Sari la conținut

friendly

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600cmc '07

friendly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand toba Arrow /index.php?/topic/696772-vand-toba-arrow/
  2. Multumesc celor care mi-au dat raspunsuri folositoare, dar si celor cu raspunsuri rautacioase gratuit, tinandu-mi topicul activ. Da, intr-adevar, daca merg mai turat se aude un pic mai tare, dar si cumsumul este mai mare, nu? Eu am vazut ca am cuplul maxim la 10500rm, dar schimb pe la 7-8000 ca ma gandesc ca am consumul mai mic. Am dreptate?
  3. Salut! Am un hornet de 600 din 2007 cu o toba sport Arrow, dar care mi se pare ca se aude incet. Astfel, sunt observat in ultimul moment in trafic de soferi sau cateodata nu sunt si aud clasica replica: " nu te-am vazut". As vrea sa modific toba sa se auda mai tare, macar sa fiu auzit. VA rog sa imi spuneti daca stiti vreun service sau prieten unde imi pot face aceasta modificicare. Multumesc anticipat!
  4. Si mie imi place mai mult hornetul. Inainte am avut tot o honda cb500 cu care nu am avut probleme si de asta vreau sa continui tot pe honda. Singurul lucru pentru care as fi ales fz6 ar fi fost sa aiba km mai putini (42k mi se par multi, desi din ce mi-ati mai spus pe aici nu ar fi o tragedie) si ca era cu un an mai noua. S-a dovedit a fi o mare teapa anuntul de mai devreme. L-am sunat pe proprietar sa il intreb care e treaba cu motorul si mi-a spus ca e impecabila, neimplicata in accidente si ulterior gasesc postul asta cu motorul julit destul de bine, dupa care probabil a fost refacut. /index.php?...;p=2707536& Asa ca..mare grija la tepe! Mesaj completat Si mie imi place mai mult hornetul. Inainte am avut tot o honda cb500 cu care nu am avut probleme si de asta vreau sa continui tot pe honda. Singurul lucru pentru care as fi ales fz6 ar fi fost sa aiba km mai putini (42k mi se par multi, desi din ce mi-ati mai spus pe aici nu ar fi o tragedie) si ca era cu un an mai noua. S-a dovedit a fi o mare teapa anuntul de mai devreme. L-am sunat pe proprietar sa il intreb care e treaba cu motorul si mi-a spus ca e impecabila, neimplicata in accidente si ulterior gasesc postul asta cu motorul julit destul de bine, dupa care probabil a fost refacut. /index.php?...;p=2707536& Asa ca..mare grija la tepe!
  5. O vinde 3700 de euro, hornet 2007, toba arrow, destul de ok zic eu. M-am uitat si eu pe langa ea la anumite chestii, dar o sa ma duc cu ea si la un service moto, sa se uite un mecanic mai bine la toate detaliile. Mesaj completat Hai ca m-am mai linistit cu fumul . Esti al doilea care imi confirma ca ar fi de la frig/condens:D. Iar referitor la km...pe asta am bazez si eu, ca honda e o marca fiabila. Mesaj completat Dar si asta vad ca arat foarte bine..pff...ce ziceti? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto
  6. Salut! Vreau sa imi cumpar un hornet model 2007. Si am gasit de curand un motor. Dar are 42 000 de km din 2007, vanzatorul zice ca a facut multe drumuri in Brasov cu ea.. E cumparat din Romania, are carte service in care scrie ca sunt facute schimburile la reprezentanta honda pana la 33 000 km. Acum eu vreau sa va intreb daca merita sa imi iau un motor cu asa multi km? sau sa mai astept sa apara una care sa aiba mai putini? Si inca o intrebare , are ceva daca scoate un pic de fum alb pana se incalzeste motorul? (ulterior nu mai scoate, chiar daca il turez tare).
×
×
  • Creează nouă...