Sari la conținut

alex_allias

EX+
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alex_allias

  1. salut si mersi de raspuns!

     

    fara suparare a facut taxi?:P

     

    :banana: asta e buna rau! nu, n-a facut taxi, dar circula mult in interes de serviciu, merge cam o data pe luna budapesta / viena... deci e sofer de cursa lunga si cu multa experienta de bucuresti...

     

    cat despre greutate, nu stiu ce sa zic, e greutza intr-adevar, dar alternative mai usoare si care sa-i si placa... cam putine :ok:

    ma gandeam la un moment dat sa-i caut un rf de 400, desi diferenta la greutate nu e mare, dar caii sunt pe la jumate...

     

    revenind la limitare, stiti careva cine se pricepe la asa ceva?

     

    mersi si bulan exagerat la toata lumea! :baldy:

  2. salutare fratzilor! desi am motor de ceva timp, nu prea apuc sa ma dau cu el (deh... munca)... asa ca as vrea sa-l "donez" spre utilizare frecventa prietenei. a, am uitat sa precizez ca e vb de un rf 600 din 96, 98 de cai.

     

    eh, problema mea e urmatoarea: mi se pare ca iepshoara asta e cam naravasha pentru un incepator (abia si-a luat A-ul, desi a mai mers cu mine la endureala, dar n-a iesit inca in trafic cu moto), desi fata are cam 200.000 km cu B-ul si e foarte sigura pe ea in trafic (as zice, lasand modestia la o parte, ca e un sofer excelent), dar nah, iapa nu-i conserva... dati si voi o parere... are vreun sens sa o limitez (100 de calutzi sunt multicei...)? se poate? daca da, cum, cine face si cat m-ar costa?

     

    dati si voi cu opinia in mine!

    asfalt uscat la toata lumea! :banana:

×
×
  • Creează nouă...