Sari la conținut

Atharia

Membra
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    09.2009
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 F4i Sport
  • Numar Moto
    Sub sa :)

Atharia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Wow...chiar tare ideea. Bine ca nu a fost pe bune totusi.
  2. Ai putea totusi sa spui macar un model de motocicleta, culoare, numar
  3. Atharia

    Accident Otopeni

    Poate s-a mai postat, poate nu...ca ma pierd in parerile fiecaruia despre cum s-a petrecut accidentul. Pt cine este curios si se intreaba: Gabriela (pasagera): https://www.facebook.com/gabriella.lst?fref=ts Ionut (pilotul): https://www.facebook.com/ionut.alx (cineva apucase sa posteze ca el conducea, deci nu stiu sigur daca el este, pt ca pe pagina lui nu apare nimic). Commentul era asa: Roxana Stefanescu D-zeu sa ii ierte pe amn2 ... stiu ca intreba cineva de fb luihttp://www.facebook.com/ionut.alx 44 minutes ago · Like · 1
  4. Atharia

    Accident Bd. Expozitiei

    Hello, Riderul este coleg cu mine de munca. Din ce am inteles de la colegii lui de echipa, este ok, nu are nimic rupt. A tras probabil o sperietura zdravana. S-a dus la spital pt verificari, sa fie totul in regula. Este vorba despre o Honda CBR 600 RR. Momentan George are telefonul inchis, dar cum reusesc sa dau de el o sa mai postez detalii. In prezent nu stiu cum s-a intamplat accidentul, ci doar starea lui de sanatate, deci nu ma pronunt. Sa auzim de bine!!!
  5. Exista trecere de pietoni in dreptul refugiului pt tramvai Victima se numea Calin Vasile si era in varsta de 60 de ani (nu stiu exact daca impliniti) R.I.P. si din nou multa sanatate riderului.
  6. Persoana decedata era angajat ca paznic la firma unde a lucrat mama mea (cladirea mov din pozele de pe primul link). Din cate au spus colegii mamei mele a traversat sa-si cumpere ceva de mancare (lucru pe care nu-l facea de obicei pt ca venea cu mancare de acasa). L-am cunoscut si eu, ca nah, ma legitima mereu ca asta-i era meseria. Imi pare rau ca s-a lasat cu RIP. Era un tip ok, insa, nah...neatentia se plateste (din pacate cam scump). Trecerea de pietoni e la aprox 50m de intrarea in firma.Din ce mi-a spus mama (din ce stie si ea de la colegi) motociclistul nu avea viteza mare. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si muuulta sanatate riderului!!!!
  7. Adica ai doar juma' de ciopar? (yours truly, Shinu')
  8. Gixule, incepatorii care vor sa-si cumpere 954 iti multumesc pentru deconspirarea ... bla bla, enter cuvant urat aici Te saluta Shinu din claxonu' de la scooter pana imi iau iar 954 PS: scuza tonu de caterinca, da' pe jumate eram serios
  9. Acum m-a sunat o prietena, a fost un accident grav in zona Piata Presei (in fata la pavilionul H), iar bikerul a fost luat de Smurd (nu stiu starea lui). Motocicleta este un SRAD cu nr AG - 10 - PLE. Cine il cunoaste pe biker poate da o mana de ajutor. Motocicleta e cam dauna (un prost i-a intors in fata si l-a luat in plin). Nu stiu detalii gen viteza, prioritate, vina cui este. Sa speram ca bikerul scapa ok(ish). Multa sanatate riderului!!!
  10. Teribilist, neteribilist, un om si-a pierdut o viata De ce tre' sa ganditi toti asa? Acum hai, sariti-mi in cap...ca atat puteti. Eu am postat numele lui si pagina lui de FB ca poate il mai cunostea cineva. Credeti ca daca vreunul din voi moare azi maine (Doamne fereste!!!) o sa zica toti "vai ce cuminte mergea"? Sigur o sa se gaseasca unu care sa zica "wow, asta e satanist d-ala violator de babe" ) si de aici polemica continua. Chiar nu mai conteaza daca era sau nu un Zorro pe doua roti. R.I.P.
  11. Lepcaliuc Laurentiu il chema (in varsta de 30 de ani). Asta e pagina lui de facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100000216523906&sk=wall Nu-l cunosc, dar aveam ceva prieteni comuni. Dumnezeu sa-l odihneasca :rose:
  12. Nu vazusem ca tu ai dat zoom fix pe camera aia My bad
  13. Poza uploadata pe google maps de unde ai dat tu linkul are numerele de masini blurate dinadins. Avand in vedere ca daca dai zoom se vad numele de strazi pe semnele alea albastre s-ar putea sa se vada si nr de inmatriculare de la masini. Deci, exista o sansa.
×
×
  • Creează nouă...