Sari la conținut

Atharia

Membra
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Atharia

  1. Poate s-a mai postat, poate nu...ca ma pierd in parerile fiecaruia despre cum s-a petrecut accidentul.

     

    Pt cine este curios si se intreaba:

     

    Gabriela (pasagera): https://www.facebook.com/gabriella.lst?fref=ts

    Ionut (pilotul): https://www.facebook.com/ionut.alx (cineva apucase sa posteze ca el conducea, deci nu stiu sigur daca el este, pt ca pe pagina lui nu apare nimic).

     

    Commentul era asa:

     

    Roxana Stefanescu D-zeu sa ii ierte pe amn2 ... stiu ca intreba cineva de fb luihttp://www.facebook.com/ionut.alx
  2. Hello,

     

    Riderul este coleg cu mine de munca. Din ce am inteles de la colegii lui de echipa, este ok, nu are nimic rupt. A tras probabil o sperietura zdravana. S-a dus la spital pt verificari, sa fie totul in regula. Este vorba despre o Honda CBR 600 RR. Momentan George are telefonul inchis, dar cum reusesc sa dau de el o sa mai postez detalii.

    In prezent nu stiu cum s-a intamplat accidentul, ci doar starea lui de sanatate, deci nu ma pronunt.

     

    Sa auzim de bine!!!

  3. La un post de stiri (protv/antena) nu mai stiu exact, au aratat si acum accidentul, si au aratat un tip care spunea ca motoristul nu avea viteza mare. O alta persoana spunea insa ca nu exista trecere de pietoni acolo..

     

    Exista trecere de pietoni in dreptul refugiului pt tramvai :(

     

    Victima se numea Calin Vasile si era in varsta de 60 de ani (nu stiu exact daca impliniti) :(

    R.I.P. si din nou multa sanatate riderului.

  4. Persoana decedata era angajat ca paznic la firma unde a lucrat mama mea (cladirea mov din pozele de pe primul link). Din cate au spus colegii mamei mele a traversat sa-si cumpere ceva de mancare (lucru pe care nu-l facea de obicei pt ca venea cu mancare de acasa). L-am cunoscut si eu, ca nah, ma legitima mereu ca asta-i era meseria. Imi pare rau ca s-a lasat cu RIP. Era un tip ok, insa, nah...neatentia se plateste (din pacate cam scump). Trecerea de pietoni e la aprox 50m de intrarea in firma.Din ce mi-a spus mama (din ce stie si ea de la colegi) motociclistul nu avea viteza mare. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si muuulta sanatate riderului!!!!

  5. Acum m-a sunat o prietena, a fost un accident grav in zona Piata Presei (in fata la pavilionul H), iar bikerul a fost luat de Smurd (nu stiu starea lui). Motocicleta este un SRAD cu nr AG - 10 - PLE. Cine il cunoaste pe biker poate da o mana de ajutor. Motocicleta e cam dauna (un prost i-a intors in fata si l-a luat in plin). Nu stiu detalii gen viteza, prioritate, vina cui este. Sa speram ca bikerul scapa ok(ish). Multa sanatate riderului!!!

  6. Normal ca trebuiau sa isi faca aparitia si lupii moralisti care au impresia ca ei stiu totul. De fapt uitandu-ma la ce motociclete aveti cred ca de fapt aveti un pic de oftica ca voi nu sunteti in stare sa fiti la fel de "tru". Si bineinteles ca va dati cu parerea total aiurea. Si nu inteleg care era problema daca omul mergea pe-o roata...de asta e motocicleta sa mearga si pe-o roata, nu are nicio legatura accidentul cu mersul pe-o roata. Iar in filmari chiar daca e un drum public, nu e circulat asa ca mi se pare mai mult decat sigur mersul in orice roata pe acolo.

    Teribilist, neteribilist, un om si-a pierdut o viata :(

    De ce tre' sa ganditi toti asa? Acum hai, sariti-mi in cap...ca atat puteti. Eu am postat numele lui si pagina lui de FB ca poate il mai cunostea cineva.

    Credeti ca daca vreunul din voi moare azi maine (Doamne fereste!!!) o sa zica toti "vai ce cuminte mergea"? Sigur o sa se gaseasca unu care sa zica "wow, asta e satanist d-ala violator de babe" :)) si de aici polemica continua. Chiar nu mai conteaza daca era sau nu un Zorro pe doua roti.

     

    R.I.P.

  7. Daca s-a dus spre Mall Vitan si nu a facut pe prima la dreapta printre blocuri, ai o sansa mica cu camerele de la Banc Post http://tinyurl.com/3thbxv2 .

    Ar mai fi inca una aici http://tinyurl.com/4x4hlzt , sa-l fi luat din spate cat statea peste sinele de tramvai.

     

    Din pacate nu cred ca-s asa performante incat sa vezi numarul de inmatriculare, avand in vedere calitatea imaginii pe care o au majoritatea si unghiul... dar nu ai ce pierde.

    Poza uploadata pe google maps de unde ai dat tu linkul are numerele de masini blurate dinadins. Avand in vedere ca daca dai zoom se vad numele de strazi pe semnele alea albastre s-ar putea sa se vada si nr de inmatriculare de la masini. Deci, exista o sansa.

  8. la ce ora e intalnirea?unde vine Kulturhaus?

     

    Nu e intalnire, eu ma duc cu inca 1 sau 2 bikeri... Kulturhaus este fostul Twice, in spatele magazinului Cocor. Intre universitate si unirii, la sf. gheorghe mai exact.

    In principiu pe la 11 ne strangem jos la subsol unde sunt niste canapele cu neon fosforescent ca sa stam si jos :)

  9. cum naiba sa ma apuc sa dansez cu bere fara alcool?:banana:fara alcool nu e fun :friends:deci tre sa vin fara motor si iar nu e fun :scratch: la naiba

     

    m-am uitat la vreme si este ok pana luni,nu vad sa ploua,cel putin asa zic astia...as merge cu motorul la Liberty.....

     

    Alcool + moto = NOT OK

    Si de dimineata au anuntat grindina in toata tara si inundatii in centru. Deci eu nu cred ca vb aia chiar degeaba

  10. Da' ce aveti frate cu Bordo toti? Apropo, ca maine e vineri, facem o iesire in orash ceva?

    Eu propun Kulturhaus pt ca sunt 2 etaje cu 2 tipuri de muzica, fara intrare, berea e ieftina (vb de cea fara alcool :cheers: ) si mai ales exista garderoba unde ne putem lasa safe echipamentele moto. Eu am mai fost deci garantez ca nu dispare nimic pt ca mi-am lasat chiar si portofelul cu bani in ghiozdan :scratch: Si cu ocazia asta vedem si daca stiti sa dansati sau doar sa puneti genunchiul jos :) Ideea este sa ne distram, sa ne simtim bine. Ce ziceti? Si plecam in gashca de la podul grand zic eu, ca sa ne fie accesibil tuturor :)

×
×
  • Creează nouă...