Sari la conținut

becutzu81

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de becutzu81

  1. Deci, dragii mei bercenari (daca imi permiteti sa-i fur expresia unui stimat coleg si prieten :) ), incepand de astazi sunt fericitul posesor al unui BMW F650 din '96.. :blink: :) :kick:

    post-16760-1191522206_thumb.jpg

    Din pacate va mai dura aproximativ o saptamana pana termin cu birocratii (a se citi: pana am permisul si talonul in mana), asa ca POATE joia urmatoare veti avea ocazia sa ma admirati pentru prima oara in adevarata postura de motociclist.. B)

    :blink:

    John

     

    Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de el !!! Asfalt uscat!

  2. Salut, salut, vad ca deja au inceput discutiile in grup si nu-mi place asta dar e semn ca ne inmultim :burnout: si astea sunt inevitabile. Inca o data spun , imi pare rau ca nu am mai venit la nici o intalnire dar daca nu am mai avut motorul am preferat sa stau acasa. Saptamana asta plec in Turcia si cand ma intorc sper sa fie reparata motocicleta , asa ca sper sa ne vedem peste o saptamana sa ma puneti si pe mine la curent cu ce s-a mai intamplat. Pana atunci , asfalt uscat !!

  3. ''Salut , salut oameni buni vad ca v-ati mai inmultit pe aici pe forum . Scuze ca nu am mai zis nimic dar daca sunt cu motorul prin service de aproape 2 luni am evitat efectiv sa mai fac orice legat de motor ca iar imi aduc aminte si ma umplu de spume . Mi-a mancat sufletul, acum am trimis-o bucati la Brasov si sper ca-i va da de cap altfel o sa o arunc in Dambovita cand o sa vina. Imi pare rau ca nu am putut sa pun si eu bani pt fetita lui hellBiker dar maine ma opresc direct la ING ca am vazut ca termenul limita pt depuneri e pana pe 18 august. In rest abia astept sa-mi repar motorul si sa iesim la o tura . Nu credeam ca o sa-mi fie vreodata atat de dor de motor si de plimbari. Sper sa ne vedem curand . Asfalt uscat si bucurati-va de motoare si pt mine''

    Salut nu cred ca ne cunoastem ca nu ai mai fost pe la MC , eu sunt cel care a intors motorul (Gpz-ul rosu cu alb) in seara aceea pe Vacaresti acolo la Arhive cand vorbeati voi , Alex , Klauss si cred ca erai si tu.

    Daca ai ceva probleme cu motorul poti sa apelezi si la mine , daca te pot ajuta cu ceva.

    Eu am auzit saptamana trecuta de la Alex ca ai ceva probleme cu instalatia si ca nu reusesti sa-i dai de cap . Daca nu ai reusit inca , poate te pot ajuta si eu cu ce ma mai pricep.

     

    Am fost odata la pravalia ta cu baietii dar tu erai plecat in provincie mi se pare.

     

    Merci mult pentru oferta de ajutor dar tot sper sa mi-o aduca de la Brasov in stare de functionare , in cazul in care nu reusesc nici ei sa o faca o sa o schimb si termin povestea ca nu mai suport sa am motor doar in poze si cand ma duc sa o vad in service .

  4. Merge de rupe.Mai mult de 180 nu am mers pina acum,dar tragea superb mai vroia dar nu mi-am pus mintea cu ea .Nu stiu cit ar mai duce.O testez alta data la limita, dupa ce-i schimb si cauciucul pe spate. Unii posesori de cb500 spun ca au mers cu 195. Cind am mers cu 170 era umed pe jos si din cauza autostrazii undeva cam la 30 km sa zic de Bucuresti era turnata nasol si simteam trepidatii in ghidon. Acum am prins o bucata mai misto, ceva mai spre Drajna, altfel stateam potolit.Pentru mine este mai mult decit suficient,vreau sa-mi cunosc nepotii si sa le povestesc ceva peripetii,sa-i invat la rele. Daca vreti si un consum ? 4,8/100 O fi bine? Calculat dupa 303km de drum la o viteza medie de 120.

     

    Eu nu contest ce ai vazut tu pe vitezometru dar exista posibilitatea sa ai aceeasi problema ca si mine. Eu am foaia schimbata si s-ar putea sa fie si niste pinioane schimbate asa ca vitezometrul arata gresit viteza. Am facut o comparatie intr-o seara cu Allexxm pe la Marriot si cand eu aveam 224 km/h pe vitezometru , el avea in jur de 180 km/h. Nu te supara pe mine dar tind sa-i dau dreptate lui 2bike in ceea ce a spus referitor la motorul tau. Gandeste-te sa nu ai vre-o modificare pe ea.

     

    --- Mesaj completat în 07 Aug 2007 19:44 -------------
    Salut , salut oameni buni vad ca v-ati mai inmultit pe aici pe forum . Scuze ca nu am mai zis nimic dar daca sunt cu motorul prin service de aproape 2 luni am evitat efectiv sa mai fac orice legat de motor ca iar imi aduc aminte si ma umplu de spume :burnout: . Mi-a mancat sufletul, acum am trimis-o bucati la Brasov si sper ca-i va da de cap altfel o sa o arunc in Dambovita cand o sa vina. Imi pare rau ca nu am putut sa pun si eu bani pt fetita lui hellBiker dar maine ma opresc direct la ING ca am vazut ca termenul limita pt depuneri e pana pe 18 august. In rest abia astept sa-mi repar motorul si sa iesim la o tura . Nu credeam ca o sa-mi fie vreodata atat de dor de motor si de plimbari. Sper sa ne vedem curand :hurt: . Asfalt uscat si bucurati-va de motoare si pt mine

  5. Mai oameni buni si eu si Alex am incercat sa venim dar nu ne-a lasat ploaia. Ne-a prins pe la o spalatorie in Drumul Taberei exact cand scoteam motoarele de la spalat si am stat acolo vre-o 3 ore :lol: . Vreau a aflu si eu ce s-a intamplat la comemorare (daca s-a mai tinut) si cand ne intalnim data viitoare.

  6. salutare.sunt un vitezist din mures.am si eu o obosita de r6 din 2000.pe care o iubesc f mult.toata lumea zice sa trec si eu la 1000.dar o prefer pe ea.am avut ak o gramada de probleme cu ea dar leam rezolvat pe rand pe toate.cunosc tot ce tine de r6 pe carburatie si foarte multe spete.probleme.daca va pot ajuta cu un sfat sau ceva piese cu mare placere.am 2 motoare pe care le dezmembrez(nu motociclete)asfalt uscat la toti.vin in bucuresti la salonul moto .voi zbarnai putin iubita mea prin capitala.care sunteti bin buc o veti auzii sigur. are un sound periculos.poze am sa pun next time.

    Salut am si eu un R6 din 99 si vreau sa stiu care e temperatura maxima la care trebuie sa porneasca electroventilatorul. Al meu porneste doar cand vrea de ceva timp in coace. Saptamana trecuta electroventilatorul nu a mai pornit deloc si motorul a ajuns la 115 grade. L-am tras pe dreapta sa se raceasca si in momentul in care am oprit motorul si am lasat-o cu contactul pus mi-a afisat o alta temperatura pe bord ( 120 grade C ) si a si pornit electroventilatorul. Cant am pornit motorul s-a oprit ventilatorul. ( Am uitat sa-ti spun ca eram intr-o aglomeratie infernala si am stat mult pe loc cu motorul pornit ). Asa ca daca ai idee ce ar putea sa aiba poate ma luminezi si pe mine. si te mai rog sa-mi spui si mie in ce temperatura sta a ta cand mergi in aglomeratie doar cu viteza 1 si 2. Merci mult!!!! poti sa-mi dai si mie un pm te rog.

  7. Salut! Am o Yamaha R6 din 99 si am incaltat-o cu un cauciuc de 190 pe spate ( ea are in mod normal de 180 ) . Cat tre sa fac presiunea in cauciucuri???? Uni imi spun sa o fac de 2,8 altii imi spun sa las cauciucul sub 2 ca sa fie desumflat si sa aiba suprafata de contact cu solul cat mai mare. L-am umflat la 2,3 si sincer mi se pare prea moale. Stie cineva care e presiunea recomandata ????? Cauciucul e un Pirelli Diablo.

  8. Mai oameni buni invatati-ma si pe mine cum e mai bine sa fac ??? Am o Yamaha R6 si am incaltat-o cu un cauciuc de 190 pe spate ( ea are in mod normal de 180 ) . Cat tre sa fac presiunea in cauciucuri???? Uni imi spun sa o fac de 2,8 altii imi spun sa las cauciucul sub 2 ca sa fie desumflat si sa aiba suprafata de contact cu solul cat mai mare. L-am umflat la 2,3 si sincer mi se pare prea moale. Stie cineva care e presiunea recomandata ????? Cauciucul e un Pirelli Diablo.

×
×
  • Creează nouă...