Sari la conținut

Vantul

INACTIV
  • Număr conținut

    172
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    VN
  • Numar Moto
    B-27-APA

Vantul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sa ma "$%&§/()?``````§§§>>>_:_
  2. eu incercasem o gluma. 20 este numele ei.
  3. 24=Rusaliile (a doua zi), zi nelucratoare incepand de anul trecut. Radu are o idee buna... eu nu am nimic stabilit pt iulie sau august.
  4. Suna bine. Benzina sa fie. Nu uitati ca si luni, 24.06.13 este zi libera. Eu prefer Siriul. Este frumos, mult mai liber decat altele, este mai putin "turistic".
  5. Muntele rosu l-am urcat ultima oara prin octombrie anul trecut cu 4x4 si nu-l recomand decat pentru carute sau enduro. Ti-am zis, ne-am facut oameni mari si suntem plini de obligatii si responsabilitati. Noi nu ne-am strans 3 oameni de 2 ani, cum vrei sa strangi 7 acum? Eu nu ma agit, daca reusim sezonul asta, oricand, sunt foarte multumit.
  6. In caz ca nu stiti, drumul care iese din "Cheia" si urca la Muntele rosu este greu de parcurs cu 4x4, d-apai cu ciopar... va fi interesant sprintul final. ) Imi cer si eu scuze ca nu am mai ajuns. Week-end-ul propus este singurul in care nu pot merge, este ziua fiicei mele... Iar traseul este prea scurt si prea drept pt mine (ce s-a intmaplat cu Siriu cu intoarcere pe Cheia?). Asa ca va doresc bafta. O sa plec si eu la drum luna asta. Va anunt, poate are cineva agenda libera.
  7. luni sau marti dupa ora 6?
  8. Nu ma coafeaza decat curbele. Oricum, simt ca o s-o lalaim mult timp. Mie imi convine daca mergem sezonul asta, oricum. Eu cred ca aproape toti ne cunoastem si aproape toti suntem din Bucuresti. In loc sa postam cate o propunere o data la 3 zile pe forum, mai bine ne vedem intr-o zi 1-2 h (ca, deh, avem agende incarcate ), bem un cico si stabilim o data cu calendarul in fata.... apoi postam aici, poate se mai alatura si alti doritori.
  9. Votez pentru reprogramare. Oricand in afara de 8-9 iunie. Propun 15 iunie.
  10. eu fac flotari si alerg prin parc.
  11. Vantul

    Kawasaki Vulcan

    Iti povestesc eu despre ele, Radule. Pe scurt, cu tot cu dynojet si filtru KN, pierzi ceva putere, dar iti creste "prestigiul". Cele mai satanice tobe pe care le-am auzit vreodata. Sunt pur si simplu excitante. Asta pana te obisnuiesti cu ele si incepi sa vezi si dezavantajele. Sa nu creada omul ca il "ajut" sa ramana cu ele. TObele sunt cu adevarat o experienta fooooarte interesanta, merita incercate. Mie nu mi-au mai convenit pentru ca imi faceau zvacul mai moale si ma saturasem de scandaluri peste tot pe unde mergeam. Mi-a parut rau ca le-am dat, as fi vrut sa le tin pentru ocazii speciale. )
  12. Daca mergem in mai, dau si eu cu prezenta. Votez pentru Siriu (Bz-Bv), cu intoarcere pe Cheia (propunere).
×
×
  • Creează nouă...