Sari la conținut

nicucraker969

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nicucraker969

  1. un prieten care se pricepe zice ca nici el nu a mai vazut asa ceva!!!a ramas sa desfaca capacul de la distributie(la curea)sa vada daca cumva e ceva pe acolo!!joc in ax..rlmenti..ceva se intampla!i-mi e frica sa nu fie calat motorul!!posibil sa-mi fi bagat cineva zahar in baia de ulei ??poate fi asta o cauza???
  2. astazi am pus bujie noua si am dat la edala de am inebunit!!tot nu porneste!am dat si la automat pana sa descarcat bateria!!tot nimic!!cand dau la pedala parca se aude si un zgomot ciudat!!posibil sa fie rumentii??a...si inca ceva cand dau la automat electromotorul si motorul se invarte mai greu,tam....tam...tam .nu face repede ca si cand nu as avea bateria incarcata!!am incercat si cu alta baterie si tot rar face ca si cum ar fi motorul strans!sunt disperat nu stiu ce sa mai fac!stie cineva??sau poate a mai intalnit cineva problema asta??
  3. multumesc mult pentru sfaturi!in weekend schimb bujia cu una de la un scuter identic care merge si va dau raspuns!!!cineva mai zicea ceva de rulmenti!!!multam oricum!!
  4. bujia pe care o am e mai subtire decat o bujie normala,scanteia cand dau la pedala pare a fi puternica insa nu este doar la varf intre electrod si varf ci si intre margini!nu am deocamdata posibilitatea sa o schimb cu alta dar poate fi asta o cauza a mersului in intermitenta ca si cum nu se alimenteaza??din cauza asta sta la relanti dar nu se accelereaza si nu se tureaza motorul cand trag de acceleratie??? merci anticipat tuturor care-mi raspund si vor cumva sa ma ajute!!
  5. uleiul de de mot in 4 t cineva mi-a zis ca pot fi rulmentii..... nu m-am uitat inca la fitrul de aer!deci cand reusesc sa o pornesc la pedala cu greu accelerez si motorul nu se tureaza!!!nu se invarte roata,dar nici nu se aude turandu-se!!!si o pornesc chiar greu!!!pana sa mi se intample asta mergea in suturi.ca atunci cand ramai fara benzina! nu stiu ce sa mai zic!sunt disperat!!!help!!
  6. am un first bike tornado!!acum nu-mi mai porneste motorul deloc !!!mergea beton, pleca fara nici o problema ,prindeam 80 km la ora ,am avut prob doar cu plasticul!!acum nu mai porneste la automat la cheie si dau 100 de pedale si abia porneste,si cand e pornit dau de acceleratie si si nu se accelereaza!!oare de ce??am curatat carburatorul!!!ma gandesc poate sa fie de la bujie??am 5000km!cu bujia scoasa dau la pedala si da scanteie si in varf si in margini!am bagat benzina din o sticla de cola sa fie asta problema??ma enerveaza teribil poate ma ajuta si p mine cineva!!!va implor!!!uleiul l-am schimbat la 1000km .mobile one10w40.
  7. man!!acum nu-mi mai porneste motorul deloc acum!!!mergea beton pleca fara nici o problema ,prindeam 80 km la ora ,am avut prob daor cu plasticul!!acum nu mai porneste la automat la cheie si dau 100 de pedale si abia porneste,si cand e pornit dau de acceleratie si si nu se accelereaza!!oare de ce??am curatat carburatorul!!!ma gandesc poate sa fie de la bujie??am 5000km!cu bujia scoasa dau la pedala si da scanteie si in varf si in margini!am bagat benzina din o sticla de cola sa fie asta problema??ma enerveaza teribil poate ma ajuta si p mine cineva!!!va implor!!!
  8. frate,am si eu un scuter tornado de la fb!nu are demaraj cum au alte scutere si nici viteza nu prea ia de speriat,in jur de 60km/h.stie cineva daca e limitat?si daca da poate ma lamureste si pe mine!am defacut si m-am uitat la variator sa vad daca are saiba intre role si nimic!alta problema ar fi ca gasasc mereu ulei si benzina in filtrul de aer la carburator!de unde??poate ma ajutati si pe mine pls!merci anticipat si astept nerabdator raspunsurile voastre!
  9. fratioare care saiba si care rotita dintata???poate-mi explica cineva ca eu oi fi greu de cap!!si apropos....com blochez primul variator din fata ca sa pot desface piulita de acolo ca e stransa ca draq!!merci oricum si poate se gaseste totusi cineva!!
  10. eu am in far 2 becuri de 35 w!nu prea e lumina deajuns noaptea!am halogen de 35w si vreau sa pun halogen de 50w!cum sa fac ca am inteles ca se poate arde instalatia!sa folosesc un releu de tensiune ca la dacie??se poate intampla ceva cu alternatorul sau ceva rau??cine ma poate ajuta?? mentionez ca bateria e de 12 v si cred ca 7 amperi!merci mult anticipat
  11. frate ai aflat ceva de vreo limitare ca si eu am scuter la fel!!chiar nu stie nimeni??
  12. frate si eu am first bike tornado 2007!ai aflat ceva in legatura cu limitarile astea???
  13. frate am si eu un scuter first bike tornado!de 50 cm.prinde in jur de 50 km la ora si am inteles ca e limitat.stie cineva unde si cum sa anulez limitarile??pls help!!! in filtrul de aer in afara de coloana principala care duce in carburator mai iese un furtun care se duce in un cilindru negru de plastic si de acolo pleaca trei alte furtune.sau acolo se intalnesc toate.furtunul asta negru din filtrul de aer are un surub bagat!e opturat la maxim.poate fi o limitare??am scos furtunul din stut sa traga aer fara filtru si nu se intampla nimic.nici viteza nici demaraj!am desfacut sa vad daca am saiba intre rolele de la variator si nu e nimic nici pe variator fata nici pe variator spate!cureaua e un pic cam larga!adica nu e intinsa tare!asa tre sa fie??daca stie cineva il rog sa-mi raspunda!!merci oricum!! am atasat si o poza cu scuterul!!
  14. stie cineva unde sunt limitarile la tornado first bike??ajutati-ma va implor!!am facut 800km cu 30-40/h.la maxim prinde cam 45-50!cum pot sa-i maresc puterea??ar prinde bine sa pot prinde 60-70.la bord kilometrajul e pana la 80!help please!!
  15. unde in carburator???sau ce anume la carburator??poate sa-mi spuna cineva cum se comporta ca scuetr??e bun e rau??yo sunt multumit de el k motor!!doamne fereste de cazatura ca se face praf dar motorul pare a fi bun!!prea mult plastic pe el in rest cre ca e de bine!voi ce ziceti??please sunt disperat!incurajati-ma dak puteti!!please!!!!!!!!!!!!
  16. il am de 2 saptamani.are abia 125 km vreau doar sa ma informez unde sunt limitarile la tornado.nu pot sa le scot acum ca e inca in garantie!merci mult si astept raspuns!
  17. am si eu un scuter si cateva intrebari am un scuter tornado de la first bike si as vrea sa stiu cum pot sa scot limitatorul! are 50 cm 3 si vreau sa stiu daca pot sa circul cu el fara permis!! multumesc mult si astept nerabdator raspunsurile voastre!! am adaugat si o poza cu scuterul!!
×
×
  • Creează nouă...