Sari la conținut

rider_girl_20

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rider_girl_20

  1. si totusi, despre starea fetelor se stie ceva? :P

    nu cred ca in cazul de fata are vre-o relevanta daca sunt sau nu motocicliste cu acte in regula, erau pe drumul cu prioritate deci "pitzi" nu a respectat regulile. daca fetele veneau cu tankul oare le vedea si le dadea prioritate??? :P

    era s-o patesc si eu ieri in fata la intrarea in arad, la armonia. un berbec din hunedoara de pe banda 1 s-a gandit sa intre in benzinarie(trecand peste linia dubla continua), evident fara a da macar vre-un semn si fara sa se uite in jur.

  2. saluti dudu :moron:

    ne-am intalnit ieri la uta si ai venit cu noi pana la han, am i right?

    :P

     

    salut tuturor,ma numesc dudu,si recent m-am inoit cu un hawasaki Z1000,asfalt uscat!!!

    Mesaj completat

    ps.id-ul meu de mes este dudugyure.si pt ca sant mai nou aici primul rand de ere il dau eu:) :P

    Mesaj completat

  3. Nimica, doar un anunt. Sper ca nu l-ai citit prea tarziu. Cu vechea ora ne prindea noaptea pe drumuri. Cum caldurile s-au mai dus de comun acord cu majoritatea participantilor s-a revenit la vechea ora. Cu timpul orele se vor mai decala ,depinde de cat e ziua de lunga. Iar odata cu venirea anotimpului rece sa se amane.

     

     

    Am inteles asta, si e in regula...nu inteleg ce s-a intamplat la defilare. :D

     

    De la kaufland practic s-a plecat direct spre birt...cu toate ca s-a discutat traseul dinainte kaufland-uta-fortuna-podgoria-teatru-podgoria-billa-riviera, si iaca traseul nostru: kaufland-uta-teatru-port arthur. :laugh:

     

    I-a fost ft sete...sau n-o mai fi avut benzina baiatu? ;)

    Daca tot am inceput cu comentarii.. nu mi s-a parut ca baiatu' sa fi avut un comportament adecvat unei plimbari in grup (la semafoare se baga printre masini in fata...etc etc). nu stiu cine e, nu il cunosc...dar cred ca mai are de invatat.

  4. Joia viitoare adica 26 August , se revine la fosta ora , adica ora 19. Traseul ramane acelasi ca si saptamana trecuta.

     

     

    ma mai gandesc, oare sa comentez sau mai bine tac?

     

     

    ce a fost asta?????????????

  5. Stai liniÂştită, vei mai avea multe dezamagiri în viață

     

    Dar aici se impune o clarificare: nu toată lumea are timp să se intereseze de ceea ce crezi TU că este important

    Fiecare are prioritățile lui în viață, aÂşa că fă bine Âşi nu mai arunca vorbe grele

    Presupun că ai auzit expresia "cine seamănă vânt culege furtună"

     

    Am mai afirmat pe forum că persoanele care iubesc motocicletele trebuie să fie conÂştiente de riscul la care se expun Âşi să îÂşi asume eventualele consecințe neplăcute

    Motociclistul este, prin esența actului în sine, singur, nu se poate baza decât pe puterile lui (sau ale ei, ca să nu mai fiu chiar aÂşa de misogin)

    De aceea sunt convins că accidentatele de la spital, cărora le doresc numai bine, vor avea forța de a trece peste necazuri Âşi de a se dedica din nou pasiunii noastre comune

     

    nu e neaparat vorba k pt mine e important sau nu, ca nu e nimic iesit din comun...dar m-a mirat atitudinea celor de pe forum...atata tot!

  6. Pai uite ca te-ai interesat tu

     

    Noi, fiind misogini si probabil si porci, nu ne interesam de nimic si de nimeni

     

     

    mi-am dat seama!

     

    si sunt dezamagita..."ata ete"

     

     

    Mesaj completat

    ..andreea, ceea ce sugerezi tu si cu misoginismul nu au nimic in comun!...eu nu cred ca tu ai parte de vreun efect al cuvintului in cauza, aici in arad!...nici sa nu-ti doresti!..

    ...daca pe cei care o cunosc pe fata aia nu-i intereseaza despre soarta ei, pe noi ceilalti care nu am avut onoarea de a o cunoaste de ce trebuie sa ne acuzi de misoginism, cind mai corect ar fi sa ne acuzi de dezinteres!...iar daca tu o cunosti si stii situatia ei mai bine decit noi, anunta-ne si pe noi ignorantii despre starea ei de sanatate!.. :angry:

     

    vorbeam de forumistii care la fiecare eveniment sar sa comenteze cele intamplate...nici unpic de interes nu arata...

     

    ea e relativ ok, bratul stang rupt si cateva julituri destul de urate, ieri a fost operata.

    a fost echipata aprox full....mai putin pantaloni.

     

    in salon cu ea mai este o motociclista accidentata, cu coloana fisurata in 2 locuri si ambele picioare rupte....are/avea ceva chopperas de 250. ea nu a fost echipata deloc.

  7. imi pare rau de ce s-a intamplat. lucrurile stau asa: ai lovit in spate esti vinovat. politia asa te va declara fara nici urma de tagada. daca vrei sa-ti dovedesti trebuie sa deschizi proces civil. altfel la revedere. am avut acelasi accident in aprilie anul asta. am asteptat sase luni ca parchetul sa concluzioneze ca nu ma dau singur in judeacata. nimeni nu mi-a spus niciodata nimic. nu am fost intrebat de martori, nimic. doar declaratia data dupa accident. mentionez ca accidentul s-a intamplat cand in bucuresti era summitul nato si la locul accidentului a venit un politist-motocliclist, inainte sa ma adun si sa ma ridic dupa jos. a luat delclaratiile martorilor si tot. am luat si eu doua nr de telefon in caz de nevoie de la persoane care ar fi fost dispuse sa spuna ce s-a intamplat - o tipa caruia ii fuses omorat un motociclist in familie si un instructor auto. cand am pomenit de ei, mi-sa raspuns la fel: dai in judecata in civil, noi - adica politia si parchetul - nu avem ce face. ai lovit in spate esti vinovat, asa spune legea.

     

    m-am resemnat. eu nu am avut decat vanatai, iar fierul se repara...

    Conservarul a fost scos vinovat, pentru NEACORDARE DE PRIORITATE punct!

     

    am avut si eu un accident cu un camion... fata motorului meu era distrus,far, bord, carene fata n-am mai avut, iar spatele camionului era lovit ... si nu am fost scoasa vinovata...asa ca depinde si de circumstante!!!!

  8. exact, aici am vrut sa ajung. la 50, 60, 70, 80, 90 chiar, il vezi pe ambliop ca se baga in intersectie si poti frana, poti evita. la vitezele enuntate n-ai cum fizic sa-l lovesti in spate dupa ce el e intrat pe sensul tau de mers complet.

    iar daca a avut viteza nu a putut fi observat, nu i s-a estimat corect viteza.

    am spus ca asta mi s-a intamplat si mie, numai ca eu am fost norocos. daca pustoaica se urca pe frana din reflex, o pateam ca el. norocul meu a fost ca a paralizat de frica. cand s-a oprit la stop s-a dat jos din masina si a venit sa-si ceara scuze ca nu mi-a acordat prioritate. tremura toata. n-am vazut nici un om pana acum sa tremure asa.

    cand vina era la mine. aveam 180 pe un drum cu 80. aia a fost ultima intamplare de genul asta. am avut norc, dar am si invatat.

     

    e clar ca pustiul a avut si ghinion. dar nu e corect sa ramanem la cine e vinovat si sa inchidem cazul. important e sa invatam sa ne ferim.

    la 200 nu putem astepta sa ne acorde lumea prioritate. pentru simplul motiv ca nu poate estima/gandi nimeni ca mergem cu asemenea viteza

     

    in primul rand nu e un pusti...

    in al doilea rand, nu stiu de ce afirmati ceea ce nu stiti???...lasati-i pe martori sa spuna ce s-a intamplat...pentru ca din spusele lui X si din auzitele lui Y s-a ajuns deja sa dati cu "RIP"...bine ca nu l-ati si inmormantat de viu!

    deoarece este posibil ca martorii sa nu intre pe forum sa va povesteasca ce s-a intamplat(era un motociclist in spatele lui), o sa va spun eu ce s-a declarat la politie. Cristi venea pe drumul principal, berbecul pe un drum secundar... berbecul, in loc sa se asigure, sa se incadreze si sa intre pe drumul principal, a taiat toate benzile drumului secundar si a vrut sa intre pe banda 1 de pe drumul principal.

    Cristi nu avea viteza...si nu ai cum sa demonstrezi ca avea 100+viteza legala!!!! la o asemenea viteza, nu asa arata un accident. Cristi nu scapa cu o mana rupta, iar masina nu asa arata!!!!

     

    p.s: am facut si o schita(doar ca nu pot sa o atasez...rog pe cineva mai priceput, sa-mi trimita un pm, sa-i trimit file-ul si sa-l uploadeze)...sper sa fie cat se poate de clara...si sa inteleaga ceea ce trebuie inteles si cei care vor sa-l scoata pe conservar nevinovat si cei ce afirma si vor sa demonstreze ca motociclistul venea cu viteza luminii...

    apropos, berbecul, dupa producerea accidentului s-a urcat cu masina pe trotuar si a mai parcurs 100 de metri...ulterior declarand ca a ramas fara frane deoarece i-a fost spart stopul din stanga. (logic, nu??? ) :D :D :blink: :grinbandit: :)

     

    aveti grija de voi!!!!

  9. :D Cata "solidaritate"! :D Parerea mea este ca un topic despre un accident nu ar trebui sa se transforme in topic de vanzare-cumparare...fara nicio suparare, astea le puteti discuta aici: /index.php?showtopic=40443

     

    @elzorab : multzu pt intentie. Din fericire nu e nevoie de donatii de sange/bani... Cristi e bine, dupa cum v-am mai spus, are bratul fracturat, osul este deplasat asa ca luni va fi operat. In rest, are leziuni minore, nu isi mai aminteste ce si unde s-a intamplat...dar e bine...deja vorbeste despre suzi gsxr 1000, k8 :D

     

    Numai bine...si aveti grija de voi :D

  10. Salut...

    Intr-adevar a avut loc un accident in fata la "elefantu gri"

    Baiatul se numeste Cristi, era singur pe motor...e la spital, are bratul stang fracturat, dureri de cap si de bazin.

    Faza clasica: "Nu l-am vazut" sau mai bine zis "L-am vazut, dar nu am crezut ca ajunge asa repede" ....tipic: neacordare de prioritate

    Revin mai tarziu cu detalii...

    numai bine...

     

    motorul a fost luat de prieteni

     

    p.s: la urgenta mai era un motociclist, in stare grava...poate stie cineva ceva si de el

  11. Numai ce am auzit la stirile de pe protv... a avut loc un accident in Alba. Tanarul a pierdut controlul motocicletei, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un stalp de pe marginea drumului. In cadere, trupul motociclistului a lovit un biciclist. Motociclistul a decedat pe loc.

    Atat am retinut...cine stie mai multe detalii...

    Sa-i fie tarana usoara :D :bounce: :moto:

    ...suntem pe zi ce trece mai putini :hug:

  12. ai gresit...in 22iunie a fost la Arad pe centura...si in 24iunie in vladimirescu...in Arad...nu in timisoara...

     

    tin sa te anunt tinere ca ai gresit si tu...accidentul de pe centura a fost pe 17 iunie...in 22 n-am auzit ca s-ar fi intamplat vreo tragedie (Doamne ajuta!)

  13. Din fotografia de pe protv mie aia nu mi pare a Dacie!!! RIP pacat de el 22 de ani!!! INCA O DATA VITEZA UCIDE!!!! DACA AVEA 50-60 ............

     

    uita-te la reportaj, si ai sa vezi ca era o dacie galbena....dar, mai conteaza?

     

    PS: NU viteza ucide, inca nu am auzit ca ar fi murit cineva doar pt ca a mers tare.... faza este ca unii exagereaza unpicutz, merg tare, chiar foarte tare unde nu e permis... unde stiu foarte bine ca oricand i-ar putea taie calea cineva, sau sa-i sara un copil in fata ...etc!

  14. Cand: 24 iunie

    Cine: Tudor 22 ani

    Moto: ...naked

    Unde: DN7, Vladimirescu, jud. Arad

    Cum: o tanti cu masina vireaza stanga, neacordand prioritate moticiclistului (care, din spusele martorilor si al politistilor rula cu 130-150km/h :moto: in localitate)

    Urmari: motociclistul decedat pe loc

     

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace rose.gif

  15. Azi dimineata au dat pe realitatea (cred) un reportaj in care spuneau ca a avut loc un accident f grav pe DN7 intre o dacie (care parea galbena in imagini) , lovita fata dreapta si un motociclist de 22 de ani , din pacate , conform celor de la realitatea motociclistul a murit pe loc... :moto:

     

    PS nu stiu daca ala e DN7 , dar seamana descrierea accidentului

     

    Accidentul foarte grav de pe DN7, in care a fost implicata dacia galbena si o motocicleta naked, s-a intamplat in comuna Vladimirescu, judetul Arad. din pacate motociclistul a decedat pe loc :wink:

     

     

    /index.php?showtopic=111806

     

    http://www.protv.ro/stiri/social/arad-un-t...otocicleta.html

     

    RIP :rock:

  16. Hey,there! Hop si eu ca musca-n lapte! N-am motor,dar le iubesc la nebunie,m-am plimbat si eu cate un pic,cand am dat peste un amic binevoitor. :(

    As vrea sa va intreb ceva: exista pe forum careva din gasca veche de motociclisti aradeni,de acum 8 ani? (Cristi-alias "fatman",Ionica....) :P

     

     

    hy Adeline... :rose:

    Bine ai venit!!!!!!! :P

    din pacate nu ii cunosc...

×
×
  • Creează nouă...