Sari la conținut

pHazeR

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pHazeR

  1. Cu tine nu ai treaba ...esti prost cu acte in regula ...eu nu te-am amenintat dar vad ca s-au imprastiat prostii si cel putin unu a ajuns la Brasov...eu am zis sa facem intrecere si nu ai venit...acum Runneru e in drum spre Italia si nu cu 80km/h ci cu ...Du-te unde ai treaba cu tuningul tau si ne auzim pe Radio Santz sau pe unde mai stai tu... Hai S_M_S___ cu placere...Ciao Cornele.. vezi ca vb cam urat .. si nu am venit la caracal..pt ca nu am scooterul aici..De fapt nu`l mai am .. daca citesti bine la prima faza cand am postat l`am avut in Italia..mi l`au furat..si ma oftic.. dar asta e..and.. iti zic sigur ca daca stie cine sa`ti areanjeze un scooter si sa ai bani.. poti sa faci avion din el..! Primul meu scooter a fost un amarat de Piaggio zip.. care a devenit monstru . ajungea la 141 la ora.. avea kit-ul sportiv malossi ..ala de curse..!Dar in fine.. Sper ca acum sa pot sa-mi aduc Boosterul Next Generation .. care e acum in italia.. sa-l aduc si sa termin ce-a inceput..!pana acuma ajunge la 122 la ora....In fine crezi ce vreii.. ! Deci ne-am inteles da ? CONTROLEAZA-TI CUVINTELE !
  2. Prietene..nu ma lua pe mine cu amenintari.. 2 la mana... la caracal imi dau seama ce va poate capu.. doar acolo sunt cele 7 minuni ale romaniei.. unde s-a rasturnat carul cu prosti..in fine..vrei intreceri tata ? Hai la Brasov.. sa intelegi ce inseamna scooter tunnat..Poate asa o sa iei niste idei..
  3. La faza cu Air Liquid m-am gandit si eu dar asta a citit pe undeva si ne minte pe noi frate...poi ce stabilitate ai tu pe Booster la 150km/h...te ridica vantul cu tot cu el...abea stau eu pe Runner dar pe ala... Lasa-l sa se simta si el bine ca ne abureste cu vrajala... Cornelus , esti pa frate.. deci io`ti demonstrez chestia asta.. da`mi un booster si in 3-4 luni ti`l fac sa ajunga maxxim la 170.Ma disperi .. de parca tu ai fii zeu.. si plus lake obosit .. in poza aia nu e un scooter e un Silverwing..dar ce sa stie bootu.. Ba robo man .. io aveam rosu .. era spuma mai densa decat la galben..e mult mai bine sa ai spuma cat se poate de densa.. sa nu`ti intre impuritati in carburator..deci io vad ca nu intelegeti..al meu ajungea la 138 km/h maxim fara NOS ! intelegeti , FARA NOS ! cu kit-ul nos am ajuns la 168 la ora ! dar lasa ca e bine cum ziceti voi.. La faza cu Air Liquid m-am gandit si eu dar asta a citit pe undeva si ne minte pe noi frate...poi ce stabilitate ai tu pe Booster la 150km/h...te ridica vantul cu tot cu el...abea stau eu pe Runner dar pe ala... Lasa-l sa se simta si el bine ca ne abureste cu vrajala... This post has been edited by yOCorni: Apr 4 2007, 04:11 PM Tu cu Runneru tau poti sa te arunci de la etaj tata.. scooteru ala io`ti fac pariu ca asa cum e original nu urca mai sus de 80 la ora..si zeule.. nu te mai umfla in pene , ca daca e sa dau un concurs cu tine , la tunnat scootere.. te fac muci..pot sa fac si pariu.. 1 atuu care`l am eu.. am lucrat intru`n service tunnat scootere in italia.. si stiu ce piese sunt cele mai bune si cele mai convenabile la pret...In fine.. Tu sa fii sanatos si sa iti creasca mica mare..
  4. [Pai daca zici ca stii asa de multe despre tuning , zi-mi si mie te rog cam ce tuning as putea sa-i fac scuterului meu, ca sa mearga pana in maxim 120, ca momentan merge cam cu 70-75. Eventual sa-mi spui si niste preturi orientative. Deci , Zi`mi ce scooter ai ca sa`ti zic ce poti pune sus..! Deci Corni , un booster facut pe Air Liquid .. cu carter de AeroX si radiatoarele de aer de Aerox si tot sistemul de racire , cu un 70 cc cu cap care se desompune din aluminiu.. Trophy , Carburator : PGHB Dell`Orto 21 , Variator : Malossi Multivar , Ruli de 4 gr, sau de 4,2.. Teava Pollini Evolution 7 sau 8 , Filtru Malossi rosu aveam eu.. Mola de contrast Malossi rosie...si Suspensie spate inaltata cu 10 cm pe gaz..iti dadea o aerodinamica... super tare. si mult mai grea... plus ca aveam cauciucuri stradale Michelin.. Centralina Pollini Evolution , Raporti primari , pollini for race 2 aveam eu , dar puteti pune si seria urmatoare sau pollini for race 4 sau 5 sau 6 cum va tine banu`.. raporti secundari malossi mhr...ajungi la 150 Km/h maxxim. dar am zis ca daca vrei 170 Km/h pune-ti nos..dar asta nu inseamna ca poti sa mergi 10 km asa .. asta inseamna ca la 1.5 km dai drumu la acceleratie si il mai lasi sa respire.. dar se pare ca nu prea ai treaba cu scuterele..!In legatura cu scooterele , primu scooter din lume , de 50 cc a fost facut de Piaggio,... Daca ai auzit de VESPA ! in 1919..Iar cei mai buni sunt italieni , pt ca stiu sa faca o tunare 85 % buna , fata de nemti care tuneaza , dar la prima demontratie CRAPA ! Cam asta e tot ce am avut de zis..
  5. Deci , frate , alea nu-s scootere din Ro..le-am mai vazut eu pe un site.. poate ati facut 1 2 dar sa o lasam balta.. va spun eu .. ce mai bun la tunnig de scootere sunt italienii , de la ei au si pornit scootere-le..Am fost in italia 3 ani , am avut vreo 6-7 scootere.. Va sfatuisc , orice scooter ati avea, va spun kit-ul perfect ca sa va ajunga ca 135-140 fara sa va crape cilindrul..Motor Top Performances Trophy , cu teava Pollini Evolution 7 sau 8, cum va tine banu`, flitru Malossi rosu, ruli de 4.0 gr , variator Multivar Malossi , Carburator PGHB Dell`Orto 21 mm , raporti primari , pollini for race 2 , raporti secundari Malossi mhr , cenralina Pollini evolution.. si daca vrei sa urce pe la 170 de km , puneti-va kit-ul NOS..Eu am avut un MbK Booster si cam asa ajungea,, bine ca i`am schimbat carterul si i`am facut racire pe lichid.. tot sistemul de racire l`am luat de la o Yamaha AeroX..Cam asta sunt sfaturile mele.. si va spun ca , cunosc multe despre scootere tunnate..
×
×
  • Creează nouă...