Sari la conținut

tibiche

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tibiche

  1. salut domnilor,rog ajutor,am curatat carburatoarele+sincronizat,reglat culbutori(0.15-admisie,0.20-evacuare),si la pornire,a doua zi,la motorul rece a dat de vreo doua ori rateuri in carburator(nu stiu care cilindru),si nu merge rotund-adica fluctueaza relantiul(chiar si la cald).De tras,trage bine,nu scoate fum.Merci mult si imi cer scuze daca s-a mai scris despre asta,dar nu am avut timpul necesar ptr. a cauta.Este vorba despre un Transalp XL650V.
  2. problema rezolvata,se potriveste la fix termostatul de tico...multumesc pentru raspunsuri stie cineva unde gasesc o perina de pasager pentru top case givi monokey 46l........multumesc mult.
  3. Salut domnilor,am si eu o intrebare,sunt convins ca s-a mai discutat problema asta,dar nu am timpul necesar sa rasfoieac toate paginile acestui topic,fapt pentru care rog pe cinwca sa-mi spuba daca termostatul dw tico potriveste pe 650 rd11.Am inteles ca ar merge.Multumesc,mult! » Post actualizat in 19 Aug 2015 07:49 Salut domnilor,am si eu o intrebare,sunt convins ca s-a mai discutat problema asta,dar nu am timpul necesar sa rasfoieac toate paginile acestui topic,fapt pentru care rog pe cinwca sa-mi spuba daca termostatul dw tico potriveste pe 650 rd11.Am inteles ca ar merge.Multumesc,mult!Scuze pentru greseli scriu de pe telefon.
  4. http://www.motorbikes.be/en/Honda_XL_650_V_Transalp_2004.aspx Date despre rd11 2004
  5. Eu nu am vrut spun ca nu merge,sau ca nu sunt multumit de el,din contră,foarte multumit,cu atît mai mult ,ca l-am si supus unor chinuri prin păduri si dealuri si vreau sa spun ca s-a comportat excelent.....Dar am crezut ca se poate "face ceva",pentru a inbunatatii putin performantele,la asfalt..... » Post actualizat in 27 Aug 2014 17:36 Poate,pe weekend-ul viitor,sa ne gasim,din TM,pentru o plimbare?ce ziceti,domnilor?
  6. Pai si ce face atunci,saracutul,daca î-l mai si incarc?
  7. Salut domnilor,poate ma ajuta si pe mine cineva...Am un TA 650rd11 din 2004 si am inpresia ca nu mai trage cum trebuie,adica,daca sunt singur pe el(eu avînd în jur de 80 kg),zboară,dar daca ne suim doi pe el,deja cam gafaie,nu mai pomenesc de bagaje....adica fara.Cam ce credeti ca ar fi?Am inteles ca ar putea fi limitat?
  8. sunt super,sa ai grija de ele,sa nu le "belesti" prea tare.........
  9. Sunt si eu interesat de o asmenea modificare,de unde se pot procura piesele,respctiv,bascula cu celelalte accesorii.........?
  10. tibiche

    Ij (izh)

    Poate intereseaza pe cineva o P5,inscrisa,ca sta in ploaie,pe jumatate desfacuta(ca nu mai e cine sa o asambleze),necesita vopsire,e modificta choper,cu omologare....pentru modificare.0766254187.Ne-om intelege noi...am si o gramada de piese de schimb.......
  11. tibiche

    Ij (izh)

    Salutare domnilor,nu vreau sa deranjez pe nimeni,dar am un "ivan",care sta in ploaie,saracul........poate-i e mila la cineva.......PM. P.S.-e o Planeta 5 din 92.....
  12. De curiozitate...la ce service ai fost?......si ai grija cu presiunea in roti...eu stiu ca trebuie sa fie:2.0 b,in roti,corecteaza-ma daca gresesc.......'baietii astia de pe la PECO,nu stiu daca au mai calibrat "chestiile" alea de umflat rotile,de cand au aparut........asa ca nu e de mirare sa iti arate valori de roti de avion......
  13. Scuza-ma te rog,nu am vrut sa fiu asa de "dur".........dar,vreau sa invat cat mai multe despre acest "utilaj",fara sa fiu luat in "balon",de catre cei mai "varstnici",in ale TA....... Imi pare rau,dar chiar azi am vazut postarea.........si oricum,azi nu aveam cum,la ce vreme e afara..........cu toate ca pe mine nu ma sperie ploaia(am avut parte de ploi,garla,cu "Ivan",de ce nu asi avea si cu TA?....)
  14. da,ase este...........si vreau sa fac cat mai multe drumuri.......
  15. Nu fi sarcatic,am vrut,doar,sa scot in evidenta,unele calitati,pe care le-am descoperit singur.....am speificat,ca am venit de la rusoaice........
  16. si eu,de putin timp,am 650 si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el,am facut si ceva plimbari cu el(de proba),si pe asfalt si prin paduri s trbuie sa spun ca este foarte fiabil,usor de manevrat,nu se incinge.....toate calitatile unui of-road mediu.Ce am uitat sa spun e ca nu este greu,ceea ce este o calitate,pentru motoarele de of-road.Pe asfalt merge super-bine,adica eu am mers la 140 si a mers super,fara sa fie supraturat sau alte zgomote.....,deci,per-ansamblu,parerea mea despre 650 este deosebita.
  17. multumesc pentru recomandare "korben",stiam de topicul "vinzari",dar am pus o intrbare "nevinovata",la care,sincer,nici nu prea asteptam raspuns......precum e si "coltul comunistelor",inca o data merci pentru indrumare si mii de scuze,daca am "copto".
  18. Precum spui....e si rau si bine cu rusoaicele,e rau ca trebuie sa surubaresti tora ziua la ele si chiar si asa,nu sti sigur daca ajungi la destinatie,dar e bine ca poti sa inveti meserie pe ele.......atit cit trebuie...,cat despre uns lantul.....am primit deja specificatii,de la un profesionist,de la Tony(daca-l cunosti).Dar sa revenim la rusoaice...asi vrea sa-i gasesc un stapin,la a mea.....
  19. Da domnilor,asa este,l-am luat de la Cosmin(profesorul) si trebuie sa spun ca e super "motorasul",merge excelent,se vede ca a fost intretinut cum trebuie.Cat despre top-case......deocamdata nu am de gand sa-l schimb,dar daca voi ajunge sa-l schimb am sa anunt pe forum....Mi-ar prinde bine ceva informatii,legate de intretinere si mod de folosire(cat si ce poate si ce nu poate),acest tip de transalp,nu vreau sa ma fac de rusine dar eu am fost un inpatimit al "rusoaicelor".Deci....,va multumesc anticipat!
  20. Va salut domnilor,sunt nou aici pe topic,dar avind in vedere ca sunt proaspat posesor de xl 650v,mi-am permis sa va salut.......nu sunt novice in "ale motoarelor",dar pina acum am fost "abonat" la comuniste. aceasta este "juninca" mea.........
  21. Salut tuturor scooter-istilor,am o mare rugaminte la voi,un prieten are probleme cu mototrul de la scooter si ar vrea sa schimbe motorizarea,este,va rog,cineva care ar putea sa ma indrume ce motor se potriveste pe piaggio gilera runner sp2.Daca este cineva care il poate indruma pe prietenul meu,va rog trimitetii un mail la vladutm2012@yahoo.com(sau mess).Va multumesc.Scuze moderatorilor daca nu am postat unde trebuie.
  22. tibiche

    Ij (izh)

    Salut,stie cineva sa imi spuna in ce data ste intrunirea de la timisoara?merci!
  23. tibiche

    Ij (izh)

    in general,cam la toate motoarele in doi timpi,si in special la sovietice se intimpla sa o i-a inapoi.Eu am planeta 5 si am avut si vroe doua jupiter 4 inainte si cu toate am patit-o la fel.Exact cum se spune pe forum,este avansul,dar nu e o problema de reglat,chef sa fie........... Mesaj completat dar atentie la picioare
  24. tibiche

    Ij (izh)

    Sa stiti voi baieti ca Ivan e foarte bun,cel putin pentru noi,e usor si lesnea de intretinut si te scoate si din fintina daca e cazul.Acum cu insemnatul teritoriului...........fiecare are cite o hiba iar Ivan o are pe asta.intr-un cuvinte e destul de bun.
×
×
  • Creează nouă...