Sari la conținut

Dragalina

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dragalina

  1. daca sunt h3 standard - am vazut kit xenon cu asa ceva.

    ma atrage faptul ca pe xenon consumul e mai mic si trebuie luat in calcul - pe ceata si frig folosesti manere incalzite, lumini la maxim, incalzire pt geaca, si alte chestii.

     

    In proiectoarele pe care le am eu nu intra sigur un xenon. Abia intra un H3 normal. In legatura cu consumul de curent trebuie sa recunosc ca am patit-o. Cind am montat proiectoarele, inainte sa imi pun un intrerupator separat pentru ele, le-am legat direct cu faza scurta si dupa ce am mers o zi si jumatate prin Bucuresti cozi interminabile cu mult ralanti) m-a lasat bateria. De atunci am montat un intrerupator separat si le aprind numai la drum intins sau in conditii speciale. Suplimentar am montat si 3 led-uri pentru supravegherea starii bateriei intre butoanele de avarie si ABS.

    Oricum, la drum intins cu toate luminile aprinse si incalzirea minerelor pornita nu sunt probleme de consum. Alternatorul duce fara probleme aceste consumuri.

  2. In primul rind farurile de ceata trebuie sa fie cit mai jos ca raza luminoasa sa patrunda pe sub stratul de ceata. Deasemeni raza de lumina trebuie sa fie ca o o linie orizontala si nu un punct.

     

    Eu mi-am montat 2 proiectoare mici cumparate din tirgul Vitan cu bec H3 de 55 W pe care le-am prins de furci. Avantajul este ca se misca cu ghidonul si la curbe strinse imi lumineaza si in interiorul curbei. Impreuna cu farul principal pe care am pus un Xenon H4 moving type lumina se imbunatateste substantial.

     

    Imaginea alaturata nu este prea buna dar deocamdata nu am alta.

    post-15997-1228130055_thumb.jpg

  3. lista completa e: parbriz, oglinda pe dreapta si semnalizare dreapta spate (sau cel putin bec :disappointed: ). Si astea sper sa le rezolv pana in weekend...aaa... plus bateria care trebuie revigorata, iar daca nu se mai poate o schimb cu totul.

     

    Si eu astept parteneri de drum si de plimbari si de bere (fara alcool pe traseu, cu alcool dupa ce parcam nemtoaicele :( )

     

    Buna,

     

    Sa o stapinesti sanatos. Din aceleasi motive am ales si eu GS-ul si sunt foarte multumit de ea.

     

    Tocmai i-am schimbat bateria (motcicleta e din decembrie 2006 luata de la AB). Nu pentru ca nu ar fi fost buna ci pentru ca am pus una sigilata cu gel. Daca te interesaza (si se potriveste la tine) poti sa imi dai un email.

     

    Bafta.

  4. neata lume,

    sunt mandru posesror al unui f 650, cumparat de la stimabilul user vlad :rolleyes:

    va retin atentia cu o mica nelamurire, lantul e foarte terminat, are un joc de 3, 4cm plus ca ma smuceste foarte tare.

    posibil sa fie si din cauza ca mi-s incepator.

    ideea e ca as vrea sa-l schimb azi si vroiam sa va intreb daca stii unde as putea gasi lant de f650 pe stoc.

    am fost la kawa motors si-l aduc in 3,4 zile.

    oare la bavaria or avea pe stoc ?

     

     

    multumesc anticipat,

    bafta !

     

    Incearca la http://www.motomania.ro sau la Motoadventure din Cotroceni. Din cite tin eu minte la unul din magazine au lanturi la metru. Iti trebuie 112 zale si o incuietoare. Tip lant: 5/8 x 1/4

  5. Eu incerc acum sa-mi iau ceva de la wunderlich insa nu prea raspund din cate am inteles. Am pe cineva in Germania care o sa vina in tara si poate asa o sa reusesc. Vreau sa=mi comand un parbriz de acolo pentru GS-ul meu.

     

    Azi mi-a venit si kitul de xenon pentru moto, a mai montat cineva pe GS xenon? O idee pentru montarea ballastului mi-ar prinde bine, ma gandeam sa-l pun chiar sub far. Are ceva loc mai mult acolo.

     

    La mine sub far nu am avut loc de balast asa ca l-am prins de cadru sub carena stinga in fata rezervorului de ulei si deasupra celui de apa. Daca ai nevoie de ajutor "spune".

  6. De curand am achizitionat un kit BiXenon Moving type pentru BMW-ul meu. Functioneaza foarte bine pe faza scurta insa pata de lumina de la faza lunga nu este tocmai cea cu care eram obisnuit de la Halogen. M-am uitat mai bine pe specificatiile tehnice ale becului si am vazut ca miscarea propriu-zisa a becului (intre cele 2 faze) este de 4mm. Numai ca distanta reala intre cele 2 filamente aleunui bec H4 cu halogen este de 7 mm si exista si becuri BiXenon cu o cursa de 7 mm insa in kit-urile de masina. S-a mai lovit cineva de aceasta problema?

    Din informatiile de pe net am citit ca toti ofertantii (din Romania si China) au in kit-urile pentru motocicleta acelasi tip de bec cu 4 mm. Oare de ce?

    Am vorbit cu cel de la care am cumparat kit-ul si am convenit sa facem o proba cu un bec de masina. Dupa aceasta proba voi reveni cu un update.

×
×
  • Creează nouă...