Sari la conținut

Dragalina

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dragalina

  1. In proiectoarele pe care le am eu nu intra sigur un xenon. Abia intra un H3 normal. In legatura cu consumul de curent trebuie sa recunosc ca am patit-o. Cind am montat proiectoarele, inainte sa imi pun un intrerupator separat pentru ele, le-am legat direct cu faza scurta si dupa ce am mers o zi si jumatate prin Bucuresti cozi interminabile cu mult ralanti) m-a lasat bateria. De atunci am montat un intrerupator separat si le aprind numai la drum intins sau in conditii speciale. Suplimentar am montat si 3 led-uri pentru supravegherea starii bateriei intre butoanele de avarie si ABS. Oricum, la drum intins cu toate luminile aprinse si incalzirea minerelor pornita nu sunt probleme de consum. Alternatorul duce fara probleme aceste consumuri.
  2. Cred ca iti doresti sa indeplineasca prea multe criterii (sa reziste la trinte, sa fie cit mai jos ca sa te ajute efectiv la ceata si sa intre si cite un xenon in ele) Ale mele sunt destul de mici incit sa nu fie amenintate de o trinta si chiar daca s-ar intimpla au costat 30 ron amindoua si sunt usor de inlocuit. Pentru Xenon nu e loc insa nici nu este nevoie.
  3. In primul rind farurile de ceata trebuie sa fie cit mai jos ca raza luminoasa sa patrunda pe sub stratul de ceata. Deasemeni raza de lumina trebuie sa fie ca o o linie orizontala si nu un punct. Eu mi-am montat 2 proiectoare mici cumparate din tirgul Vitan cu bec H3 de 55 W pe care le-am prins de furci. Avantajul este ca se misca cu ghidonul si la curbe strinse imi lumineaza si in interiorul curbei. Impreuna cu farul principal pe care am pus un Xenon H4 moving type lumina se imbunatateste substantial. Imaginea alaturata nu este prea buna dar deocamdata nu am alta.
  4. Eu din acest motiv am cumparat una cu gel. Sper sa tina mai bine decit cea cu lichid.
  5. Buna, Sa o stapinesti sanatos. Din aceleasi motive am ales si eu GS-ul si sunt foarte multumit de ea. Tocmai i-am schimbat bateria (motcicleta e din decembrie 2006 luata de la AB). Nu pentru ca nu ar fi fost buna ci pentru ca am pus una sigilata cu gel. Daca te interesaza (si se potriveste la tine) poti sa imi dai un email. Bafta.
  6. Incearca la http://www.motomania.ro sau la Motoadventure din Cotroceni. Din cite tin eu minte la unul din magazine au lanturi la metru. Iti trebuie 112 zale si o incuietoare. Tip lant: 5/8 x 1/4
  7. La mine sub far nu am avut loc de balast asa ca l-am prins de cadru sub carena stinga in fata rezervorului de ulei si deasupra celui de apa. Daca ai nevoie de ajutor "spune".
  8. De curand am achizitionat un kit BiXenon Moving type pentru BMW-ul meu. Functioneaza foarte bine pe faza scurta insa pata de lumina de la faza lunga nu este tocmai cea cu care eram obisnuit de la Halogen. M-am uitat mai bine pe specificatiile tehnice ale becului si am vazut ca miscarea propriu-zisa a becului (intre cele 2 faze) este de 4mm. Numai ca distanta reala intre cele 2 filamente aleunui bec H4 cu halogen este de 7 mm si exista si becuri BiXenon cu o cursa de 7 mm insa in kit-urile de masina. S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Din informatiile de pe net am citit ca toti ofertantii (din Romania si China) au in kit-urile pentru motocicleta acelasi tip de bec cu 4 mm. Oare de ce? Am vorbit cu cel de la care am cumparat kit-ul si am convenit sa facem o proba cu un bec de masina. Dupa aceasta proba voi reveni cu un update.
×
×
  • Creează nouă...