Sari la conținut

marius_imv

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    marius_imv

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    mai 2007
  • Motocicleta
    BMW K1100LT
  • Numar Moto
    B xx xyz si B xx abc
  • Club
    x

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Virago XV535 si BMW K1100LT
  • Interests
    Motoare si coaste rupte.

marius_imv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Acum ceva vreme am avut un accident in zona arad iar procesul va avea loc in arad. Apelez la motoristii din zona sa mi recomande si mie un avocat bun; daca ar fi motociclist sau daca ar avea cumva contact cu motoarele, ar fi execelent! Raman dator cu bere!
  2. Si-a montat cineva Megawatt 3000 pe motor sau sunt singurul nebun? Problema e in felul urmator: Am 2 motoare. Un BMW si un Kawasaki si 2 antene identice. Pe BMW am reusit sa o duc in 1:1,1 (sau mai jos, nu se misca acul la SWR). Am taiat din antena cam 10 cm. Cablul are cam 4m, nu am taiat din el deloc (e cablu pentru motura fixa). Montura are masa zdravana cu restul motocicletei prin portbagajul original. Pe Kawasaki am pus un fel de portbagaj din tabla si am iesit cam 5 cm in afara lui pe dreapta cu inca o bucata de tabla pe care am montat montura fixa. Aceeasi lungime de cablu, aceeasi montura ca la BMW. Portbagajul la Kawasaki nu are masa cu restul motocicletei. Daca ii fac masa: dezastru SWR de 1:3 sau mai mare. Daca nu ii fac masa am reusit in cel mai bun caz sa duc SWR la 1:1,4. Cum sunt perfectionist speram sa il duc ca la BMW. Pe Kawasaki cel mai bun SWR il obtin daca mai lungesc antena cu 6 cm (antena de pe BMW). Cum nu mai vreau sa masacrez si antena numarul doi, pentru ca vreau sa imi mearga si pe masina, caut o solutie... Eventual sa umblu la bobina. Am scurtcircuitat jumatare de spira si se pare ca e prea mult. Incremente mai mici nu vad cum ar merge... Are cineva vre-o idee cum sa mai scad SWR la Kawasaki?
  3. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!

  4. La tipii astia puteti curata injectoarele pt benzina sau diesel, la benzina poate sa faca si testele (adica la fix pt bikeri), la diesel nu. http://www.adn-facom.ro/ , Bucuresti, str. Docolina, nr. 9, sector 5 Tel/fax: 021.404.83.23 Tel: 021.420.21.44 Mai gasiti de asemenea scule cu garantie pe viata .
  5. Tocmai am intrat intr-un Clio parcat si am prapadit carena superioara si farul . Are cineva de vanzare o carena sau se pricepe sa repare ? Id-u de mess este marius_imv ...
  6. Cui i s-a intamplat ca ABS-u de pe fata sa ii dea drumu la frane si sa nu mai cupleze ? Am patit-o de 2 ori ... S-ar parea ca e o problema cu ABS-u : http://f800riders.org/forum/showthread.php?t=18225 A mai patit-o careva ?
  7. Merg si io da as vrea sa ajungem pana in BV daca se poate ca am o treaba de rezolvat ...
  8. Eram in grupul respectiv, primul din grup a blocat roata de pe fata si s-a ridicat de spate, mobra a cazut peste el si dupaia s-a dus taras vreo cateva zeci de metri. Urmatoarul din grup l-a evitat si s-a dezechilibrat si a cazut usor. Primul e in stare destul de nasoala dar nu si-a pierdut simtul umorului ... are o mana rupta, bazinu fisurat si un picior. Starea este stabila. Multumim celor care s-au oprit sa ne ajute si celor de la unitatea militara.
  9. marius_imv

    Accident Crangasi

    bre , poti sa mori si daca cazi de pe loc, mai ales cand te freci un pic de asfalt dupa ce iti zboara castronu de pe teasta. eu am cazut pe ploaie la 50 pe linia de tramvai si notoru nu a avut nimic cu toate ca s-a dus ina 50 de metrii taras ... asa ca, poti sa mori si pe motor nezgariat ...
  10. marius_imv

    Accident Crangasi

    nu e bre complicat da cand te dai numai in linie dreapta fara permis, cand intrii in curbe cu pasager ... e altceva ... poate si pasagera o fi incercat sa compenseze inclinarea motociclete , cum de multe ori mi se intampla si mie ... bine ca am tramvai mare si nu prea simt
  11. marius_imv

    Accident Crangasi

    pentru ca te fura si cu pasager si fara indemnanare o redresezi in primu stalp ... mai e si linie continua care aluneca ca toti dracii ...
  12. marius_imv

    Accident Crangasi

    pentru ca te fura usor ... mai e si line continua denivelata care aluneca ca toti dracii. ...
  13. marius_imv

    Accident Crangasi

    Din cate stiu in curba aia sunt valuri in lungu drumului ... din cate stiu eu ...
  14. Am io ceva manuale de bmw , da-mi un add pe mess si ti-l trimit : marius_imv
  15. Fratilor, mi-am luat si eu un BMW K1100 LT si am niste intrebari (nu de alta da e cam greu sa citesti 90 de pagini de forum) : 1. Ce ulei se foloseste pe motor. Acum cica are in el Ipone (nu am auzit in viata mea de asa ceva) si niste Dura Lube. 2. Ce efect are Dura Lube asupra motorului, opiniile sunt impartite si vreau sa stiu daca a mai facut cineva experiementu asta ... 3. Cine are o cheie de filtru ca as vrea sa schimb uleiu si filtrele ca sa fiu eu cu constiinta impacata ? 4. De unde pot sa cumpar ulei si filtre (ulei si aer) ?
×
×
  • Creează nouă...