Sari la conținut

kilometru

INACTIV
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    romania
  • Carnet moto din
    2.000
  • Numar Moto
    B 19 KTM
  • Club
    Los Vitanjores

Informații profil

  • Motociclete detinute
    5 speed 1 enduro 1 motocross

kilometru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daia Fratilor nu suntem respectatii pe nicaieri ...din cauza asta ..!
  2. Pai se mai intampla' daca ma dau foarte puternic...!!! HEHEHE... apar si eu pe acolo ...dar sa repar motoreta.. Si ma las asteptat ca PASTRANA ,...!
  3. Nenea Dragonu are akolo o saritura shubreda' s-a terminat cu o shaworma sau nu ..!! Sau ai incercat o Nicorotikaba din care a rezultat o Isucitokaba..?
  4. Metra' aici mai prins...!!! M-am ...ce sa mai..! dar sti ca la nisip este mai greu...acum sa vadem ce iese..si m-am antrenat si la Beutura'...! kilo. Mesaj completat
  5. Teo m-as' baga , dar vin cu un MOPED cu PREDALE sa nu rup aderenta.....! va saluta kilo ..
  6. varianta perfecta' este sa ai mousse pe spate si camera pe fata'......si nu am avut niciodata pana',daca vrei camera' si pe spate opteaza' la un cauciuc ingust sa nu calce mult si atunci nu faci pana' si potzi urca foarte usor.Nu gandi ca,.....daca ati calca' cauciucul mai mult ai grip mai mare ....te inseli..! cauciucul ingust te ajuta mai ales la urcarii inclinate din lateral...credema' aproape pe orice teren urci,asta in functie si de skill-ul tau. Bine-nteles conteaza' si setarea suspensiei in functie de greutate,eu folosesc camera' pe fata' cu o presiune de 1,5 si pe spate mousse. kilo saluta' baietii..!!
  7. ps kilo fatzi mobra mai intai si hai in plm la munte sau te-ai facut marinar pt cine nu s-a prins glumeam cu faza cu micii meetraaa'...! vine baiatu'.....sunt pe val..! dar o sa ma dau la martalogi ...ca tot anul 2009 am condus dastea' cu un singur bratz. de ghidon ..!! Mesaj completat ps kilo fatzi mobra mai intai si hai in plm la munte sau te-ai facut marinar pt cine nu s-a prins glumeam cu faza cu micii meetraaa'...! vine baiatu'.....sunt pe val..! dar o sa ma dau la martalogi ...ca tot anul 2009 am condus dastea' cu un singur bratz. de ghidon ..!!
  8. pai nu este greu sa mai facem una.. kilo.
  9. 'g3o' te lamuresc eu cum sta treaba ! Sunt persoane care au pus banii pentru acel "track" dar asta este un simplu Moft,nu a fost nimeni obligat .....s-a facut acel lucru din pasiune sau hobby. Problema este ca: cei care au pus banii( dau exemple ) Dragonu,Demonu,Jumba,kilo,Macacu,Stote si multi altii nu am de unde sa stiu numele tuturor.!! Nu vrem sa ne batem joc de acel loc in care fiecare invata' ceva,invata' sa fie motociclist etc....dar nu vreau cand merg in weekend La Coclau sa ma dau pe track si un POSESOR de GHIDON ca nu-l pot numi ATV-ist in loc sa copieze trackul " Merge la Soarta' " si taie o turnanta' sau o rampa' .....anul trecut era sa iau unul in plin si cred ca doare nu..!! Eu propun o solutie pt toata' lumea: cand La Coclau necesita o reparare sau o noua' modificare,stabiliti o sedinta' intr-un weekend la fata locului ....postati data acelui weekend aici si vorbeste toata' lumea face to face acolo cine vrea sa puna banii. kilo.
  10. Salut Stefan Si La Multi Ani..!! ... toata lumea.! Din cate vad eu cam toata lumea asteapta doar numitele curse de enduro MX Raid sau altele.... Eu va respect pt efortul depus in fiecare an la formarea unui treseu,aveti trackuri frumoase si ce ma doare cel mai tare ......este acel circuit de motocross care sta degeaba ....eu vin cu o idee !! Hai sa avem in acele curse MX Raid si umpic de Motocross. Cred ca Ovidiu,Daniel(TEO) si tu Stefane ati lua in consideratie lucrul acesta...sa facem o anduranta acolo care sa faca parte din program. Sunt endurist dar nu cred ca este ceva rau sa combinam umpic stilul....vin cu drag de fiecare data la Monteoru,acolo gasesti niste oamenii deosebiti care merita respectul nostru. Ma gandeam la un track enduro-cross proba 1 pina la circuit si anduranta motocross proba 2 la circuit. Nu cred ca este o idee rea. Va saluta kilo..
  11. Metra.!!! I will come fast ma' am sa-ti sfishii numarul.. doar sti cine este fratili tau de nomol.. Cu cine intru eu in prapastie si nu mai iesim de acolo... Ne vedem cat de curand , dar mai intai vin sa studiez noile modificarii aduse . vaia con diod...! Amigo
  12. ash iesi eu ...! dar daca ma ajutatzi sa pornesc motoreta impinsa' ca nu mai am predala' de pornire ..............................am fost la cursa la Buzau akum si am pierdut-o pe munte ....!!!
  13. Stefan imi confirmi si mie daca sunt akolo pe lista .... Cristian Popa clasa extrem (4T) ilie Tache clasa extrem (4T).. multumesc kilo....
  14. la mine daca are ardei ...e bine primita..!! Sa traiesti fratili meu Jumba..!!
×
×
  • Creează nouă...