Sari la conținut

rider_girl_20

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rider_girl_20

  1. si totusi, despre starea fetelor se stie ceva? nu cred ca in cazul de fata are vre-o relevanta daca sunt sau nu motocicliste cu acte in regula, erau pe drumul cu prioritate deci "pitzi" nu a respectat regulile. daca fetele veneau cu tankul oare le vedea si le dadea prioritate??? era s-o patesc si eu ieri in fata la intrarea in arad, la armonia. un berbec din hunedoara de pe banda 1 s-a gandit sa intre in benzinarie(trecand peste linia dubla continua), evident fara a da macar vre-un semn si fara sa se uite in jur.
  2. saluti dudu ne-am intalnit ieri la uta si ai venit cu noi pana la han, am i right?
  3. rider_girl_20

    MOTO THURSDAY

    Am inteles asta, si e in regula...nu inteleg ce s-a intamplat la defilare. De la kaufland practic s-a plecat direct spre birt...cu toate ca s-a discutat traseul dinainte kaufland-uta-fortuna-podgoria-teatru-podgoria-billa-riviera, si iaca traseul nostru: kaufland-uta-teatru-port arthur. I-a fost ft sete...sau n-o mai fi avut benzina baiatu? Daca tot am inceput cu comentarii.. nu mi s-a parut ca baiatu' sa fi avut un comportament adecvat unei plimbari in grup (la semafoare se baga printre masini in fata...etc etc). nu stiu cine e, nu il cunosc...dar cred ca mai are de invatat.
  4. rider_girl_20

    MOTO THURSDAY

    ma mai gandesc, oare sa comentez sau mai bine tac? ce a fost asta?????????????
  5. Sal are cineva un far de yamaha r6 model 1998-2000...? chiar daca e spart, am nevoie de partea stanga... ma ajuta cineva?
  6. rider_girl_20

    Accidente !

    nu e neaparat vorba k pt mine e important sau nu, ca nu e nimic iesit din comun...dar m-a mirat atitudinea celor de pe forum...atata tot!
  7. rider_girl_20

    Accidente !

    mi-am dat seama! si sunt dezamagita..."ata ete" Mesaj completat vorbeam de forumistii care la fiecare eveniment sar sa comenteze cele intamplate...nici unpic de interes nu arata... ea e relativ ok, bratul stang rupt si cateva julituri destul de urate, ieri a fost operata. a fost echipata aprox full....mai putin pantaloni. in salon cu ea mai este o motociclista accidentata, cu coloana fisurata in 2 locuri si ambele picioare rupte....are/avea ceva chopperas de 250. ea nu a fost echipata deloc.
  8. rider_girl_20

    Accidente !

    da-mi voie sa te/va luminez... http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/mo...090723-01184297 s-a interesat cineva de ea? bine ca ati postat linkul cu accidentul, dar sa obosit cineva sa intrebe de sanatatea ei.....?????? mai ales ca in articol scrie ca e ranita grav... misoginilor!
  9. rider_girl_20

    Accidente !

    incredibil cat interes prezentati pt motociclistele din arad....treaba-i asta?
  10. rider_girl_20

    Accidente !

    SA-I FIE TARANA USOARA....
  11. rider_girl_20

    Inca Unu ...

    Conservarul a fost scos vinovat, pentru NEACORDARE DE PRIORITATE punct! am avut si eu un accident cu un camion... fata motorului meu era distrus,far, bord, carene fata n-am mai avut, iar spatele camionului era lovit ... si nu am fost scoasa vinovata...asa ca depinde si de circumstante!!!!
  12. rider_girl_20

    Inca Unu ...

    in primul rand nu e un pusti... in al doilea rand, nu stiu de ce afirmati ceea ce nu stiti???...lasati-i pe martori sa spuna ce s-a intamplat...pentru ca din spusele lui X si din auzitele lui Y s-a ajuns deja sa dati cu "RIP"...bine ca nu l-ati si inmormantat de viu! deoarece este posibil ca martorii sa nu intre pe forum sa va povesteasca ce s-a intamplat(era un motociclist in spatele lui), o sa va spun eu ce s-a declarat la politie. Cristi venea pe drumul principal, berbecul pe un drum secundar... berbecul, in loc sa se asigure, sa se incadreze si sa intre pe drumul principal, a taiat toate benzile drumului secundar si a vrut sa intre pe banda 1 de pe drumul principal. Cristi nu avea viteza...si nu ai cum sa demonstrezi ca avea 100+viteza legala!!!! la o asemenea viteza, nu asa arata un accident. Cristi nu scapa cu o mana rupta, iar masina nu asa arata!!!! p.s: am facut si o schita(doar ca nu pot sa o atasez...rog pe cineva mai priceput, sa-mi trimita un pm, sa-i trimit file-ul si sa-l uploadeze)...sper sa fie cat se poate de clara...si sa inteleaga ceea ce trebuie inteles si cei care vor sa-l scoata pe conservar nevinovat si cei ce afirma si vor sa demonstreze ca motociclistul venea cu viteza luminii... apropos, berbecul, dupa producerea accidentului s-a urcat cu masina pe trotuar si a mai parcurs 100 de metri...ulterior declarand ca a ramas fara frane deoarece i-a fost spart stopul din stanga. (logic, nu??? ) aveti grija de voi!!!!
  13. rider_girl_20

    Inca Unu ...

    Cata "solidaritate"! Parerea mea este ca un topic despre un accident nu ar trebui sa se transforme in topic de vanzare-cumparare...fara nicio suparare, astea le puteti discuta aici: /index.php?showtopic=40443 @elzorab : multzu pt intentie. Din fericire nu e nevoie de donatii de sange/bani... Cristi e bine, dupa cum v-am mai spus, are bratul fracturat, osul este deplasat asa ca luni va fi operat. In rest, are leziuni minore, nu isi mai aminteste ce si unde s-a intamplat...dar e bine...deja vorbeste despre suzi gsxr 1000, k8 Numai bine...si aveti grija de voi
  14. rider_girl_20

    Inca Unu ...

    Salut... Intr-adevar a avut loc un accident in fata la "elefantu gri" Baiatul se numeste Cristi, era singur pe motor...e la spital, are bratul stang fracturat, dureri de cap si de bazin. Faza clasica: "Nu l-am vazut" sau mai bine zis "L-am vazut, dar nu am crezut ca ajunge asa repede" ....tipic: neacordare de prioritate Revin mai tarziu cu detalii... numai bine... motorul a fost luat de prieteni p.s: la urgenta mai era un motociclist, in stare grava...poate stie cineva ceva si de el
  15. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/doi-ti...otocicleta.html
  16. http://www.protv.ro/stiri/social/accidente...e-din-tara.html
  17. Numai ce am auzit la stirile de pe protv... a avut loc un accident in Alba. Tanarul a pierdut controlul motocicletei, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un stalp de pe marginea drumului. In cadere, trupul motociclistului a lovit un biciclist. Motociclistul a decedat pe loc. Atat am retinut...cine stie mai multe detalii... Sa-i fie tarana usoara ...suntem pe zi ce trece mai putini
  18. ODIHNEASCA-SE IN PACE! ...si sa aibe grija de noi toti, de acolo unde este acum
  19. rider_girl_20

    Jurnalul negru

    tin sa te anunt tinere ca ai gresit si tu...accidentul de pe centura a fost pe 17 iunie...in 22 n-am auzit ca s-ar fi intamplat vreo tragedie (Doamne ajuta!)
  20. uita-te la reportaj, si ai sa vezi ca era o dacie galbena....dar, mai conteaza? PS: NU viteza ucide, inca nu am auzit ca ar fi murit cineva doar pt ca a mers tare.... faza este ca unii exagereaza unpicutz, merg tare, chiar foarte tare unde nu e permis... unde stiu foarte bine ca oricand i-ar putea taie calea cineva, sau sa-i sara un copil in fata ...etc!
  21. rider_girl_20

    Jurnalul negru

    Cand: 24 iunie Cine: Tudor 22 ani Moto: ...naked Unde: DN7, Vladimirescu, jud. Arad Cum: o tanti cu masina vireaza stanga, neacordand prioritate moticiclistului (care, din spusele martorilor si al politistilor rula cu 130-150km/h in localitate) Urmari: motociclistul decedat pe loc Dumnezeu sa-l odihneasca in pace rose.gif
  22. Accidentul foarte grav de pe DN7, in care a fost implicata dacia galbena si o motocicleta naked, s-a intamplat in comuna Vladimirescu, judetul Arad. din pacate motociclistul a decedat pe loc /index.php?showtopic=111806 http://www.protv.ro/stiri/social/arad-un-t...otocicleta.html RIP
  23. Sa-l ierte Dumnezeu.... ....sper ca unii vor invata, macar din aceste intamplari tragice!
  24. hy Adeline... Bine ai venit!!!!!!! din pacate nu ii cunosc...
×
×
  • Creează nouă...