Sari la conținut

cornellll

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    b34wer
  • Club
    aa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    .........

cornellll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poate imi recomanda si mie cineva un electrician.Am nevoie pentru scuterul meu care tot arde becurile(probabil ii trebuie ceva care sa-i mentina tensiunea constanta indiferent de turatia motorului).Poate un releu din ala pt daciile vechi o fi bun?.
  2. mai suna-ma o data 0728880809,nu am remarcat beepul
  3. mai suna-ma o data 0728880809,nu am remarcat beepul
  4. Am uitat sa spun ca am incercat si cu becuri de 12V,de fapt numai de astea am gasit initial pe la magazine,si tot se ard.Ca o poanta,nemernicul ala de mare reparator imi spuse sa incerc cu becuri de 24V. Am descoperit intre timp un manual pt piagio(de reparatii) http://www.mopedriders.org/html/manuals/pi...piaggiosism.htm
  5. Numarul meu de tel 0728880809,puteti sa-mi dati beep,ca sun eu,poate mi-l puteti repara. Si inca ceva:scuterul este cu aprindere electronica ,eu am incercat sa desfac sa vad ce are si am vazut ceva compact si am lasat-o balta.Asa ca am mers la unu care vinde becuri,scutere si alte alea in vitan si a spus ca mi-l repara,asta bineinteles dupa ce am cumparat becuri pt scuter (3 buc 200000lei),apoi cand el le-a pus pe scuter i-am spus ca o sa le arda si asa a fost.n-avea nici macar un aparat de masura(e un fraer de ala care aduce scutere desfacute din italia si le monteaza(acum mi-am dat seama dupa ce am fost la el si mi a spus ca nu are ce sa-i faca. Va rog ajutati-ma.
  6. Poate stie careva de ce mi se ard becurile la scuterul meu.S-a intamplat intr-o seara cand deodata farurile au inceput sa palpaie,sa lumineze ba mai tare ba mai incet apoi s-au ars toate becurile. Dupa aia am cumparat altele noi care le-am inlocuit si pornesc scuterul si accelerez putin si s-au ars si astea. Poate ma ajuta cineva cu un sfat sau poate se pricepe cineva sa repare,platesc Tel:0728880809 (pentru cei care se ofera sa ma ajute,e suficient beep,ca sun eu.
×
×
  • Creează nouă...