Sari la conținut

becutzu81

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    bv-1986

becutzu81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sonyy merci pt raspuns, ne vedem vineri.
  2. Salut, salut, imi spuneti si mie cand si unde va mai intalniti sa mai vin si eu la plimbare cu voi?
  3. Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de el !!! Asfalt uscat!
  4. Salut, salut, vad ca deja au inceput discutiile in grup si nu-mi place asta dar e semn ca ne inmultim si astea sunt inevitabile. Inca o data spun , imi pare rau ca nu am mai venit la nici o intalnire dar daca nu am mai avut motorul am preferat sa stau acasa. Saptamana asta plec in Turcia si cand ma intorc sper sa fie reparata motocicleta , asa ca sper sa ne vedem peste o saptamana sa ma puneti si pe mine la curent cu ce s-a mai intamplat. Pana atunci , asfalt uscat !!
  5. Merci mult pentru oferta de ajutor dar tot sper sa mi-o aduca de la Brasov in stare de functionare , in cazul in care nu reusesc nici ei sa o faca o sa o schimb si termin povestea ca nu mai suport sa am motor doar in poze si cand ma duc sa o vad in service .
  6. Tot incerc la tine dar ai telefonul inchis. Poti sa-mi dai un bip te rog cand iti deschizi telefonul? Si te sun eu . Nr meu e 0724.346.416
  7. Stie cineva de unde cumpar si eu o instalatie electrica pt yamaha r6 din '99 , noua sau second hand ??????????????????????????
  8. Am si eu nevoie de o instalatie electrica pt Yamaha R6 din '99 . Stie cineva sa-mi spuna si mie de unde pot cumpara una second-hand sau noua daca pretul este bun ????? URGENT
  9. Salut, am si eu o problema. Am un scurt in instalatia electrica si tre sa o schimb. STIE CINEVA DE UNDE POT SA CUMPAR SI EU O INSTALATIE ELECTRICA PT YAMAHA R6 DIN '99 ??????????? Ceva la mana a doua m-ar interesa.
  10. Mai oameni buni si eu si Alex am incercat sa venim dar nu ne-a lasat ploaia. Ne-a prins pe la o spalatorie in Drumul Taberei exact cand scoteam motoarele de la spalat si am stat acolo vre-o 3 ore . Vreau a aflu si eu ce s-a intamplat la comemorare (daca s-a mai tinut) si cand ne intalnim data viitoare.
  11. Salut, salut ! Sunt Radu, YM id: becutzu81 , tel: 0724.346.416 . Astept sa-mi dati si mie un semn ca sa-mi spuneti cand mai iesim la plimbari .
  12. Salut am si eu un R6 din 99 si vreau sa stiu care e temperatura maxima la care trebuie sa porneasca electroventilatorul. Al meu porneste doar cand vrea de ceva timp in coace. Saptamana trecuta electroventilatorul nu a mai pornit deloc si motorul a ajuns la 115 grade. L-am tras pe dreapta sa se raceasca si in momentul in care am oprit motorul si am lasat-o cu contactul pus mi-a afisat o alta temperatura pe bord ( 120 grade C ) si a si pornit electroventilatorul. Cant am pornit motorul s-a oprit ventilatorul. ( Am uitat sa-ti spun ca eram intr-o aglomeratie infernala si am stat mult pe loc cu motorul pornit ). Asa ca daca ai idee ce ar putea sa aiba poate ma luminezi si pe mine. si te mai rog sa-mi spui si mie in ce temperatura sta a ta cand mergi in aglomeratie doar cu viteza 1 si 2. Merci mult!!!! poti sa-mi dai si mie un pm te rog.
  13. Salut! Am o Yamaha R6 din 99 si am incaltat-o cu un cauciuc de 190 pe spate ( ea are in mod normal de 180 ) . Cat tre sa fac presiunea in cauciucuri???? Uni imi spun sa o fac de 2,8 altii imi spun sa las cauciucul sub 2 ca sa fie desumflat si sa aiba suprafata de contact cu solul cat mai mare. L-am umflat la 2,3 si sincer mi se pare prea moale. Stie cineva care e presiunea recomandata ????? Cauciucul e un Pirelli Diablo.
  14. Mai oameni buni invatati-ma si pe mine cum e mai bine sa fac ??? Am o Yamaha R6 si am incaltat-o cu un cauciuc de 190 pe spate ( ea are in mod normal de 180 ) . Cat tre sa fac presiunea in cauciucuri???? Uni imi spun sa o fac de 2,8 altii imi spun sa las cauciucul sub 2 ca sa fie desumflat si sa aiba suprafata de contact cu solul cat mai mare. L-am umflat la 2,3 si sincer mi se pare prea moale. Stie cineva care e presiunea recomandata ????? Cauciucul e un Pirelli Diablo.
×
×
  • Creează nouă...