Sari la conținut

geckados

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    geckados

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    monster

geckados's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. geckados

    Accident Pe Coclau

    Esti meserias pe cuvant... Bafta la achizitionarea unui motor care sa tina abuzurilor pe viitor. Eram fanul tau daca purtai si casca !! Insanatosire grabnica!
  2. Cred ca este deajuns sa folosim un "embed" de la yahoomaps sau googlemaps. Nu este greu in nici un caz. Eu asigur partea tehnica.No problemo! Bafta
  3. Aplicatia o pot face eu... de hostat la fel pentru putin timp... asta pana cumparam un hosting. Formular de inscriere + o pagina in care sa fim listati ma gandesc eu. PHP MYSQL Dar la ce foloseste acest recensamant ? In fine... mi se pare mai ok sa face un site dedicat ducati... sau monster. Design imi trebuie!! Si in site sa inglobam toti posesorii sau in fine... bafta!
  4. Multam mult omule... am rezolvat. Una bucata scarita cumparata!
  5. sal'tare Dupa ce am indoit una bucata usa, spart una bucata geam la una bucata Dacia Solenza ma simt ca cel mai norocos copil de pe planeta!! Un nene nu foarte inspirat s-a gandit sa-mi faca o bucurie azi pe la 11 pe soseaua Iancului virand de pe linia de tramvai la dreapta spre o strada perpendiculara cu directia mea de mers. Norocul a fost ca viteza nu aveam si astfel impactul nu a fost incredibil de violent. Plin de cioburi si alte alea am ridicat motorul de pe asfalt si mi-am aprins o tigara ca sa ma linistesc un pic. Am stat la politie cateva ore cu degetele de la mana stanga tumefiate bine... nu ma mai pot sgarma in nas cu ele.. urmeaza banuiesc asigurari, stat, asteptat, devize si alte alea. Plecam in concediu azi... dar n-a fost sa fie. Aveti idee daca scaritele din spate merg montate si in fata?? Si daca nu aveti cumva o scarita fata ca sa ma duc si eu fericit in Craiova? PLS Help!!!
  6. bine v-am gasit! Freeman cred ca isi pregateste pledoaria...
  7. intalnirea de maxim angajament de miercuri seara la ce ora se tine? imi anunt si eu aparitia!!
  8. care are o presa pentru strangerea unui kit de lant ?
  9. iti foarte multumesc pentru oferta dar am rezolvat singurel aseara.... am facut pe mecanicosul. Ciocan, carpa, balcon.. a iesit pasarica. AM lansat acum cateva pagini o intrebare in legatura cu montarea unui kit de lant. Imi trebuiesc chei speciale ceva...?? vreau sa ma bag in weekend la un montaj si vreau sa stiu daca a mai incercat cineva asa ceva pe cont propriu.
  10. fi mai explicit te rog... am ajuns cu manetele de frana si ambreaj la fel ca la semicursiera sunt strambe laic fuck. Ciocan..??? sau apasare pe o suprafata mai mare cu greutatea corpului.
  11. Ziceti-mi va rog daca este nevoie de o unealta speciala la schimbarea kitului de lant? Banuiesc ca ar trebui sa fie din moment ce trebuie sa inchizi una dintre zalele alea. Are cineva asa ceva? Sunt hotarat weekendul asta sa-l montez ca sta degeaba prin casa. multam anticipat
  12. buhaha am luat reexaminarea. A fost interesant din pricina faptului ca mi s-a dat alt tip de chestionar... diferit de cel categoria B. O intrebare foarte interesanta a fost una care se referea la parcarea in SPIC. A auzit cineva ceva de parcarea in SPIC?? Am cautat in cartea de legislatie dupa terminarea examenului si nu am gasit nimic... Cred ca s-a schimbat oarecum legislatia la categoria moto, avand in vedere ca in cea veche semnalizarea se facea intinzand precum maimuta mana in pozitie orizontala. Cu putin noroc saptama viitoare am permis... sa ma prezint si eu la academie ca omu'.
  13. Sa inteleg ca imediat dupa ce ti-ai luat motorul si ne-am intalnit noi la terasa ai ramas fara??? Mi se pare incredibil de aiurea. Ce-ai facut de te-au prins baietii?
×
×
  • Creează nouă...