Sari la conținut

viohus

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de viohus

  1. Oooo, GURU !!! Iu ar da men ! Si cum e la viteza aia ?
  2. In primul rind ma felicit pe mine ca am terminat cursa si apoi ii felicit pe cei care mi-au dat ocazia sa " ma felicit "!!! ( adica organizatorii ! ) Si le mai multumesc concurentilor care s-au lasat depasiti pentru a ma incuraja astfel sa mai particip si la alte curse !
  3. Este doar o nota informativa sau stai cu ochii pe noi? Ce sa inteleg? Vezi ca mai vin si alte tipuri de motoare la cursa asta! Si apoi ,voi cu "portocalele " in doi timpi nu ar trebui sa va faceti probleme! Ulei sa aveti !
  4. " .. inspre partea inchinarii, insa LUTAS sa ne ierti dar n-oi vrea acum cu LOTZI si razboi ca sa ne certi .."
  5. Targetul nostru este "sa reusim sa ne lasam batuti" de cei ca tine si in felul acesta vom avea de baut o bere in plus
  6. Poate ca ei vor sa mearga impreuna si se jeneaza sa-ti spuna! De ce ma intrebi , vrei sa-mi propui ceva?
  7. Yo as fii curios cu cine faci TU , echipa ?
  8. Intreaba la MOTO-TECH importatorul de HUSABERG ( TEL: 0722456946 Laurentiu)
  9. Faptul ca ma dau intr-un cadru organizat si alaturi de prieteni pentru mine este cel mai mare castig! Si cand aceasta placere dureaza o saptamana .... Ne vedem la start! Si pana atunci " TE SALUT CU TRIPUL!" Cateva poze de anul trecut:
  10. Mai sunt cateva zile si incepe! Se pare ca anul acesta s-au inscris foarte multi. La clasa OPEN gasesc si eu un coechipier? Va astept!
  11. [Haide sa-mi spui daca am invatzat suficient de cand m-ai trimis la exersat ... Vad ca ai luat in serios ce ti-am spus si asta ma face sa cred ca mi-ai dat dreptate!Nu pot veni la Gheorghieni dar VOI FI CU OCHII PE TINE ! Si iti urez bafta si sa termini cursa la clasa B !
  12. Ionut, daca tot ai intrat in "culisele" cursei ai putea sa ne informezi cit s-a fixat taxa de participare.Se pare ca lui Patrick i s-a stricat masina de scris!
  13. Anul trecut am fost pentru prima data la TAT , si cu toate ca m-am accidentat in penultima zii mi-am spus ca va trebui sa revin . Asta voi face asa ca anul acesta ma bag din nou! Si daca vremea tine cu noi va garantez o distractie pe cinste. Iar taxa de 150 epuroi pentru 7 zile pe munte din care 2 nopti la hotel, demipensiune , masa festiva , CONCERTUL de la final si toata atmosfera concursului , este chiar foarte acceptabila !
  14. Denumirea de concurs pirat am preluat-o de la Patrick si facea referire ( fara sa jigneasca) la tipul de concurs care il organizezi tu. Personal sunt de parere ca ar fii mai indicat ca acest tip de organizare a curselor sa ia amploare. Si ca o solutie "legislativa" ar fii infiintatea unei federatii formata din presedintii cluburilor care organizeaza cursele! Astfel se diminueaza costurile unei curse ( nu mai se dau bani de deplasari, cazari si diurne si nici nu vor mai fii taxe de licenta). Poate gresesc ,necunoscind foarte in amanunt organizarea curselor, aceasta fiind doar parerea mea dar care cu greu ati putea sa mi-o schimbati! ORICUM INCERCATI!!! Pentru Patrick iti multumesc de invitatie si sper sa ne vedem la cursa!Gasca de husabergi va fii acolo ( o pata de culoare galbena in portocaliul apusului sau apusul portocaliului!)
  15. patrik , iti voi spune parerea mea printr-o intrebare! Daca nu ar fii nici o taxa de participare ce crezi s-ar prezenta mai multi concurenti?Daca FRM nu ar mai "cersi" la usa organizatorilor ci dimpotriva ar da o mana de ajutor ( nu cred ca ei nu pot obtine unele fonduri sau probabil le au dar nu vor sa le imparta cu alti! )s-ar putea ajunge ca taxa de participare sa fie modica.Mai cred ca diferenta taxelor de participare dintre concursurile pirat si cele oficiale se datoreaza in mare parte FEDERATIEI!
  16. Draga Rinno sau cum vrei sa-ti mai spui ( kizma ) daca in momentul in care ai venit la revizie baietii de la service ti-au oferit o bere nu inseamna ca sunt niste alcoolici. Probabil nu te-au "citit" sa-ti fii oferit un cafe frappe pentru femeiusca din tine. Se vede ca esti departe de spiritul lor mai nonconformist si iesit din tiparul afaceristilor de duzina , cu zimbetul pe buze cind le-ai calcat pragul si frecindu-se pe maini sa-ti faca mai repede nota de plata.EI BINE , EI TI-AU OFERIT O BERE ! Referitor la "englishman" am avut placerea sa-l cunosc mai mult decit ai reusit tu si pot spune ca vorbesti doar ca sa umpli niste rinduri. Este un impatimit al acestui sport si un tip chiar PREA INTELEGATOR in ceea ce priveste "enduro-bisinessul" care il face. Eu personal , am sa le dau mai multi bani decit ai imvestit tu in acest sport si uite ca nu tipa dupa mine ba chiar imi OFERA CITE O BERE cind trec pe la ei ( motiv ca sa stam la o palavra si sa ne mai povestim pe unde am mai bintuit cu motoarele!) Dar se pare ca sunt lucruri pe care nu le intelegi asa ca mai bine lasa-ne pe noi cu berile noastre si vezi-ti de frappe-ul tau ca s-a incalzit!
  17. FELICITARI si distractie placuta! Cu cit ai luat-o si de unde?
  18. Ionut , problema este ca nu voi mai veni la nici o cursa organizata de FRM ( de fapt sub tutela lor ca ei nu sunt in stare sa organizeze NIMIC ) si ma voi da numai in "cursele" organizate de cei pasionati de aceasta ramura a motociclismului . Cum tu nu poti rata nici o cursa "organizata" de prietenii tai FRM ,se pare ca nu ne vom mai putea intilni de acum . Promit in schimb sa ma las batut de tine la cursele de pe net unde se pare ca esti campion de ceva vreme
  19. Teoretic stai prost, nestiind cati dealeri de Husaberg sunt iar practic , cred ca ar mai trebui sa exersezi pe teren mai mult si pe net mai putin!
×
×
  • Creează nouă...