Sari la conținut

ICE3ERG

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Harley-Davidson

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ICE3ERG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ma bucur sa aud ca fiul tau are inclinatii artistice si ca are vorbele la el (spre deosebire de unii din baietzashii de mai sus). Fara nici un fel de gluma, da'l la scoala de arte - viata in publicitate este frumoasa si banoasa. Ii urez succes, iar tie drum bun spre Prahova. » Post actualizat in 01 Jul 2016 13:14 Cat despre restul posturilor...am ras mult Mai mult nu vreau sa comentez. Este un party la care, noi si invitatii care au placerea sa vina, vrem sa ne simtim bine. Noi va oferim un party cu drag si voi vreti ura?! N'am o problema nici cu asta, dar nu la party'ul nostru. Nu maine.
  2. * OPEN PARTY = toata lumea este invitata (!) * Mancare / Bautura / Muzica * Motociclistii capata respect. * Masinistii capata pasagerii motociclisti alcoolizati care, daca vor sa'si lase motocicletele la clubhouse pana a 2a zi pt ca au baut, poa' s-o faca linistiti * La Clubhouse HAMC Bucuresti @ Complexul Tamilia, Ghencea nr.79 / langa Stadionul Steaua.
  3. * Sambata 30 aprilie * HELLS ANGELS Motorcycle Club CONSTANTA * Party Aniversar 1 An * la Clubhouse HAMC C.ta in Ovidiu * Open party: deschis pt toata lumea = veniti prietenosi si veti fi primiti frateste Follow the party poster :
  4. Summer Party at the Clubhouse - HELLS ANGELS MC CONSTANTA. Open party, everyone's invited. (MCs, RCs, Supporters, Friends, etc) 8. August. ora 7PM. Not to be missed ! Str. Portului nr. 1, Ovidiu, Constanta. (Afisul nu se reposteaza. Doar share)
  5. 7.nov. @Vladdygo: Pai ce'ai vazut, gardu' ?! Vino linistit si pus pe petrecere, ca o sa'ti placa tare. 8.nov
  6. Ce playlist frumos am facut pt party, abia astept! http://www.youtube.com/watch?v=5G1scyA3UZs Si inca o surpriza:
  7. Vineri 9 Noiembrie, motociclistii se intalnesc la Party la DRACULAS MC Clubhouse Bucuresti. DRINKS / FOOD / MUSIC / MOTORCYCLES Petrecerea este deja binecunoscuta ca fiind ca lumea ca la balamuc ! ALL BIKERS WELCOME
  8. CITY RUN incepe la 3 la Arc. Party la Tamilia (ghencea, langa stadionul steaua) este indoors & outdoors si incepe de la 5, dupa run.
  9. petrecerea ca petrecerea, e clar ca o sa fie ca lumea (drafturi de bere, mobilier de terasa - umbrele, banci si mese - gratare, muzica etc), DAR NU UITATI DE CITY RUN - care incepe la ora 3 de la Arcul de Triumf si se tine indiferent de vreme. indiferent de vreme (!)
  10. Pe 13 octombrie DRACULAS MC va invita la un City Run prin Bucuresti, care se va incepe la Arc la ora 3, se va rula legal prin diferite zone ale orasului (ruta stabilita de Road Captain) si se va termina la Tamilia - langa Stadionul Steaua Ghencea - unde la ora 5 va incepe o petrecere MARE de motociclisti (dar si de entuziasti sau prietenii acestora). Toti motociclistii sunt invitati la City Run. Toata lumea este invitata la PARTY !!
  11. Sâmbăta asta, in afara ca e "petrecerea de sambata de la Clubhouse Draculas MC", avem si un sarbatorit, asa ca se anunta petrecere mare. Motociclistii sunt invitati in special, dar si entuziastii sunt bineveniti. De la 8 seara. Pe Google Maps Miercuri 3.Oct: sambata asta, pe 6, NU este party la clubhouse. revenim cu amanunte.
  12. Ca in fiecare Sâmbăta, diseară de la 8 ne vedem la Party Draculas MC - open doors la Clubhouse. Si cu motocicletele, da? ca e cald ! Pe Google Maps
  13. Ca in fiecare Sâmbăta, diseară de la 8 ne vedem la Party Draculas MC - open doors la Clubhouse Pe Google Maps
×
×
  • Creează nouă...