Jump to content

mogzila

Membru
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About mogzila

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.scoala-de-soferi.eu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bolintin vale
 • Carnet moto din
  2002
 • Motocicleta
  SV 650
 • Numar Moto
  ALB
 • Club
  BAMBOO

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mv Agusta 750 F4
 1. ca bine zici... "După numele lui Brânzovenescu ne putem da seama că acesta era de la țară Âşi avea rădăcini străvechi în cultivarea brânzei." Bestial dar este off, totusi.
 2. cred ca tine foarte mult de mentalitate si educatia din scoala de soferi. Am inceput scoala, cat. B, prin luna Mai. Instructorul ma batea la cap cu asigurarrea, in oglinzi, la fiecare schimbare de banda. Ai grija, spunea, a inceput sezonul moto, asigura-te bine inainte de a face o manevra, oricand poate aparea un motociclist. Este si el un motociclist vechi si pasionat. Din cauza lui mi-am luat si cat. A.
 3. ca sa continuam discutia off topic, iti raspund pe intelesul tau. Firmele celor cateva sute de politicieni nu sug de la statul roman doar 2 lei, sug sute de milioane de euro. Pe langa aceste firme, mai au si firmele verilor, matusilor, amante etc, carora li se atribuie, fara licitatie sau temei legal, contracte cu statul. Pe aici, in contractele cu statul, se invart tot felul de firme capuse, incluzand chiar si pe cele de ... reparat pantofii. Cheltuielile cu salariile bugetarilor nu reprezinta decat 25-30% din cheltuielile bugetare, restul sunt cheltuieli de familie ale celor pe care i-ai votat. On topic, desfiintam sistemul bugetar, politia, ca este vorba de ei, ok, de acord, nu este nevoie de. Are sa fie mai bine ? Propui administrare privata a finantelor publice, a invatamantului,a sanatatii, politiei etc ?
 4. Corly, banii statului roman sunt "supti" in proportie de 50-60% de firmele private care au contracte cu statul. Mare parte din cei ce fac afaceri cu statul, in ultimii 20 ani nu au fost angajati in sistemul bugetar. Tu probabil ca esti angajat al unei societati care are afaceri cu statul dar te plateste un patron. Nu conteaza de unde vin banii, esti platit de patron nu de la buget. Mare mandrie. Pentru tine, privatule, este greu sa intelegi acest lucru pentru ca ai o "inteligenta" subiectiva
 5. asta este un amanunt care a scapat pana acum. Se stie ca matelotul este razbunator din fire
 6. Basescu Presedinte pe viata !!! am zis
 7. Amice Corleone, esti penibil. Care este corectitudinea in societatile private ?
 8. cu ce te ajuta "campania de constientizare" ? eu o vad doar ca o plimbare la viteza mica intr-un grup mare dar fara efect. Cum zicea Supapa, pune finala sport sau sparge-i sitele la cea stock si ai sa vezi constientizare.
 9. Ungurii sunt de admirat pentru ca sunt uniti, caracteristica ce lipseste la romani. UDMR-ul exista datorita romanilor. Sa zicem ca romanii ar iesi masiv la vot, peste 70%, atunci UDMR nu ar mai intra nici cu varful bocancilor in parlament.
 10. am citit acest topic de la prima la ultima postare. Concluzia, mea ... o aberanta confruntare de idei.
 11. am mai citit povestea asta odata, tot aici pe forum.
 12. mogzila

  Asigurare 2011

  destul de mari tarifele la firmele credibile
 13. mogzila

  Asigurare 2011

  tarife mici la RCA...Carpatica 88,92 lei pe 6 luni sau Euroins 94.39 RON.
 14. cata prosteala in farsele lui Buzdugan
 15. gata, m-am lamurit, ai mate-fizica multa si dai probleme combinate fara rezolvare Cu respect, Mircea Badea
×
×
 • Create New...