Sari la conținut

Enduristul

Super Membru
  • Număr conținut

    2.194
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Românica
  • Carnet moto din
    1990
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin
  • Numar Moto
    69
  • Club
    in progress

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F560,Suzuki DRZ 400 S, Honda Varadero, KTM EXC 350
  • Interests
    Langa pe doua roti

Vizitatori Recenți Profil

1.848 citiri profil

Enduristul's Achievements

  1. Necazul s-a intamplat dupa intalnirea din 2014
  2. Multumesc, a fost party sambata da' domnu Ivan alias Pedala nu s-a prezentat ca se pregatea de tarile calde. Il astept la aeroport sa-l deturnez
  3. Io-te bre si un Beamveu gri langa motorul lui Harea. Frumoase motociclete
  4. Graficul e gresit. Trebuia introdus criteriul de varsta. Conform plansei dvs potentialul maxim il atingi la 24-25 de ani experienta dar ce te faci daca te-ai apucat la 40 de ani de motociclit iar dupa 25 de ani de experienta ai 65 de ani ca varsta. Mai esti atunci la potentialul maxim?
  5. Vezi ca pe saitul OSIM apare ca e expirata marca in cauza. Trebuie reinnoita ca ti-o fura Alexa. Un An Nou fericit tuturor!
  6. Ai fost si tu odata in viata la Adancata si te crezi Jarvis. Stii cate motocileli pe coclauri am facut inainte sa-ti iei tu permisul? Vad ca te dai la Angi care iti da clasa la orice ora. Daca eu iti dau clasa la orice ora Angi te mananca cu fulgi cu tot. Iar pe strada nu uita ca am fost cu tine si cu altii la o plimbare si ti-am vazut "maiestria". Vrei sa pun filmarea de atunci? Trebuia sa fac opriri dese sa ma ajungi din urma.Mai era sa te ciocnesti si cu Viorel Ochea la o benzinarie. Facem o cursa si in Tassos ca e singurul tau drum mai lung. Iti dau o ora avans si te astept la destinatie cu o cafea. Te-am asteptat in Domnesti sa iti arat botnita dar nu ai venit. Baaad dog.
  7. Majoritatea tinerilor care au lat pasiunea moto de pe YouTube cred ca s-au apucat de moto mai mult pentru gagici. A se vedea ce motoare isi doresc incepatori fiind. Ei sunt primii care vor pune manusile in cui cand vor primi certificatul de casatorie.
  8. si asta e corect dar daunele principale le luai de la intemperii. Nu existau echipamentele de acum .Haine impermeabile ? Nici nu visam. Acum genunchii scartaie,oasele dor dar mergem inainte. Cateii nu au prins vremurile alea si sunt mai sanatosi. Apropo de catei, am vazut o schimbare de nume pe o pagina de FB . Se numeste VeeteraniMoto Club. Vreau sa stiu daca Veet-ul de la inceput are legatura cu veterinarii. Cand am intrat pe pagina am crezut ca e vreo asociatie veterinara.Intr-un fel si este... Salut pe aceasta cale clubul Veeterinarilor Moto Ham ham
  9. Iti dau eu un raspuns diplomatic. Sunt oameni care au inceput motocicleala pe vremea comunismului.Atunci nu existau echipamente ca acum,motoare ca acum iar oamenii respectivi si-au cam riscat viata in conditile in care nici constientizarea conservarilor ca sunt si ei prin trafic nu se facea ca acum. Multi care nici nu-si permiteau nici macar o pereche de pantaloni de piele astazi au probleme cu articulatile. Si totusi dupa zeci de ani inca merg pe motor. Si o fac mai bine decat multi. Nu merita respect oamenii astia? Nu au meritul ca datorita lor multi motoretisti de azi s-au apucat de motociclit? Daca tu ai vazut un om pe strada calare pe motor si asta te-a determinat sa te apuci atunci e meritul aluia.
  10. E simplu. Oamenii au cautat intotdeauna recunoasterea meritelor. Si intotdeauna , in orice domeniu, oamenii vor sa para mai mult decat sunt. Un zidar se crede pictor,un sofer se crede pilot. Asa si baietasii astia care au descoperit motoretismul la batranete. S-au aciuat pe langa cei cu experienta si cu pasiunea veche de cand erau copii pe ideea ca din avion nu se vede. Ca pot trece neobservati si creditati cu meritele celorlalti doar pentru ca au parul alb si pielea zbarcita. Dar daca mergi cu ei pe strada le observi stangaciile, si tot din avion.
  11. Asa facem. Vom avea un grup separat de discutii aici pe forum,o pagina de FB si poate un www
  12. Ivane te anunt cu tristete ca Vali nu o sa-ti predea niciodata Asociatia. A simtit gustul puterii care i-o dau lingaii de pe langa el. Gandeste-te ca in timp ce el scrie de unul singur pe forum ,in spate primeste telefoane de la simpatizantii lui care ii fac capul mare sa nu cedeze in fata ta.E de rasul curcilor ca o asociatie de motoveterani sa aiba presedinte unul care nu se incadreaza nici la simpatizanti cu drept de vot. Iar un membru fondator sa nici nu vrea sa mai auda de club.Alt membru fondator mai e inscris si in alt club. Sunt curios in ce sedinta s-a aprobat componenta celor patru membrii fondatori. Varianta 2 mi se pare cea mai oportuna.
  13. Putem afla si noi numele celorlalti fondatori ian ONG-ului in afara de Vali si Simi? E cumva Fotescu?
  14. Imi pare cu regret dar tot ceea ce am facut "rau" in opinia ta a fost sa rog lumea sa citeasca recenziile proaste de pe booking . Asa zisul hotel e asa cum e descris in recenzii adica o mizerie si in plus e asezat langa un cimitir. Probabil sa se obisnuiasca bosorogii cu gandul la lumea celor drepti.Dar de ce a fost compromisa intalnirea? Era bautura proasta sau manelele vechi? Poate daca bautura era mai de calitate iti aminteai ca am iesit singur de pe grupul de WhatsApp,e adevarat ca la amenintarile tale ca ma scoti. Atunci mi-am dat seama de caracterul tau real. Iar tu nu ai telecomanda. Cam care ar fi rolul in viziunea ta?
×
×
  • Creează nouă...