Sari la conținut

kleiny

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kleiny

  1. Multumim pentru cuvintele frumoase! Am pus clasamentul final pe site-ul www.enduro-sibiu.ro
  2. Noi am vrut ca la ora 18,30 sa inceapa. Banuiesc ca vor mai fi intarziati, dar cel tarziu la 19 vom incepe. Eu zic ca te incadrezi daca pleci din Bucuresti pe la ora 14.
  3. Salut! Da, prologul va fi langa tabara de baza, ca si anul trecut. Sa ne vedem cu bine!
  4. Revin cu cateva informatii legate de cursa. 1. In primul rand "prologul". Prologul nu este strict obligatoriu, dar cine nu participa la prolog, are o penalizare de 30 minute la timpul total cumulat in cele 3 zile. Totodata in urma prologului se stabileste ordinea de start de a doua zi. 2. Alimentarea cu benzina. Este necesara o alimentare in prima zi de enduro (sambata 11 iunie). Organizatorul va pune la dispozitie o masina care va duce canistrele in punctul de alimentare. Asadar fiecare concurent este rugat sa-si aduca un recipient de minim 5 litri, pe care isi va scrie numarul de concurs. 3. Taxa de participare. Pentru grupurile mai mari de 5 persoane, taxa de participare este de 230 ron, pana la data de 3 iunie 2011.
  5. Anul acesta taxa este mai mare pentru ca vrem sa facem ceva mai frmuos ca anul trecut. Premiile vor fi mai mari, vor fi si premii in bani. Sunt o gramada de oameni care lucreaza la organizare, platiti. Sunt multe alte cheltuieli (salvari, salvamont, FRM, firma de paza), etc, nu cred ca are rost sa le anumar pe toate acuma. Daca ai organizat vreodata un concurs, poate stii cum este. In orice caz, organizatorii isi dau toata silinta ca acei 260 ron sa merite din plin.
  6. Toate se pot face la fata locului. Licenta = 10 euro Asigurare = 10 euro Vizita medicala inca nu stim exact, undeva intre 10 si 20 de lei (ron).
  7. AMC Bogdan va invita in perioada 10 – 12 iunie 2011 la a V-a editie a binecunoscutului concurs de enduro la Sibiu. Asa cum v-am obisnuit, in fiecare an aceasta competitie creste, aducand noi provocari participantilor. Anul acesta v-am pregatit trasee mai frumoase in cea mai renumita zona de enduro din tara – Marginimea Sibiului, si mai multe clase de paticipare, astfel: Moto Clasa A (profi) Clasa B (hobby) Atv Clasa ATV Extrem Clasa ATV Open Clasa Quad Tabara de baza: Romania – Sibiu – Gura Raului – Partia de schi “Trecatoarea Lupilor”. Traseele vor insuma peste 100 km, marcati cu banda si sageti, astfel: Ziua 1 – vineri 10 iunie – prolog, cu finala pe nocturna – aprox. 2 km. Ziua 2 – sambata 11 iunie – traseu enduro aprox. 70 km. Ziua 3 – duminica 12 iunie – traseu enduro aprox. 40 km. Taxa de paticipare este de 260 RON, pana la data 3 iunie 2011 si 300 RON dupa aceasta data. Inscrieri online se pot face pe www.enduro-sibiu.ro Vor fi preamiate primele 6 locuri la fiecare clasa, si multe premii speciale. Mai multe detalii, informatii, program si regulament pe www.enduro-sibiu.ro Relatii la telefon: 0741222688 – Dan Buta – ATV, QUAD 0755085865 – Mihai Lazaroaie – ATV, QUAD 0740565076 – Paul Fratila – MOTO 0721379258 – Claudiu Popescu - MOTO
  8. Felicitari Stef, ai facut o cursa reusita. Marcajul a fost bun si traseul frumos. Bine ca n-a plouat, ca ar fi fost show Personal traseul mi s-a parut prea scurt. Sambata am facut la hobby exact 46 km intr-o tura si jumate. Eu cred ca inca o data atata era perfect. Oricum felicitari si abia asteptam cursa de la anul. Multumesc lui Ionut73, a dat dovada de mult Fair Play la cursa asta, stie el de ce...
  9. Asteptam sa puneti clasamentele! Chiar daca nu au iesit pe podium, unii sunt curiosi sa vada pe ce loc au iesit.
  10. Hop si eu cu niscai poze... Mesaj completat Cine doreste (gratuit) DVD-ul de anul trecut (2009) al concursului de la Sibiu, va rog sa-mi specificati prin e-mail adresa unde sa-l trimit. DVD-ul de anul acesta costa 30 RON, va fi gata in cca. 10 zile. Comenzile se pot face prin e-mail la adresa kleinysib@yahoo.com . DVD-ul va fi livrat prin posta romana, iar plata se va face ramburs.
  11. Caut prin formularele de inscriere. Daca si-a completat adresa de mail, ti-o dau
  12. Rezultatele finale le gasiti pe www.enduro-sibiu.ro Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase.
  13. Salut. Acest concurs se supune unui regulament, al federatiei. Federatia cere o adeverinta medicala obtinuta la un medic sportiv. Cu regret, nu va fi valabila. Mesaj completat Viza medicala costa 25 lei, asigurarea 10 euro si licenta tot 10 euro. Se fac inscrieri si sambata dimineata intre ora 8 si ora 9.
  14. Foarte important!!! Inscrierile online s-au prelungit pana in data de 3 iunie 2010, in contul RO97BRDE330SV47705853300, Banca BRD Sibiu. Inscrieri pe www.enduro-sibiu.ro
  15. Stati linistiti ca va fi soare. Stim noi de ce...
  16. Pana acum am marcat traseul numai pe ploaie. Speram sa se linisteasca vremea pana atunci. Oricum, traseul se face si pe ploaie fara probleme.
  17. Inscrierile se pot face vineri pana la ora 17,30. Trebuie luat in calcul faptul ca inscrierile dureaza ceva mai mult, pentru cei care nu au licenta, asigurare si viza medicala. Prologul va fi la ora 18 cel tarziu. Se poate merge in recunosterea traseului dar fara motocicleta, doar pe jos. Voi anunta curand orarul complet al evenimentului. Mesaj completat Cel mai bine ar fi daca concurentii vor veni mai devreme. Va dati seama ce nebunie s-ar crea la inscrieri daca ar veni majoritatea cu putin inaintea prologului. Probabil nu vor reusi toti sa se inscrie. Cei care aveti licenta si asigurare va rog sa mentionati asta cand faceti inscrierea online. Recomandam pentru cazare: Pensiunea Casa Loloiu - tel. 0740.205.004, 0269.572.404
  18. Mircea, daca vrei iti dau track-urile GPS de la toate clasele si le faci ulterior cu ragaz Mesaj completat De elicopter facem rost mai greu... sau poate ne da Martin Freinademetz. Apropo de el, se pare ca va fi primul inscris la "extrem".
  19. Pentru toti concurentii, ATENTIE!!! Vor fi doua puncte de alimentare. Asadar va rog sa aveti fiecare doua recipiente de minim 5 lintrii. Pe aceste recipiente se va scrie numarul de concurs al fiecaruia, iar noi ne obligam sa le ducem in punctele de alimentare.
  20. Momentan nu am poze de pe extrem, dar promit ca fac cand mergem la marcat Mesaj completat Contul se gaseste pe site-ul nostru www.enduro-sibiu.ro la pagina de regulament si la pagina de inscrieri. Prologul va incepe la ora 17, cel tarziu la 17,30. Vom incerca pe cat posibil sa respectam ora de start. Singurele probleme pot aparea din cauza unor concurenti care intarzie, sunt pe drum si suna: Venim si noi, va rugam mai asteptati putin, etc... Pentru inscrieri, va rog ca cei care aveti deja licente, asigurari si vize medicale, sa mentionati treaba asta in mail, sau pe formularul de inscriere. Astfel ne va fi mult mai usor atat noua cat si voua. Mesaj completat Nivelul traseului la extrem este asa cum suna si cuvantul "Extrem". 80% este comun cu cel de Profi, dar are 4 bucle in plus, 4 urcari si 4 coborari de RedBullRomaniacs de profi. Traseul e facut de omul nostru Mitica Stanciu si "verificat" de Paul si Tara.
  21. In curand va fi actualizata lista cu riderii inscrisi. Au confirmat participarea Valcea, Deva, Tg. Jiu. Si-a anuntat participarea si Florian Pop. Mesaj completat Taxa de participare este de 150 lei pana la data de 1 iunie 2010. La fata locului taxa este de 200 lei. Inscrieri pe www.enduro-sibiu.ro Iata si afisul nou:
  22. Oficial: vor fi trei categorii. A (extrem), B (profi), C (hobby). Am hotarat sa facem si clasa "extrem", sa fie mai palpitant Paul mi-a spus sa transmit ca va face un super prolog, a carui finala va fi pe nocturna. Cine are GPS, de preferat Garmin, poate naviga si pe GPS. Oricum traseul va fi marcat cu banda si sageti indicatoare. Inca o super pensiune pentru cazare: Pensiunea Norica - tel. 0745.764.625
  23. Anul trecut am organizat concursul impreuna cu Stef si oamenii lui, si s-a numit Enduro Maniaco Depresiv Sibiu. Anul acesta noi facem la Sibiu, iar Stef la Valcea, deci este Dark Dog Enduro Sibiu 2010
  24. E corect, normal, nu m-am exprimat eu bine, am vrut sa zic sa ia si altii premii, ca sunt destule Si-apoi lasa-i pe astia buni sa se dea in lumea lor, acolo la extrem, sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala Pentru cei care au uitat cum a fost anul trecut uite un filmuletz: Iar toata lumea prezenta la concurs va primi DVD-ul de anul trecut. Inscrieri pe www.enduro-sibiu.ro
×
×
  • Creează nouă...