Sari la conținut

kalabash07

EX+
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kalabash07

  1. cum trebe reglat cuiu pontou? in care santuletz trebe sa stea cacatu ala(nush cum ii zice).

    acuma ii pus la jumate...daca il pun sus ..consuma mai mult?sau mai putin?

    iar daca il pun jos..consuma mai mult?sau mai putin?

    sunt 5 santuletze pe cui`...

     

    am pus un document.ca am copiat imaginia din pdf.downloadati si intrati in document si uitativa despre ce santuletz este vorba!

     

    ma scuzati daca nu m`am exprimat bine ..

    New_Microsoft_Word_Document.doc

  2. hmmm ... am descoperit o noua problema ... acuma 10 min am fost la o plimbarica ... si ajuns acasa ... dupa 2-3 ''whelliuri'' adica doar fata ridicata cand am vrut sa intru in curte am descoperit ca nu mai are sprint aproape delok ... adica la inceput ... trage ceva de genu tremurat ... nu are rateruri ... delok ... dar trage tremurat ... si abia la turatie mare merge bn ... nu chiar ca inainte dar asemanator ... dar la inceput trage in socuri tremurand ... care ar fi problema ... sa fie doar carburatoru infundat? pt ca la turatie mare trage? sau filtru de aer? sau in cazul cel mai rau sa fie pe duca ambreiajul :cheers: :huh: :huh: ;) :bier: :kiss: :hug: :wink: :D :P :P :ok: :eek: :P

    asha si mie imi face...cand incerc sa ma ridic intr`o roata

    prima data cand incerc merge ff bine ..se ridica din prima ...iar daca incerc de mai multe ori tremura ...sau cand fac burnout la fel face.nu stiu de ce face asha.

    daca gasesti problema sau de ce face asha zici p forum..

    aa...nu afecteaza cu nimic motoru daca tremura ?adica nu se strica ceva ?

  3. De 6,8-7...cam asa. Sa mai raspunda si alcineva caci nu is sigur!

     

    Brick. La noi pan ardeal la ceva mic mai se zice tzamburuc...nu e termen in mecanica in nici un caz...e ceva tipic ardelenesc :cheers:

    Si sa ma corectez da nu e jigleor...e jigler...

    6,5 stiu ca este recomandat pt scutere de 50cc

     

    Eu am de 7.2 la vespa et2 50cc.....am un demaraj ff bun ..(consuma cam mult 4,5-5l/100km)

    Daca jigleru ii mai mare(7,2 sau 8 sau 9,2) consuma mai mult ?

    ?

  4. am si eu o problema ... spaer sa ma ajtuati : prima pornire cand e rece merge fft bn ... dar dupa cateva sute m cand se incalzeste motorul ... daca il las in relanti mai mult de 1 min nu il tine ... am reglat din carburator ... dar aceleasi faze le face ... iar relantiul il tine mla turatie ff mica ... cel putin asa zic eu dupa cum suna ... am bujie cu filet lung de dacie pe el smile.gif) sa fie asta problema ... sa fie prea lenesa buja? PLS HELP

    s`ar putea sa ai probleme cu shocu` ...

    cand mergi cu el nu simti nimic ...iar cand lashi la relanti se opeshte ..pt ca shocu nu se mai declansheaza si motoru trage aer rece si se opreshte..Incearca sa ti motoru un pic turat la relanti.Sau regleaza de la maneta!

    ma scuzati daca nu m`am exprimat bine si sa ma corectati daca nu am zis bine...

  5. sal....de cateva luni nu imi mai fuge scuteru cum imi mai fugea ...parca merge infranat...

    Verificat:carburator(curatat),filtru de aer(curatat),compresie buna(se simte cand dau la pedala),bujie sckimbata(NGK),toba(curatata)

    si tot asha merge...

    ultima data am sckimbat rolele din variator..erau ff uzate si se tura motoru in gol mai mult motoru`(4grame rolele).Cand am sckimbat mergea cu 20 km mai mult de la 60 pe drum drept la 75 78(80 in bord)

    aa...am sckimbat dupa aia cauciucu pe spate ca era ff uzat ..seria era 130-70/12 si am sckimbat cu unu pireli 120-70/12 ca nu gaseam ..poate fi si din cauza asta ?

    a..era sa uit ...ambreiaju spate are sabotii oleaca uzati ..poate fi asta cauza?

    ajutati`ma ...fff nashpa merge..cand dau acceleratia la maxim ..pana la 15 km.h se urca cam greu acu ..dupa aia de la 15-25km/h se simte cum se tureaza ..apoi urca ff greu acu pana la 60 ..abia daca ajunge la 65..iar la vale max 70

  6. am facut si eu curatenie de primavara si miam spalat scooterul cu apa cu jet cand motorul mergea.miam schimbat si bujia.problema ar fi ca acum imi porneste dar moare motorul dupa 10 secunde de mers.am curata bukia si am puso la loc si mergea bine iar adica statea la relanti desi nu mergea asa rotund.cand sa incalzit motorul mergea rotund dar dupa ce sa racit iar nu statea.cam la ce sa ma uit???sau ce sa curat???

     

    <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 19:13 -------------</small><br/>am facut si eu curatenie de primavara si miam spalat scooterul cu apa cu jet cand motorul mergea.miam schimbat si bujia.problema ar fi ca acum imi porneste dar moare motorul dupa 10 secunde de mers.am curata bukia si am puso la loc si mergea bine iar adica statea la relanti desi nu mergea asa rotund.cand sa incalzit motorul mergea rotund dar dupa ce sa racit iar nu statea.cam la ce sa ma uit???sau ce sa curat???

    verifica shoku`..

  7. am si eu o problema cu un ITALJET FORMULA 50 AC da scanteie primeste benzina dar nu porneste neam am verificat compresia carburatorul este curatzat......cand se ineaca cand nu se ineaca dar nu porneste nu mai stiu ce sa'i fac PLS HELP....am pus ulei nou benzina proaspata...problema e ca arde benzina ca am vazut ca scoate ceva fum dar nu porneste neam

    verifica lamele de la admisie ..vezi ca poate una sau 2 is deschise foarte mult si de aicea se ineaca .

    ca sa ajungi la ele ...desfaci furtunu` ala care intra in motor..adica p unde intra amestecu` in motor ..vezi daca sunt deskise foarte multa ..atunci schimba

    sa ma corectati daca am gresit ceva!

  8. ma ajuta cineva cum schimb o aprindere de la Piaggio Zip 4T 50cc?

    am o aprindere de la o yamaha mbk(prin CDI) si vreau so pun la piaggio ..cu tot cu magnetou,bobina.

    ma ajuta careva ?

    La piaggio zip 4t 50cc am avut aprindere electronica si mi so ars ars aprinderea(Ducati Energia).

  9. si tot timpu se intampla asta sau numa acum ai desfacut prima data si ai facut aceasta observatie? ca daca numa acum ai observat prima data asta s-ar putea sa fie din cauza ca poate ai inclinat vreodata scuteru in partea cu carburatoru si at s-a scurs in filtru cv benzina si ulei, eu asa am patit :D

    aha.Nu poate sa fie d la segmenti ? Ca imi cam consuma ff mult 5,6l/100km

    am piaggio vespa et2 50cc

     

    --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 08:50 -------------

    Salut tuturor.Am o Gilera DNA stock si nu stiu de cat sa-i pun rolele.Cate grame imi recomandati?

    4grame..

  10. faza e ..cand storc buretele curge ff mult ulei ..cand l`am mirosit ...mirosea a benzina

    si consuma cam mult .. 5,6l/100km si mai mult de 65 nu merge.Demaraj foarte bun urca orice deal cu 2 pe el cu 50km/h ..iar daca urc cu jumate de acceleratie un deal si apoi ii dau in blana se tureaza si acu urca

  11. Servus! Am un scuter Malaguti F15, care pana astazi functioana foarte bine! Astazi l-am dus la spalat si am completat in acelasi timp si uleiul! Am consatat ulterior ca becul rosu de la bord ramane apris, atat in stare de functionare a scuterului cat si daca este pus numai contactul, fara ca motorul sa fie pornit!

    Daca ma puteti ajuta cu ceva sugestii...! Multumesc!

    vezi poate ii stricat indicatoru` de ulei..scoate`l si vezi rezultatul cu unul nou

    problema ar putea fi si de la instalatia electrica ..sau poate ai pus invers firele..

  12. Scooterul meu a ajuns la 6000km si vreau sa ii fac o curatare generala.

    1. Ca sa curat carburatorul, cum trebuie sa pocedez? il dau jos si il bag in solutie de curatat sau mai demontez ceva pe la el ? jiglerele pe unde le gasesc ca sa le dau jos sa le curat?

    2. Unde gasesc sa cumpar oil flush ?

    3. Mi se pare ca mi sau cam inmuiat telescoapele. Unde as putea sa le duc sa mi le reumple ? scule am detoate, se poate schimba uleiul in telescoape de mine? ce cantitate trebuie sa pun ?

    Inafara de schimbat uleiul din motor, schimbat filtrul de aer, schimbat bujia, schimbat uleiu din motor si verificat placutele de frana si sabotii, la ce ar trebui sa ma mai uit ? ? ?

    Unde gasesc sa iau niste furtune de benzina? ale mele sau cam crapat de la frig si ma gandesc sa le schimb.

    hai noroc!

    ca sa curenti carburatoru` ..il dai jos ..scoti toate jigleoarele(vezi sa nu fie infundate..iei o sarma fff subtire lita si o bagi in gaurica de la jigleor ) ..apoi iei un compresor sau pompa si dai in toate gaurile din carburator ...ai grija sa nu dereglezi plutitorul` .. apoi pune`l in carbusol vreo 5 10 min ...cele 2 jigleoare le gasesti sub carburator ..ai 2 suruburi sau mai multe,depinde de carburator ..le desfaci si scoti cu grija capacu`.

    Despre telescoapte nuj sa pot sa reumpli ..dak gasesti pe cineva care stie sau daca se poate,imi spui si mie p forum!

    MS.

  13. :rolleyes: am si eu o prob a un zip si cand se incalzeste nu mai da scantee dupa 1 ora dadea .mi-a facut chiestia asta de vro 2-3 ori si acum nu mai da scanteie deloc ,de la bobina nu e sigur ca am inlocuito

     

    <small>--- Mesaj completat în 20 Dec 2007 23:11 -------------</small><br/>

    din cate stiu eu are motor in 2t nu se schimba uleiul se completeaza cu ulei de 2t sau ma rog poate vrei sai schimbi uleiul la gru.

    Aceeashi problema am avut si eu ...

    Acu nu imi mai da deloc scantei ..sta in garaj acoperit...ultima data am prins o groapa si so oprit de tot.

    ii 50 de euro bobina ..Ducati Energia

  14. fum scoate cand ii rece..cand ii incalzit deloc nu scoate ..

    comepresie am ..se simte cand apasa pedala ..porneshte la prima pedala ..poate sa fie si -10 grade ..n`am probleme cu pornirea

    pornire prin CDI am

  15. Salut... si eu am tot Mbk Ovetto. Ar fi multe lucruri de verificat. Dar sa-ti dau niste idei. Filtru de aer: vezi ca e acolo aproape de kick-starter.Scoate-l si curata-l. Carburatorul: curata-l si uita-te la jiglor sa nu fie infundat. Dar ai grija sa nu umbli la reglaje ca apoi greu le mai nimeresti. Toba: poti sa o demontezi apoi o arzi 5-10 min pe toata suprafata cu un arzator apoi cu un ciocan(de preferat de cauciuc sa n'o indoi) o lovesti sa se desprinda depunerile si apoi scuturi. Benzina: ai incercat sa mergi pana ajungi la minim sau chiar pana se opreste apoi sa alimentezi de la alta statie. Sau asa face cu toate. Bujia: poti sa o verifici sau chiar s'o schimbi. :crack:

    Filtru de aer am curatat era plin de ulei si praf..deabia am dat jos

    Carburatorul doar odata l`am desfacut de cand il am(4ani) si nu era infundat k aveam o problema care am rezolvat`o ..era prea strasa roata spate si mergea infranta ..shaiba era rupta si so blocat acolo

    Toba..n`am arso inca si am sa ard sapt viitoare

    Benzina:Pun de la rushi k sunt la 3 km de ei ..benzina de 92 90

    Bujia: am sckimbat`o NKG originala

  16. nu ai umblat tu ... dar ... scuterul e luat NOU ? ca daca e sh ... nu se stie !

    eu la 9480 km facuti din italia ..mergea ff bine

    acum merge cam inecat .dau acceleratia la max si nu se tureaza deloc ..doar de la 10km/h la 30km/h se tureaza bine apoi de la 35km/h merge park sta la o turetie mica ..nuj cyum dreaq...

×
×
  • Creează nouă...