Sari la conținut

Enduristul

Super Membru
  • Număr conținut

    2.194
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Enduristul

  1. La 20.05.2023 la 13:47, ivan pedala a spus:

    Si pentru ca maine este o zi de sarbatoare in calendarul ortodox, vreau sa aduc un omagiu celui caruia i se spunea "Mosu'", alias Buzila Constantin, care s-a prapadit acum cativa ani buni in urma, intorcandu-se de la intrunirea noastra, a motoveteranilor. 

    Oare cei care si-au pus numele pe hartiile de oficializare a clubului, il cunosc, au aprins o lumanare in memoria lui si a altora care ne-au parasit in ultimii ~10 ani? Ori...stai, ca ei atunci inca nu erau motociclisti, iar acum sunt deja motoveterani fiindca poarta sigla clubului, mare cat tigaia de tefal, pe spate...ca sa-i respecte lumea! Si au si numele trecut pe hartii, la OSIM.🤬

     

    Drum lin printre stele, Mosule!

     

     

     Necazul s-a intamplat dupa intalnirea din 2014

     

  2. Acum 3 ore, Constantin a spus:

    Domeniul este subiectiv. Fiecare motociclist are propriile opinii si propria experienta.

    Alaturat parerea mea.

    Desigur, opiniile mai aproape de realitate apar daca ai trecut prin etapele respective.

    Repet. Cati motociclisti, atatea curbe de dependenta a potentialului motociclistului functie de anii vechime.

    A.jpg

     

    Graficul e gresit. Trebuia introdus criteriul de varsta. Conform plansei dvs potentialul maxim il atingi la 24-25 de ani experienta dar ce te faci daca te-ai apucat la 40 de ani de motociclit iar dupa 25 de ani de experienta ai 65 de ani ca varsta. Mai esti atunci la potentialul maxim? 

     

  3. La 24.12.2022 la 16:56, nicon a spus:

    Sărbători fericite și binecuvântate tuturor.

    Certificat Senior Riders.jpg

    Vezi ca pe saitul OSIM apare ca e expirata marca in cauza. Trebuie reinnoita ca ti-o fura Alexa. 🤣

    Un An Nou fericit tuturor!

  4. La 23.12.2022 la 20:26, Valeriu Alexa a spus:

    Ca să arăți botnita trebuie să fii dresorul cățeilor. Tu ce crezi ca ești? 

    Dacă vrei sa îmi arăți botnita vin la tine mâine ,în Domnești. Poate îți cant de mos ajun.Vrei?Sau poate vrei o cursă de enduro până la Iezer în Făgăraș, sau poate vrei o cursă  de Tassos, care ajunge primul. Sau poate arăți măiestria pe o cursă pe circuit la Adancata. Nu te da mare motociclist maestre dulău. Cadou de Craciun/fii mai bun!

    Ai fost si tu odata in viata la Adancata si te crezi Jarvis. Stii cate motocileli pe coclauri am facut inainte sa-ti iei tu permisul? Vad ca te dai la Angi care iti da clasa la orice ora. Daca eu iti dau clasa la orice ora Angi te mananca cu fulgi cu tot. Iar pe strada nu uita ca am fost cu tine si cu altii la o plimbare si ti-am vazut "maiestria". Vrei sa pun filmarea de atunci? Trebuia sa fac opriri dese sa ma ajungi din urma.Mai era sa te ciocnesti si cu Viorel Ochea la o benzinarie. Facem o cursa si in Tassos ca e singurul tau drum mai lung. Iti dau o ora avans si te astept la destinatie cu o cafea.

    Te-am asteptat in Domnesti sa iti arat botnita dar nu ai venit. Baaad dog.🐕

    La 27.12.2022 la 8:15, zigzag a spus:

    Pentru cei cu peste 20 ani vechime, adica adevaratii moto-veterani. Faceti-va un grup pe whatsapp doar pt voi, fara simpatizanti sau altii, si organizati-va acolo, fara sa stie toata planeta.

    👍

  5. Acum 50 minute, l.u.v a spus:

    Tinerii din ziua de astăzi au multe surse de informații, iar ultimele sunt grupurile și sfaturile primite pe ele.

    Ei sunt cu youtube și restul.

    Că este bine sau nu este altă discuție.

     

     

    Majoritatea tinerilor care au lat pasiunea moto de pe YouTube cred ca s-au apucat de moto mai mult pentru gagici. A se vedea ce motoare isi doresc incepatori fiind. Ei sunt primii care vor pune manusile in cui cand vor primi certificatul de casatorie.

     

  6. Acum 11 minute, Speedy.K a spus:


    Corect, dar nu uita ca si masini erau pe strada 10% din cate sunt acum.

    si asta e corect dar daunele principale le luai de la intemperii. Nu existau echipamentele de acum .Haine impermeabile ?  Nici nu visam. Acum genunchii scartaie,oasele dor dar mergem inainte. Cateii nu au prins vremurile alea si sunt mai sanatosi.

     

    Apropo de catei, am vazut o schimbare de nume pe o pagina de FB . Se numeste VeeteraniMoto Club. Vreau sa stiu daca Veet-ul de la inceput are legatura cu veterinarii. Cand am intrat pe pagina am crezut ca e vreo asociatie veterinara.Intr-un fel si este...🤣

    Salut pe aceasta cale clubul Veeterinarilor Moto

    Ham ham 🐕

  7. Acum 15 ore, sasesase a spus:

    Daca considerați ca nu merit un răspuns cât de cât diplomatic, puteți sa-mi ștergeți post-ul 

     

    Iti dau eu un raspuns diplomatic.

    Sunt oameni care au inceput motocicleala pe vremea comunismului.Atunci nu existau echipamente ca acum,motoare ca acum iar oamenii respectivi si-au cam riscat viata in conditile in care nici constientizarea conservarilor ca sunt si ei prin trafic nu se facea ca acum. Multi care nici nu-si permiteau nici macar o pereche de pantaloni de piele astazi au probleme cu articulatile. Si totusi dupa zeci de ani inca merg pe motor. Si o fac mai bine decat multi. Nu merita respect oamenii astia? Nu au meritul ca datorita lor multi motoretisti de azi s-au apucat de motociclit? Daca tu ai vazut un om pe strada calare pe motor si asta te-a determinat sa te apuci atunci e meritul aluia.

  8. Acum 2 ore, ENEOS a spus:

    Da' chiar ș'așa, nu înțeleg de ce m-aș fi făcut eu simpatizant al clubului motociclistelor cu țâțe mari (club ipotetic) și, profitând de faptul că nu e legal constituit, să fug repede să înregistrez un ONG cu denumirea "clubul motociclistelor cu țâțe mari" în condițiile în care eu sun mascul? 🤔 Și să-mi cos și un patch MARE cu niște țâțe MARI pe el. 😜

    Adică de ce le-a trebuit unora care nu sunt motoveterani taman titulatura asta. Dpmdv asta e prima întrebare la care trebuie răspuns. 

     

    E simplu. Oamenii au cautat intotdeauna recunoasterea meritelor. Si intotdeauna , in orice domeniu, oamenii vor sa para mai mult decat sunt. Un zidar se crede pictor,un sofer se crede pilot. Asa si baietasii astia care au descoperit motoretismul la batranete. S-au aciuat pe langa cei cu experienta si cu pasiunea veche de cand erau copii pe ideea ca din avion nu se vede. Ca pot trece neobservati si creditati cu meritele celorlalti doar pentru ca au parul alb si pielea zbarcita. Dar daca mergi cu ei pe strada le observi stangaciile, si tot din avion.

  9. Acum 4 minute, Speedy.K a spus:

    Atentie, daca faci un club nou nu repeta greseala de a nu inregistra, macar la OSIM, daca nu vrei sa faci un ONG, numele clubului.

     

    Asa facem.

    Vom avea un grup separat de discutii aici pe forum,o pagina de FB si poate un www

     

  10. Ivane te anunt cu tristete ca Vali nu o sa-ti predea niciodata Asociatia. A simtit gustul puterii care i-o dau lingaii de pe langa el. Gandeste-te ca in timp ce el scrie de unul singur pe forum ,in spate primeste telefoane de la simpatizantii lui care ii fac capul mare sa nu cedeze in fata ta.E de rasul curcilor ca o asociatie de motoveterani sa aiba presedinte unul care nu se incadreaza nici la simpatizanti cu drept de vot. Iar un membru fondator sa nici nu vrea sa mai auda de club.Alt membru fondator mai e inscris si in alt club.

    Sunt curios in ce sedinta s-a aprobat componenta celor patru membrii fondatori.

    Varianta 2 mi se pare cea mai oportuna.

  11. Acum 3 ore, Valeriu Alexa a spus:

    Nu m-am considerat niciodată șeful tău. Evenimentul de la Slatina a fost organizat de minmine și tu postai neadevăruri despre locația aleasă. Am fost nevoit să te scot din grup pentru a nu compromite întreaga intrunire.Oricum întrunirea până la urmă a fost compromisă prin plecarea unor membri din cauza susținerii mele a lui Ivan.

     

    Imi pare cu regret dar tot ceea ce am facut "rau" in opinia ta a fost sa rog lumea sa citeasca recenziile proaste de pe booking . Asa zisul hotel e asa cum e descris in recenzii adica o mizerie si in plus e asezat langa un cimitir. Probabil sa se obisnuiasca bosorogii cu gandul la lumea celor drepti.Dar de ce a fost compromisa intalnirea? Era bautura proasta sau manelele vechi? Poate daca bautura era mai de calitate iti aminteai ca am iesit singur de pe grupul de WhatsApp,e adevarat ca la amenintarile tale ca ma scoti. Atunci mi-am dat seama de caracterul tau real. 

    318002451_439589761711119_6006499123025521368_n.jpg

     

    Acum 1 oră, foxbat a spus:

    acest forum are alt rol.

     

    Iar tu nu ai telecomanda.

    Cam care ar fi rolul in viziunea ta?

     

  12. Acum 56 minute, Speedy.K a spus:

    Pai, Dane (Popescu, ca inteleg ca tu esti...) in acest caz eroarea lui Nastase si a celorlalti fondatori initiali a fost mare si nu prea mai poate fi reparata, legal si teoretic vorbind. Incurcaturile astea imi aduc aminte de altele similare, cu alta Asociatie, cu stampile ascunse si alte comedii, doar ca acum rolurile s-au cam inversat pentru tine.

     

    Ca sa nu existe confuzii eu nu sunt Dan "Magadan" Popescu. E doar o coincidenta nefericita de nume daca te referi la cel cu AMR

    Acum 42 minute, Valeriu Alexa a spus:

    Nu știu de ce ai pus tunurile pe mine,nu ți-am greșit cu nimic.

     Nu ai gresit cu nimic pana cand te-ai considerat seful meu si m-ai amenintat ca ma dai afara din discutia organizarii evenimentului de la Slatina  de pe WhatsApp

  13. cum amorsez pompa de frana dupa ce o inlocuiesc?

    Cu capacul la rezervorul de lichid desfacut faci aerisire ca la masina,incearca sa pui un furtun transparent pe aerisitor iar capatul celelalt al furtunului sa fie scufundat intr-un borcan cu lichid de frana. Ai grija sa nu ramai fara lichid in rezervor.

    Daca metoda de mai sus nu functioneaza (desi nu vad de ce) exista niste pompe care se conecteaza la aerisitor ,cu care tragi lichidul din rezervor.

×
×
  • Creează nouă...