Sari la conținut

marius_imv

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marius_imv

  1. Salut,

    Acum ceva vreme am avut un accident in zona arad iar procesul va avea loc in arad.

    Apelez la motoristii din zona sa mi recomande si mie un avocat bun; daca ar fi motociclist sau daca ar avea cumva contact cu motoarele, ar fi execelent!

    Raman dator cu bere!

  2. Si-a montat cineva Megawatt 3000 pe motor sau sunt singurul nebun?

     

    Problema e in felul urmator: Am 2 motoare. Un BMW si un Kawasaki si 2 antene identice.

     

    Pe BMW am reusit sa o duc in 1:1,1 (sau mai jos, nu se misca acul la SWR). Am taiat din antena cam 10 cm. Cablul are cam 4m, nu am taiat din el deloc (e cablu pentru motura fixa). Montura are masa zdravana cu restul motocicletei prin portbagajul original.

     

    Pe Kawasaki am pus un fel de portbagaj din tabla si am iesit cam 5 cm in afara lui pe dreapta cu inca o bucata de tabla pe care am montat montura fixa. Aceeasi lungime de cablu, aceeasi montura ca la BMW. Portbagajul la Kawasaki nu are masa cu restul motocicletei. Daca ii fac masa: dezastru SWR de 1:3 sau mai mare. Daca nu ii fac masa am reusit in cel mai bun caz sa duc SWR la 1:1,4. Cum sunt perfectionist speram sa il duc ca la BMW. Pe Kawasaki cel mai bun SWR il obtin daca mai lungesc antena cu 6 cm (antena de pe BMW). Cum nu mai vreau sa masacrez si antena numarul doi, pentru ca vreau sa imi mearga si pe masina, caut o solutie... Eventual sa umblu la bobina. Am scurtcircuitat jumatare de spira si se pare ca e prea mult. Incremente mai mici nu vad cum ar merge...

     

    Are cineva vre-o idee cum sa mai scad SWR la Kawasaki?

  3. Eram in grupul respectiv, primul din grup a blocat roata de pe fata si s-a ridicat de spate, mobra a cazut peste el si dupaia s-a dus taras vreo cateva zeci de metri. Urmatoarul din grup l-a evitat si s-a dezechilibrat si a cazut usor. Primul e in stare destul de nasoala dar nu si-a pierdut simtul umorului ... are o mana rupta, bazinu fisurat si un picior. Starea este stabila.

     

    Multumim celor care s-au oprit sa ne ajute si celor de la unitatea militara.

  4. n-ar mai fi atatea discutii daca era si motorul distrus, dar nu are nimic si e ciudat, viteza nu avea. Eu unu sunt curios, ca sa stiu de ce sa ma feresc

    bre , poti sa mori si daca cazi de pe loc, mai ales cand te freci un pic de asfalt dupa ce iti zboara castronu de pe teasta. eu am cazut pe ploaie la 50 pe linia de tramvai si notoru nu a avut nimic cu toate ca s-a dus ina 50 de metrii taras ... asa ca, poti sa mori si pe motor nezgariat ...

  5. Ce dreaq vedeti voi dificil la curba aia nu stiu.....

     

    Hai RIP sa nu fiu offtopic la carantina.

    nu e bre complicat da cand te dai numai in linie dreapta fara permis, cand intrii in curbe cu pasager ... e altceva ... poate si pasagera o fi incercat sa compenseze inclinarea motociclete , cum de multe ori mi se intampla si mie :) ... bine ca am tramvai mare si nu prea simt :)

  6. Fratilor, mi-am luat si eu un BMW K1100 LT si am niste intrebari (nu de alta da e cam greu sa citesti 90 de pagini de forum) :

    1. Ce ulei se foloseste pe motor. Acum cica are in el Ipone (nu am auzit in viata mea de asa ceva) si niste Dura Lube.

    2. Ce efect are Dura Lube asupra motorului, opiniile sunt impartite si vreau sa stiu daca a mai facut cineva experiementu asta ...

    3. Cine are o cheie de filtru ca as vrea sa schimb uleiu si filtrele ca sa fiu eu cu constiinta impacata ?

    4. De unde pot sa cumpar ulei si filtre (ulei si aer) ?

  7. cand am trecut eu,si costi si inca un prieten(paul fiind dus de mult),nu se angajasera...probabil cand l-a vazut pe baiat cu gsxr-u' ca incetineste,s-or fi angajat...dar oricum,nu mult,pentru ca s-au retras imediat,vazand SkoAda ca vine infipta...

    Asta intrebasem, ce dracu ... greu greu .

  8. si s-a oprit VOLUNTAR,vazand accidentul....

     

    oricum,ala cu masina cred ca se uita dupa pasarele....ca altfel nu imi explic...

     

    si ca raspuns pentru mai sus....daca nu se oprea in motor,nu se mai oprea in nimic...pentru ca pietoni nu se angajasera in depasire!

     

     

    EDIT:motociclistul nu era absolut deloc speriat,era nervos....si mi se pare normal....

    Asa o fi , nu cumva se angajasera in traversare?

  9. daca tu reactionai mai calm in momentu ala,esti tare....

     

    nu dorea nimeni linsarea soferului,am fost si eu de fata,eram in fata lui.eu nu m-am oprit la trecere,am trecut...ala a intrat in curu gsxr-ului(care s-a oprit foarte lin,circuland cu o viteza mica),se uita dupa banane cred.camere nu sunt in preajma locului cu pricina.ala cu masina e vinovat,si cu asta basta!

     

    Daca nu se oprea in motor se oprea in pietoni ?

  10. Daca asta este versiunea corecta - asta e - eu am ajuns dupa producerea lui cu ceva timp...ambulanta era acolo. Ce vreau sa punctez ca politia ca sa scape cat mai rapid - va da verdictul favorabil motociclistului. Este busitura din spate, clar cel din spate a gresit. Nu ai cum sa demonstrezi ca ala ti-a taiat fata si s-a bagat ca nemernicul. Spun asta ca stiu cum lucreaza politia si o gramada de prieteni s-au pocnit asa.

    Sunt o grama de camere pe acolo , sa nu faca ala cu masina contestatie ...

  11. Acum imi pare rau ca am plecat ... Data viitoare te leg de un copac daca mai vrei sa pleci in toiu' petrecerii (stie ea cu cine vorbesc) :finger:

     

    Pe scurt : 9 motoare (parca) , nici o masina ( si implicit plecarea la 8 ) , bagaje multe , am ajuns la 12 acolo , distractie maxima pana pe la 4 , bulgari primitori si 22 leva ramasi pe stoc :moron:

  12. sal mai la a mea nu se inneaca insa cu sigura nta isi schimba performantele la calduri mari,de tras ,parca se diminueaza putin puterea insa prea putin,in rest trepideaza mai tare motorul si cand accelerez tremura mult mai tare decat pe temperaturi normale.oricum toate dispar daca megr in afara orasului la drum intins,probabil se raceste mult mai bine motorul.bafta save ride,ne mai auzim.

    subscriu

  13. Revin cu o intrebarea pusa de curand!!!

     

    Cine imi poate spune unde se pot comanda piese de Virago XV 535 in Germania pe net, ca eu n-am gasit decat in SUA. Ceva de genul http://www.stadiumyamaha.com/pages/parts/v...d/2/Yamaha.aspx, sau

     

    http://www.powerpartsplus.com/pages/parts/...d/2/yamaha.aspx

     

    Nu am curajul sa comand in SUA caci s-ar putea sa nu trimita (pt. ca am auzit ca au luat multe tzepe de la romani) sau sa ma coste transportul mai mult dacat piesele.

    Daca stie cineva va rog postati una sau mai multe adrese( nu Louis ca astia au putine piese!). Alte magazine virtuale de preferinta din Germania, Austria sau Ungaria, sau daca nu costa foarte mult transportul, din orice tara europeana.

    Multumiri anticipate!!

     

    Poti sa le comanzi direct de la Yamaha , vezi numerele de mai sus . Eu piese mi-am luat de pe Louis.de (2 membrane de vacuum) pt ca la Yamaha erau la pret dublu.

×
×
  • Creează nouă...