Sari la conținut

mufa

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mufa

  1. se pare k totul a fost de la baterie,cu bateria noua nu a mai facut nici un fel de probleme,dar am vb cu niste baieti de la Suzuki si mi-au explicat faptul k s-ar putea totusi sa mai fie erori nesterse din calculatorul motorului si ca indiferent k nu imi mai face acum ,mai tarziu s0ar putea sa reapara si k cel mai bine ar fi sa merg pana la ei in service si sa verific daca sunt erori,iar daca sunt sa le sterg.

     

    Sper totusi sa nu aiba dreptate :disappointed:

     

     

    tks ptr sfaturi la toata lumea

  2. astazi,am dat o tura cu ea si mers usor si accelerare brusca si viteza si nu a mai facut nici o problema ,dar inainte am desfacut toate mufele si le-am curatat cu spray,iar bateria tot cea veche am avut-o,caci cea noua nu a sosit.Nici ledul rosu nu s-a mai aprins la prima pornire si nici in mers,iar releul pompei functioneaza.DAR.......

    Am uitat sa mentionez faptul ca eu am cumparat motorul cu alarma pe ea,montata deja din Germania(asa mi s-a spus) si este pe direct.pe firele ce vin la baterie are montata o siguranta de 10,dak o scot din mufa ei si pun contactul imi arata imediat -C 41 pompa de benzina(-C46-era EXUP-ul),daca o pun la loc arata -C00,daca decuplez alarma si leg bateria singura nu porneste motorul.sa fie oare ceva de acolo?

     

     

    tks

  3. mersi de sfat,stiam asta,am facut-o,si codul respectiv -C46-INSEAMNA POMPA DE BENZINA.Daca las motoru nepornit vreo......4 zile si incerc sa o pornesc,porneste,dar mi se aprinde ledu si arata -C46,o las sa se incalzeasca pana la 50 de grade,o opresc si o repornesc si nu ma ramane ledu aprins,k si cum nu ar avea nici o eroare.

  4. PRACTIC:dupa 45 de km,in treapta 3 s-a taiat pur si simplu benzina,am tras imediat de ambreiaj,am franat usor(aveam cam 90/h),am bagat a 4 a si am accelerat iar usor si a mesr ,insa mi s-a ap[rins ledul ala rosu cu FI,am aprit si dupa 5 min.cand am vrut sa o repornesc electromotorul invartea dar nu a luat-o din prima ci dupa al doilea contact cand a inceput sa invarta am si accelerat putin si a luat-o,am mai mers vreo 30 de km si in linie dreapta iar a facut acelasi lucru,dar nu s-a aprins ledu,apoi dupa vreo 10 km ,intr-o curba m-am cacao pe mine de frica ptr k iar s-a intamplat si a inceput sa si bobleze,ambreiaj ,acceleratie usor si am mers mai departe,dar se aprinsese si ledu.Eu am momentan o baterie mai veche,cea ,,buna "e in service la neste baieti de pe aici de pe site de vreo luna si u mai raspund deloc la tel nici unul,ma gandesc ,poate o fi si din asta ,desi in mers ar trebui sa incarce electromotoru ...kiar nu stiu,dak dupa amanuntele astea puteti spune ceva....v-as fi recunoscator

     

     

    tks

  5. bai fratilor,

    am un mator cum scrie in titlu si in general in teapta a treia pur si simplu se taie acceleratia,ptr 1-2 secunde,daca nu trag ambreiajul rapid moare,se duce draq,era sa ma fac frate cu cativa parapeti,am avut o baterie noua dar am trimis-o in service ptr ca nu mai pornea motoru deloc cu ea.Acum am una mai veke ,pe gel,sa fie oare de la ea,sau cava la pompa de benzina?

     

    astept cateva sfaturi

    tks

×
×
  • Creează nouă...