Sari la conținut

UzZy

EX+
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de UzZy

  1. Shi eu cred ca am inecat-o...dar nu pricep de ce...cald afara, am incercat sa pornesc normal...cum am mai pornit-o de o gramada de ori...E adevarat ca nu o mai pornisem de vreo 2 saptamani shi ceva, dar nu era prima data. In fine....Nu a luat-o nici cum. Am incercat shi cu shoclu tras shi impinsa ... nimic. Acum ashtept sa ma duc cu un prieten sa incercam sa dam jos bujiile. Fir-ar sa fie de treaba, ce tzi-e shi cu motoarele astea )
  2. Pai tocmai asta e problema...de unde iau alea 2-3 motoare...(
  3. Draq shtie ce are??? Cica e gol...deci 3 peretzi shi un acoperish. Dar daca e hapsan, ce sa-i faci?? Singur oricum nu-l iau ca e o avere . Asha ca...ghinion...fir-ar mama lui de garaj. Eu speram la vreo 5-6 sute de mii. Dar...daca vreau sa tzin "ditamai" motoru in garajul dotat cu ushi metalice pe care il are...tre sa platesc...sau nu
  4. Conform Telegraf din data de 29.06.2007 Un motociclist constănțean Âşi-ar fi putut pierde viața, ieri, din cauza unui Âşofer care nu le-a dat prioritate participanților la trafic. Potrivit agenților Serviciului Poliției Rutiere, în jurul orei 11.30, Andrei Gorga, de 29 ani, din Constanța, rula la bordul motocicletei sale marca Suzuki, înmatriculată cu numărul CT-07-VOG, pe str. Mircea cel Bătrîn, dinspre Bd-ul Ferdinand spre Capitol. La intersecția cu str. Decebal, Âşoferul unei Dacii 1307, Neculaie BoroÂş, a virat la stînga fără a se asigura, iar motociclistul care avea prioritate a sărit de pe motocicletă pentru a-Âşi salva viața. „Rulam cu aprox. 40 km/h, iar Âşoferul Daciei a virat la stînga fără să se asigure. Am frînat Âşi cînd am văzut că nu mai pot evita impactul, am sărit de pe motocicletă pentru a-mi salva viața”, a spus motociclistul. Ambii bărbați implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul Drager, însă rezultatul a fost negativ. Motociclistul a suferit mai multe traumatisme la genunchiul drept, umărul Âşi mîna stîngă, însă rănile suferite nu au necesitat internarea acestuia. PolițiÂştii spun că Âşoferul Daciei riscă să rămînă fără permis pentru neacordare de prioritate, suportînd Âşi costul reparațiilor necesare motocicletei avariate . Dar sa vedetzi ce comentarii....te doare mintea.... 40 km/h ? de la ... (07:42:52 29 Iunie 2007) eu cred ca lucrurile au stat altfel,tipul cu dacia s-a asigurat din dreapta iar cand a ajuns la jumatatea intersectiei a aparut o ''sageata'' care nu a mai putut evita impactul !.......cam asa se intampla de regula cu circarii astia de motociclisti care zboara pur si simplu pe sosele, degeaba te asiguri ptr ca nu-l vezi......apare instantaneu! MOTOCICLETELE AR TREBUI INTERZISE PE DRUMURILE PUBLICE.......SUNT CATASTROFE !!!! inconstienti de la nemultumitu (09:02:05 29 Iunie 2007) Asa e.Motocicletele ar trebui sa nu circule pe drumurile publice.Sunt un pericol.Motociclistii astia sunt niste tampiti.Unii au si rude sus puse.Cine sa-i amendeze? Stau pe Tomis.Seara e dezastru cu idiotii astia. CATA LUME DESHTEAPTA NE INCONJOARA...NICI NU ITZI DAI SEAMA....OFFFFF
  5. Salutare. Am gasit de inchiriat un garaj la casa de cultura, peste drum de magazinul Athos. Omu vrea 50 de euro pe luna. Presupun ca incap cel putzin 4 motoare in garaj. Daca mai sunt doritori, ar fi o treaba. Datzi un semn daca suntetzi interesatzi. Numai bine.
  6. Probleme specifice ceva ?? De cand o ai ? Catzi km facushi ? Viteza maxima ?
  7. Salutare. De aprox o luna am o Honda CBF 600 S. Vreau sa aud ceva pareri de la detzinatorii mai vechi. Mie mi se pare super....mai ales ca este prima mea motocicleta.
  8. Conform Telegraf, Circulația rutieră a fost blocată timp de jumătate de oră, miercuri seara, pe bd-ul Aurel Vlaicu, în urma producerii unui carambol rutier în care au fost implicate două autoturisme Âşi o motocicletă de viteză. Potrivit agenților de poliție din cadrul Biroului Poliției Rutiere Constanța, Mihaela Enciu, de 20 ani, din Constanța, conducea pe banda a doua a bulevardului autoturismul Renault Clio cu numărul de înmatriculare B 45 MZP. Ajunsă în dreptul complexului comercial Penny, fără să se asigure, tînăra a încercat să treacă de pe banda a doua pe prima bandă de mers, moment în care a lovit din lateral motocicleta Suzuki, cu numărul CT 81 PPA, condusă pe banda I de Raul Popa, în vîrstă de 25 ani, din Constanța. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe Âşosea, iar motocicleta a derapat Âşi a intrat în plin într-un autoturism Fiat care era parcat pe trotuarul de pe partea dreaptă a drumului. PolițiÂştii spun că în urma accidentului, atît motociclistul cît Âşi DragoÂş Ploian, de 23 ani, pasager pe motocicletă, au fost răniți Âşi au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. În urma investigațiilor medicale cei doi au fost diagnosticați cu politraumatisme care nu au necesitat internarea. Atît tînăra aflată la volanul autoturismului Renault cît Âşi motociclistul au fost testați alcool cu aparatul Drager însă niciunul dintre ei nu era băut în momentul producerii accidentului. ÂŞoferița s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 30 de zile Âşi va suporta cheltuielile de reparații ale motocicletei Âşi autoturismului Fiat, avariate în urma accidentului.
  9. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace shi sa le dea putere rudelor shi prietenilor sa treaca peste aceasta tragedie. Nu mai conteaza ca a fost din neatentzie, din vina lui, din vina altora. Tot ceea ce conteaza e rezultatul. Unul tragic shi crud. Pacat !
  10. Conform ziarului Telegraf Constantza... Doi tineri care se plimbau cu o motocicletă pe bulevardul Ferdinand au fost la un pas de moarte, duminică seară, după ce motocicleta cu care se plimbau a fost lovită în plin de o Dacie. Lucrătorii Biroului Poliției Rutiere Constanța, care au efectuat cercetări la fața locului, spun că accidentul a fost provocat de neacordarea de prioritate Âşi de nerespectarea semnificației culorii semaforului la intrarea în intersecție. Conform raportului de constatare întocmit de oamenii legii, Constantin Constantin, de 39 ani, conducea pe strada Mihai Viteazu, autoturismul Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare CT 90 ERG. Ajuns la intersecția cu bulevardul Ferdinand, Âşoferul a forțat trecerea, deÂşi semaforul arăta culoarea roÂşie. Dacia a intrat în plin într-o motocicletă Suzuki, condusă de Cristian Marcu, de 26 ani. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-o bordură de pe marginea bulevardului. Motociclistul Âşi pasagera aflată în spate au fost răniți uÂşor. Cele două victime au fost transportate la spital, unde au primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea. ÂŞoferul autoturismului Dacia a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile Âşi va suporta toate cheltuielile pentru repararea motocicletei pe care a distrus-o.
  11. Nu e mai Ktulule liber nimic acolo...ca ishi tzin baietzii motocicletele alea albe BMW cu girofare
  12. Salut... Shi eu ashtept sa-mi vina motoru... Stau tot pe la casa de cultura...asha ca daca gaseshti ceva sunt interesat...
×
×
  • Creează nouă...