Sari la conținut

Alx84

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alx84

  1. Si eu aveam de gand sa o duc in alta parte. Mai astept pana vineri si daca nu ne strangem mai multi sa luam garajul ala o duc acolo. Nu ma deranjeaza sa dau mai mult dar sa dau peste 1 milion pe luna e cam mult. Eu am unde sa o duc si e si gratis. Dar imi convine mai mult sa o las mai pe langa mine. Haideti sa ne vedem maine mai mutli din zona sa vedem garajul. Cei care suntem interesati. Eu pot cam toata ziua. Spuneti voi ora si locul si ne vedem! Vorbim aici, la telefon 0722692592 sau ym alexandruteo. Salut!
  2. Da asa e. Desi am citit tot ce s-a scris pe aici, a reusit baiatul ala de la OMV sa ma convinga sa-l iau. Si eu eram sigur ca e bun . Asta e, mai caut! Si daca gasesc pun din amandoua. --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 16:44 ------------- Acum chiar am luat stabilizator. De la Lukoil Lemnisorului. Cautati la benzinariile Lukoil daca vreti; eu la restul nu am gasit. Stabilizatorul e ca ala din poza lui Philip. Prima data am fost la Lukoilul ala de pe langa Ilioara si baiatul de acolo chiat stia despre ce vorbesc doar ca nu mai avea. Zicea ca le-a tinut pe raft cativa ani si ca acum s-au terminat. M-a trimis la un alt Lukoil si acolo mai aveau 4 - eu am luat unu. Lukoil Lemnisorului e cam la 2-3 km de Lukoilul de la Ilioara. Mergeti drept inainte (Lukoilul de la ilioara sa fie e partea dreapta cum mergeti) si dupa ce treceti de a doua intersectie mai mergeti putin si e pe dreapta. Salut!
  3. Pentru cine mai vrea stabilizator, eu am gasit ieri (luni 19.11) la OMV Pantelimon (ala de langa McDonald's) cu 9RON. Mai aveau cam 15 sticle pe raft. Se numeste ISOPROPYL Gasoline Anti-Freeze si e de a 2+2. Are 355 ml; pe eticheta scrie 28ml pt 4l benzina pt motoare in 4 timpi. Aveau de toate acolo: ceara de lustruit, solutie pt cauciucuri, solutii pentru ulei, etc.
  4. Pentru cine mai vrea stabilizator, eu am gasit ieri (luni 19.11) la OMV Pantelimon (ala de langa McDonald's) cu 9RON. Mai aveau cam 15 sticle pe raft. Se numeste ISOPROPYL Gasoline Anti-Freeze si e de a 2+2. Are 355 ml; pe eticheta scrie 28ml pt 4l benzina pt motoare in 4 timpi. Aveau de toate acolo: ceara de lustruit, solutie pt cauciucuri, solutii pentru ulei, etc.
  5. Mie mi-ar conveni. Daca ne strangem 10 (sa dam fiecare 50 Ron pe luna) mi se pare ok. Totul e sa fie loc si garajul sa fie ok. Poate ne vedem mai multi in seara asta sa mergem sa vedem garajul. Ca eram destui care cautam garaj in aceeasi zona.
  6. mdvd mersi pentru informatii. Stiam si eu de pasajul de la Obor dar speram sa gasesc un garaj. Daca nu gasesc mai repede probabil ca acolo o sa il las si eu. Vantule, daca gasesti ceva si mai sunt locuri, sunt si eu interesat. Si daca mai are cineva garaj liber/ un loc in plus sunt interesat (pentru iarna). Daca ati gasit ceva si nu sunt destui oameni, ma bag si eu. Oriunde ar fi in bucuresti. Lasati un mesaj. Multumesc anticipat!
  7. Daca mai stiti vreun loc liber - in orice zona din Bucuresti, de preferat sectorul 2 - sunt interesat. Sau daca ne strangem mai multi sa gasim ceva. Salut!
  8. Hai poate ne vedem maine dupa masa sa vorbim. Daca mai e lume interesata prin zona, si nu numai, sa zica. Pe mine nu m-ar deranja un garaj mai departe - Iancului, Muncii, etc. Asa ca daca mai stiti/aveti un loc liber pe undeva lasati niste detalii si, daca e ok, ne intelegem. Acum vine iarna si o sa fie nasol. Apropo, zilele astea nu prea mi-a mers netul si de-asta am raspuns asa greu. Sper sa ne "auzim" cat mai repede. Salut!
  9. Si eu tot pe acolo stau. Am vazut multe motoare prin zona (in spate pe la Fiat, scoala 4 si pe la Mega Image). Daca mai exista locuri prin zona (garaj sau ceva asemanator) sunt interesat. Numai bine!
  10. Salutare tuturor! Zicea cineva mai sus ceva legat de trezirea la relitate. Trebuie sa patesti ceva sa iti dai seama de anumite chestii. Cand mi-am luat carnetul si am inceput sa merg in trafic cu motocicleta, nu ma asteptam la mare lucru din partea celor cu masini. Ii intelegeam (sa zic asa) - neobisnuiti cu motoare in trafic, se uita in oglinzi de 2 ori pe ora, nesimtiti si rai (mai exista si exceptii). Tocmai de asta merg destul de prudent zic eu (ma asigur mereu cand fac vreo manevra, semnalizat, nu merg tare, stau cu degetu pe frana si pe claxon in permanenta, etc.). Sunt incepator si pana acum am facut cam 5000 km in bucuresti; si destule intamplari nasoale - taiat fatza, injuraturi, scuipaturi, etc. La ceva timp dupa ce mi-am luat motocicleta am cazut din cauza unuia care a plecat de pe trotuar si a facut stanga peste banda pe care eram eu. Nici macar nu a oprit. Eu putin zgariat si foarte nervos, motocicleta ok. Acum o luna eram oprit la semafor, asteptam sa se puna verde. Cu ochii pe semafor, nu l-am vazut pe unu care venea din stanga, de pe linia de tramvai, sa se bage in fata. Ma loveste in piciorul stang; ma tin bine pe picioare si prind motocicleta. El nici nu observa. Eu ii zic nervos ca da peste mine, el ma scuipa. Ma abtin sa nu ii dau una in masina si plec. Inca mai am vanataie. Azi mergeam prin zona Mall Vitan (nu eram singur pe motor, cu prietena) pe o strada paralela cu soseaua din fata mall-ului, unde e si linie de tramvai, un super sofer vine din spate, de pe linia de tramvai si imi taie fata, aproape ca ma da jos de pe motor. Ma enervez si la semafor opresc langa el si ii zic ca e nebun. El ma scuipa, eu ii dau un picior in usa. Nervi, injuraturi, etc. Plec. la urmatorul semafor, se da jos la mine si imi da una in casca. Ma dau si eu jos foarte nervos si ma abtin sa nu ii intorc serviciul. Nu de alta, dar eu eram echipat - manusi, casca, geaca, protectii, etc- si el era in tricou. Ma calmez si plec. Opresc dupa semafor sa ma linistesc (prietena speriata). Apare si soferul cu dorinta de razbunare si imi zice ca acum suntem singuri si imi arata el ca i-am lovit masina. Eu tot echipat, el tot in tricou. In fine, injuraturi, amenintari, etc. Nu se lasa cu bataie. Recunosc ca am reactionat urat (ca i-am lovit usa), dar nu m-am putut abtine. Una e sa nu vezi si sa faci ceva din neatentie si alta e sa o faci voit. Si nesimtirea trebuie pedepsita !!! Nu mai suport nepasarea si lipsa de respect! Numai bine!
  11. Momentan la Honda m-am oprit si eu. Sper sa gasesc ceva bun. De-abia astept . Mai am o intrebare: cum e cu reviziile? La cati km trebuie facute? Ce trebuie sa schimbi de fiecare data si cam cat costa? Stiu ca la masina tb facute la fiecare 15000 km (la 15000km am schimbat ulei + filtre=600ron si la 30000km tb sa schimb ulei+filtre+placute de frana=1200ron). Cam atat costa si la moto ? Mersi!
  12. Initial la SV 650 ma gandeam si eu; era mai accesibil decat celelalte ca pret si parea destul de ok din ce auzisem de pe la altii - cel putin pentru ce aveam eu nevoie. Intre timp am mai facut rost de niste bani si de cand cu scoaterea TPI de la moto m-am gandit ca poate gasesc ceva mai bun. Am tot cautat si am ajuns sa trebuiasca sa aleg unul din lista de mai sus. Prin aprilie s-ar putea sa plec sa imi iau de afara si voiam sa aud niste pareri sa stiu pe la ce sa ma uit - in caz ca nu gasesc ce vreau sa pot sa imi aleg unul dintre celelalte modele ramase. Am cam 4.200 euro si am gasit motoare destul de bune la banii astia pe afara (Italia si Germania) - de dupa 2002 si pana in 20.000 km. Cele mai ieftine am vazut ca sunt Kawasaki-urile si Suzuki-urile. Legat de Kawasaki multi mi-au spus sa nu o pun pe primele locuri daca gasesc alt model din cele alese. Suzuki pare o alegere destul de buna. Ducati-urile sunt cele mai scumpe si iar am fost sfatuit sa o las mai pe la sfarsit (piesele sunt cam scumpe si performante mai scazute). Cu Yamaha e iar prblema de bani (e model din 2004, deci destul de scump), desi am gasit cateva care sa-mi convina; multa lume mi-a zis ca merita serios luat in calcul si banii in plus. Mai ramane Honda la care ma gandesc din ce in ce mai mult. Nu e foarte scumpa si pare cea mai buna alegere calitate/pret. Am inteles ca e un motor bun. Tot ce am scris eu aici legat de fiecare model sunt lucruri auzite de pe la altii si ce-am mai citit si eu pe diferite forumuri de la noi si de afara, review-uri, etc. (la pret m-am uitat pe site-uri de la nemti si italieni). Fara intentie de a "jigni" vreun model !!! Asa ca astept in continuare pareri, sfaturi, experiente, etc. Stiti ce vreau sa zic. Multumesc celor care mi-au raspuns pana acum !
  13. Ma intereseaza o motocicleta pe care s-o folosesc zi de zi in oras, deci as vrea sa fie cat mai manevrabila si cat mai cat mai fiabila. Nici confortul la drum lung nu e de neglijat. dar in principal ma intereseaza una care se comporta cel mai bine in trafic. Ce as mai vrea sa situ (de la posesori sau fosti posesori): la ce ar trebui sa am grija? ce probleme apar la fiecare model si cum e cu intretinerea lor? - daca exista probleme specifice dupa un anumit numar de kilometrii - cutie de viteze, instalatie electrica, motor - zic si eu Mersi!
  14. Salut! De ceva timp tot caut sa imi iau motor. M-am tot interesat si am urmatoarea lista din care vreau sa imi aleg (dupa 2002, maxim 20.000 km): - Ducati Monster 620; - Suzuki SV 650; - Yamaha FZ6; - Kawasaki ZR7; - Honda Hornet 600. Stiu ca exista diferente intre ele, dar nimeni nu a reusit sa ma convinga pe care sa il aleg. Orice parere e binevenita, in special parerile celor care au unul dintre modelele de mai sus. Voi ce ziceti? Ma intereseaza urmatoarele aspecte: fiabilitate, cost intretinere, manevrabilitate si/sau argumente pro si contra. La ce ar trebui sa fiu atent (probleme specifice fiecarui model)? Multumesc anticipat! Salutare!
×
×
  • Creează nouă...