Sari la conținut

ramsa

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ramsa

  1. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon al unui domn din Alba care repara Husqvarne ? I-am dat pompa de frana de fata ca sa-mi dea la ea un maner ca s-a rupt si i-am pierdut nr. de tel. Sau, daca are cineva la vanzare un maner de frana (dreapta) cu tot cu pompa de langa (pentru o Husqvarna 610 TE din '97). Multumesc.
  2. Salutare !

    Am vazut ca esti din Alba si vreau sa te intreb daca stii un meserias mai in varsta care repara Husqvarne.

    Un prieten i-a trimis o pompa de frana sa-i puna manerul si a pierdut numarul lui de tel.

    Daca ma poti ajuta ar fi extraordinar.

    Multumesc,

    Ramsa

  3. ramsa

    BURSA LOCALA

    salut am o casca link-ul de unde am luat-o este: http://www.accesorii-moto.ro/product_info....;products_id=12 Nu imi vine mie, imi trebuie S; este doar probata si are si tipla pe viziera. Nu sunt din Iasi dar sunt de pe aproape: Vatra Dornei; daca vrei o trimit prin cineva la Iasi. poti sa-mi dai reply pe iulianra@yahoo.com Mesaj completat Casca HF 108 negru mat, flip-up, marime M-57-58, noua, doar probata. Link-ul de unde am luat-o este: http://www.accesorii-moto.ro/product_info....;products_id=12. Pret: 230 lei (pe link e 250). Mie imi este mare; imi trebuie un S. Trimit ramburs oriunde in tara. Rel la 0745369992 sau la iulianra@yahoo.com. Mesaj completat Vand casca HF 108 negru mat, flip-up, marime M, 57-58, noua, doar probata. Link-ul de unde am luat-o este: http://www.accesorii-moto.ro/product_info....;products_id=12. Pret: 230 lei (pe link e 250). Mie imi este mare; imi trebuie un S. Trimit ramburs oriunde in tara. Rel la 0745369992 sau la iulianra@yahoo.com.
  4. salut eu inca nu am motor, dar ideea e extraordinara m-am mutat de curand la Vatra Dornei, si curtea-i destul de mare cat sa incapa corturi si motoare, iar cine pofteste poate dormi in faneata grataru-i la dispozitie ! sunati mai intai ! Iulian - Vatra Dornei 0745 369 992
×
×
  • Creează nouă...