Sari la conținut

C666

INACTIV
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucharest
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    b-12-gsx

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gsx 1100

C666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. M-am intors cum s-ar spune.... dupa un accident si un vechi suzuki gsx 1100 cu un suzuki 750 k2 ...dupa cum stiti si voi cine o are in sange nu poate sta deoparte !daca aveti cateva sfaturi pt. bestie nu ezitati si mai ales pareri... Multumesc asfalt uscat pacat ca astia nu ne lasa....!
  2. imi cer scuze dar am fost plecat si nu am avut net..... dar maine promit sa ma duc si sa scriu seria de pe motor oricum esti demn de tot respectul!!! ms oricum !vezi daca o vrea de piese prietenul tau ca prefer sa ajut pe cineva care o mai are functionala eu am luat alta mai noua putin..
  3. in talon scrie asa; tip motor suzuki gs11 ;cilindree 1074 ;74 kw
  4. K SPUNEI CUM VREI ! poate sa ma ajute cineva?
  5. C666

    Batrana Mea...

    frate iti fac si 10 dedicatii daca ma ajuti si jur ca nu raman dator...au dreptate si ei este forum public dar este al nostru al motociclistilor'' si hai sa nu uitam asta . un politist odata s-a oprit langa mine si stii ce mi-a zis? : ''ba frate nu te supara eu va spun DONATORII ! '' asa ca....... nu stiu cate accidente au avut baietii dar eu si cand sunt cu masina opresc sa vad daca a patit ceva un frate de-al meu....!!!
  6. C666

    Batrana Mea...

    carcotasilor pentru cunoscatori care oricum nu se baga in seama , este un gsx de la suzuki daca ati fi fost atenti sub nik-ul meu scria....... cei care cunosc cat de cat moto nu mai intreaba.... si este in operatie da vreu sa-i schimb rezervorul ,codita,furca de spate,si ce o sa mai pot ca nu ma dau banii afara din casa..... !!!! eu nu am ras de jucaria nimanui.... si oricum cu 150 de cai la roata nu stiu daca mai conteaza cum arata...!
  7. C666

    Batrana Mea...

    eu zic ca daca ai bretele pe tine cand trec eu se poate sa te agat si sa te opresti pe la pitesti... iar de tine ce sa zic am vazut de unde esti..... de unde imi iau eu cartofi
  8. i multumesc pentru atentie oricum! este vorba de bobina care imi incarca bateria si imi da curent pentru scanteie si lumini,am incercat sa o dau la rebobinat dar mi sa spus ca nu merge facuta au mai incercat si altii si dupa ce a fost pusa a ares tot pe acolo...probabil de la turatiile mari ms!
  9. stiti pe cineva care poseda asemenea motor??? si il vinde sau are piese pt. el? este foarte vechi dar la ce stie sa fac am ramas indragostit...si oricum nu dispun acum de 2-3 mii sa-mi achizitionez altul ajutati un motociclist batran.....
  10. ia tata de dacie sau ceva mai bun dar eu folosesc din astia si sunt foarte buni numai ca trebuie sai pilesti pana ii scoti la dimensiune!!!
  11. stiu un motor de gs500 nu stiu daca este ''f'' dar il poti vedea si dupa asta o sa spui daca ala este... il are cineva si vroia 15 milioane pe el acum nu stiu daca il mai are... dar putem incerca daca te mai intereseaza...
  12. am si eu nevoie de ajutorul cuiva care chiar se pricepe....imi trebuiesc urmatoarele piese..si tinand cont ca este di 1981 nu mai pot face comanda pt ele sau cateva repere care m-ar putea sa ma ajute... bobina de incarcare si frey-ul sper sa fi scris corect...de la electromotor. stiti cumva vreuna uitata printr-un garaj? este un gsx de 1100 74 de kw !
  13. C666

    Batrana Mea...

    ce ziceti de batrana mea??? am nevoie urgent de piese pt. ea daca esta cineva amabil sa ma ajute.... anume tot ce tine de incarcare si frai-ul de la electromotor..
×
×
  • Creează nouă...