Sari la conținut

kalabash07

EX+
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ro_3x@yahoo.com

Profil

  • Carnet moto din
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ovetto

kalabash07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cum trebe reglat cuiu pontou? in care santuletz trebe sa stea cacatu ala(nush cum ii zice). acuma ii pus la jumate...daca il pun sus ..consuma mai mult?sau mai putin? iar daca il pun jos..consuma mai mult?sau mai putin? sunt 5 santuletze pe cui`... am pus un document.ca am copiat imaginia din pdf.downloadati si intrati in document si uitativa despre ce santuletz este vorba! ma scuzati daca nu m`am exprimat bine .. New_Microsoft_Word_Document.doc
  2. asha si mie imi face...cand incerc sa ma ridic intr`o roata prima data cand incerc merge ff bine ..se ridica din prima ...iar daca incerc de mai multe ori tremura ...sau cand fac burnout la fel face.nu stiu de ce face asha. daca gasesti problema sau de ce face asha zici p forum.. aa...nu afecteaza cu nimic motoru daca tremura ?adica nu se strica ceva ?
  3. 6,5 stiu ca este recomandat pt scutere de 50cc Eu am de 7.2 la vespa et2 50cc.....am un demaraj ff bun ..(consuma cam mult 4,5-5l/100km) Daca jigleru ii mai mare(7,2 sau 8 sau 9,2) consuma mai mult ? ?
  4. s`ar putea sa ai probleme cu shocu` ... cand mergi cu el nu simti nimic ...iar cand lashi la relanti se opeshte ..pt ca shocu nu se mai declansheaza si motoru trage aer rece si se opreshte..Incearca sa ti motoru un pic turat la relanti.Sau regleaza de la maneta! ma scuzati daca nu m`am exprimat bine si sa ma corectati daca nu am zis bine...
  5. 4grame.. mersi mult ..am sa schimb ferodourile...
  6. sal....de cateva luni nu imi mai fuge scuteru cum imi mai fugea ...parca merge infranat... Verificat:carburator(curatat),filtru de aer(curatat),compresie buna(se simte cand dau la pedala),bujie sckimbata(NGK),toba(curatata) si tot asha merge... ultima data am sckimbat rolele din variator..erau ff uzate si se tura motoru in gol mai mult motoru`(4grame rolele).Cand am sckimbat mergea cu 20 km mai mult de la 60 pe drum drept la 75 78(80 in bord) aa...am sckimbat dupa aia cauciucu pe spate ca era ff uzat ..seria era 130-70/12 si am sckimbat cu unu pireli 120-70/12 ca nu gaseam ..poate fi si din cauza asta ? a..era sa uit ...ambreiaju spate are sabotii oleaca uzati ..poate fi asta cauza? ajutati`ma ...fff nashpa merge..cand dau acceleratia la maxim ..pana la 15 km.h se urca cam greu acu ..dupa aia de la 15-25km/h se simte cum se tureaza ..apoi urca ff greu acu pana la 60 ..abia daca ajunge la 65..iar la vale max 70
  7. Vespa ET2 50cmc a mea... is multumit de ea!! rupe asfaltu`!!)
  8. o bobina cu CDI Ducati Energia cine are de vanzare ..sau cunoaste p cineva ? si releu incorporat cu incarcare baterie,lumini,semnalizare..toate intr`un singur releu ..ala din fata langa claxon! pt Piaggio Zip 4T.
  9. verifica lamele de la admisie ..vezi ca poate una sau 2 is deschise foarte mult si de aicea se ineaca . ca sa ajungi la ele ...desfaci furtunu` ala care intra in motor..adica p unde intra amestecu` in motor ..vezi daca sunt deskise foarte multa ..atunci schimba sa ma corectati daca am gresit ceva!
  10. ma ajuta cineva cum schimb o aprindere de la Piaggio Zip 4T 50cc? am o aprindere de la o yamaha mbk(prin CDI) si vreau so pun la piaggio ..cu tot cu magnetou,bobina. ma ajuta careva ? La piaggio zip 4t 50cc am avut aprindere electronica si mi so ars ars aprinderea(Ducati Energia).
  11. aha.Nu poate sa fie d la segmenti ? Ca imi cam consuma ff mult 5,6l/100km am piaggio vespa et2 50cc --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 08:50 ------------- 4grame..
  12. faza e ..cand storc buretele curge ff mult ulei ..cand l`am mirosit ...mirosea a benzina si consuma cam mult .. 5,6l/100km si mai mult de 65 nu merge.Demaraj foarte bun urca orice deal cu 2 pe el cu 50km/h ..iar daca urc cu jumate de acceleratie un deal si apoi ii dau in blana se tureaza si acu urca
  13. sal.. Imi spune si mie cineva de ce imi arunca benzina cu ulei in filtru de aer?
  14. vezi poate ii stricat indicatoru` de ulei..scoate`l si vezi rezultatul cu unul nou problema ar putea fi si de la instalatia electrica ..sau poate ai pus invers firele..
×
×
  • Creează nouă...