper din tot sufletul sa nu se confirme inca o data spusele lui Andrei Gheorghe: "Romania este tara unde niciodata, nimic nu se termina."
  10. Salut, Imi puteti spune unde se cromeaza in Buc, la ce bani si cu cat simt al raspunderii?
×
×
  • Creează nouă...