Sari la conținut

viohus

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de viohus

  1. vad ca ne-am departat de la tema initiala.

    este un topic la alta cat decat enduro care intreaba cu ce viteza a mers fiecare.

    eu as intreba cu ce viteza a-ti mers voi cu enduro sau cu supermoto,sosea/forestier,etc?

    eu am pus roti de sm la husabergul meu de 550 si am mers 220 pe ceas,real 180........

     

     

    Oooo, GURU !!! :)

    Iu ar da men !

    Si cum e la viteza aia ?

  2. Domnilor, Mai Viorele, Biker Braccio, Lorenzo, Doru si multi alti cunoscuti,

     

    De Vineri sunt fericitul posesor a unei Husa FE550 '07 (0km, 0h)... Ce sa zic, nu este prima mea moto de noroaie - am avut un CR de 2 juma" - dar majoritatea experientei pe care o am este pe strada (veo 60 000 Km).

     

    Sa te bucuri de ea .... ca noi ne bucuram sa te avem printre noi!

    Si ca o paranteza sa va arat CR-ul care , culmea ironiei , l-au avut 6 husabergisti ( te-am pus si pe tine ! )

    post-17277-1193682917_thumb.jpg

  3. FELICITARI ORGANIZATORILOR :)

     

    In primul rind ma felicit pe mine ca am terminat cursa si apoi ii felicit pe cei care mi-au dat ocazia sa " ma felicit "!!! :)( adica organizatorii ! )

    Si le mai multumesc concurentilor care s-au lasat depasiti pentru a ma incuraja astfel sa mai particip si la alte curse ! :D

  4. Oricum, o sa va lipseasca cel mai "rau" galben - Nelu Somodean. Pacat ca nu e prin zona - era condimentul perfect pentru cursa asta!

     

    Este doar o nota informativa sau stai cu ochii pe noi?

    Ce sa inteleg? Vezi ca mai vin si alte tipuri de motoare la cursa asta!

    Si apoi ,voi cu "portocalele " in doi timpi nu ar trebui sa va faceti probleme! Ulei sa aveti :D !

  5. Cred ca a venit momentul sa avem un topic dedicat special pentru posesorii de Husaberg in vederea schimbului de informatii, sfaturi, echipamente, intalniri, etc :lol:

    Sa incep eu cu recensamantul: :)

     

    Viorel ,

    37 de ani , 450 FS force model, 2005 transformata in enduro ( Armaquedon). Ore de functionare cred ca nici ea nu mai stie ! Probleme , una singura ..... merge din ce in ce mai bine si nu pot tine pasul cu ea !

    post-17277-1187206725_thumb.jpg

  6. Asigurarea e valabila un an calendaristic - deci nu mai trebuie

    Vizita medicala - daca a fost facuta la dispensar de medicina sportiva e valabila 6 luni. Daca ai facut-o la cursa, trebuie sa o faci la fiecare cursa. . Licenta costa 30 euro/an, 10 euro/cursa daca o faci inaintea cursei, 20 Euro/cursa daca o faci in ziua cursei.

    :drums:

    Ionut, daca tot ai intrat in "culisele" cursei ai putea sa ne informezi cit s-a fixat taxa de participare.Se pare ca lui Patrick i s-a stricat masina de scris!

  7. E CURSA LA CARE NU LIPSESC ,TE ASTEPT

    Anul trecut am fost pentru prima data la TAT , si cu toate ca m-am accidentat in penultima zii mi-am spus ca va trebui sa revin :D . Asta voi face asa ca anul acesta :rock: ma bag din nou! Si daca vremea tine cu noi va garantez o distractie pe cinste. Iar taxa de 150 epuroi pentru 7 zile pe munte din care 2 nopti la hotel, demipensiune , masa festiva , CONCERTUL de la final si toata atmosfera concursului , este chiar foarte acceptabila !

    post-17277-1178821813_thumb.jpg

    post-17277-1178821828_thumb.jpg

  8. ce inseamna un concurs pirat vio?nu de alta dar clubul nostru organizeaza in curand o intrunire de enduro care nu are nici o legatura cu federatia.ar fi trist ca orice organizare de acest gen care nu puncteaza in cadrul federatiei sau care nu plateste taxe si cotizatii sa fie denumita generic concurs pirat.cu respect...

    Denumirea de concurs pirat am preluat-o de la Patrick si facea referire ( fara sa jigneasca) la tipul de concurs care il organizezi tu. Personal sunt de parere ca ar fii mai indicat ca acest tip de organizare a curselor sa ia amploare. Si ca o solutie "legislativa" ar fii infiintatea unei federatii formata din presedintii cluburilor care organizeaza cursele! Astfel se diminueaza costurile unei curse ( nu mai se dau bani de deplasari, cazari si diurne si nici nu vor mai fii taxe de licenta). Poate gresesc ,necunoscind foarte in amanunt organizarea curselor, aceasta fiind doar parerea mea dar care cu greu ati putea sa mi-o schimbati! ORICUM INCERCATI!!! Pentru Patrick iti multumesc de invitatie si sper sa ne vedem la cursa!Gasca de husabergi va fii acolo ( o pata de culoare galbena in portocaliul apusului sau apusul portocaliului!) :duel:

  9. patrik , iti voi spune parerea mea printr-o intrebare! Daca nu ar fii nici o taxa de participare ce crezi s-ar prezenta mai multi concurenti?Daca FRM nu ar mai "cersi" la usa organizatorilor ci dimpotriva ar da o mana de ajutor ( nu cred ca ei nu pot obtine unele fonduri sau probabil le au dar nu vor sa le imparta cu alti! )s-ar putea ajunge ca taxa de participare sa fie modica.Mai cred ca diferenta taxelor de participare dintre concursurile pirat si cele oficiale se datoreaza in mare parte FEDERATIEI!

  10. OFF TOPIC:

     

    Userul "kizma" a fost sters fiind o clona a userului "Rinno , regula forumului nepermitand crearea de clone.

    Draga Rinno sau cum vrei sa-ti mai spui ( kizma ) daca in momentul in care ai venit la revizie baietii de la service ti-au oferit o bere nu inseamna ca sunt niste alcoolici. Probabil nu te-au "citit" sa-ti fii oferit un cafe frappe pentru femeiusca din tine. Se vede ca esti departe de spiritul lor mai nonconformist si iesit din tiparul afaceristilor de duzina , cu zimbetul pe buze cind le-ai calcat pragul si frecindu-se pe maini sa-ti faca mai repede nota de plata.EI BINE , EI TI-AU OFERIT O BERE ! :ok: Referitor la "englishman" am avut placerea sa-l cunosc mai mult decit ai reusit tu si pot spune ca vorbesti doar ca sa umpli niste rinduri. Este un impatimit al acestui sport si un tip chiar PREA INTELEGATOR in ceea ce priveste "enduro-bisinessul" care il face. Eu personal , am sa le dau mai multi bani decit ai imvestit tu in acest sport si uite ca nu tipa dupa mine ba chiar imi OFERA CITE O BERE cind trec pe la ei ( motiv ca sa stam la o palavra si sa ne mai povestim pe unde am mai bintuit cu motoarele!) Dar se pare ca sunt lucruri pe care nu le intelegi asa ca mai bine lasa-ne pe noi cu berile noastre si vezi-ti de frappe-ul tau ca s-a incalzit!

  11. Vio si Lorenzo,

    Chiar nu inteleg de ce le luati personal. De fapt, ce am zis asa de grav de Husa? Chiar nu inteleg ...

    Vio,

    Lorenzo poate sa ma trimita la "invatzat" ... pentru ca e profesor si pentru ca m-a luat la prima tura de enduro si m-a invatzat multe lucruri despre sportul asta. Tu nu! :lol:

    Ma bucur ca te preocupa antrenamentul meu :lol: Merg si eu cat am timp ... dar promit sa merg mai des. Sper sa imi permita timpul. Eu iti doresc sa ai timp sa te dai mult si sa vii la prima cursa de enduro sa-mi arati ce ai invatzat :crack: Si dupa ce ma bati poti sa ma trimiti la "munca" :kick: Pana atunci ne mai dam pe net ca e mai la indemana ....

    Ionut , problema este ca nu voi mai veni la nici o cursa organizata de FRM ( de fapt sub tutela lor ca ei nu sunt in stare sa organizeze NIMIC ) si ma voi da numai in "cursele" organizate de cei pasionati de aceasta ramura a motociclismului . Cum tu nu poti rata nici o cursa "organizata" de prietenii tai FRM ,se pare ca nu ne vom mai putea intilni de acum . Promit in schimb sa ma las batut de tine la cursele de pe net unde se pare ca esti campion de ceva vreme
  12. Profesore,

    Discutia era despre distributie si problema pe care o puneam era 1 dealer Husaberg vs 12 dealeri KTM. Teoretic nu are cum sa fie la fel. Practic nu am de unde sa stiu cat de repede vin piesele. Si atentie, vorbesc de piese, nu de consumabile (de care stiu ca ai gramada, chiar si de KTM)

    Teoretic stai prost, nestiind cati dealeri de Husaberg sunt iar practic , cred ca ar mai trebui sa exersezi pe teren mai mult si pe net mai putin!
×
×
  • Creează nouă...