Sari la conținut

sml

EX+
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sml

  1. am si eu o intrebare/problema:

     

    am un aprilia sr50r din 2007 si nu stiu daca e bine la relanti sa palpaie becurile stopul si faza scurta si au intensitate scazuta. cand bag gas unpic se aprind normal si nu mai palpaie. E normal asa ceva? sau ar trebui sa fie aprinse normal la relanti?

     

    mersi si asfalt uscat

     

     

    Alte variante? in afara de relanti?

  2. am si eu o intrebare/problema:

     

    am un aprilia sr50r din 2007 si nu stiu daca e bine la relanti sa palpaie becurile stopul si faza scurta si au intensitate scazuta. cand bag gas unpic se aprind normal si nu mai palpaie. E normal asa ceva? sau ar trebui sa fie aprinse normal la relanti?

     

    mersi si asfalt uscat

  3. simple man doamna maicata nu teo invatat sa citesti?????? acolo scrie 4 zile idiot nu ma mai mira ca accidentezi babe...asa ca puneti ochelari din aia de babe idioate cu lentile groase si nu mai imi zi mie sa spun minciuni altundeva MA BAIATULE :D :D :haha: :crack: :blbl: :P get a life

     

    Din cate am vazut eu pe forum partea asta de scootere e cea mai dezorganizata, plina de offtopic si plina de noobs care nici macar nu au invatat sa scrie corect in limba romana, nu stiu cum sa se exprime si tot ce pot face e sa injure, jigneasca doar pe un forum; dar totusi au scootere. :lol:

    Absolut strigator la cer.

  4. Acea legatura nu e niciun secret, si poate nici motivul lipsei expozantilor nu este, de asta am cerut lamuriri. Sau macar sa se spuna ca este un subiect sensibil.

     

    <small>--- Mesaj completat în 14 Mar 2008 17:11 -------------</small><br/>LATER EDIT:

    Postez si aici ca poate e mai vizibil:

    Am aflat care e buba, nici nu era greu de imaginat, organizatorul s-a certat cu astia mari care isi vor face singuri salon in aprilie. Motivele nici nu conteaza, cert e ca in situatia asta are de pierdut toata lumea, SMAEB-ul ca ii lipsesc expozanti de baza, firmele mari ca nu participa la evenimentul asta bine mediatizat si cu traditie, vizitatorii nici nu mai zic.

    Trist, tist si iarasi trist. Eu stansesem bani pentru echipament nou complet, speram la un salon mult peste anul trecut cu oferta larga si niscaiva reduceri. Din pacate lucrurile merg spre in mai rau.

    Bagi picioarele in cine mai cumpara din Ro, 1500 de iepuroi vor migra in Germania ca acolo sunt morcovii mai dulci.

     

    Din cate am inteles de la cei de la United Motors, citez: " Nu are rost sa venim la salonul asta care e plin de chinezarii!" Si am intrebat de ce. Ca raspuns: " O sa mergem la primul salon international moto din romania cu o saptamana inainte de Paste tot la Romexpo impreuna cu Suzuky, Kawa, Yamaha etc"

     

    Acum inteleg de ce nu vedeam nume mari pe lista.

  5. Nici alea de 125 nu prea sunt considerate maxiscutere... d'apoi un scuter de 50cmc.

    Deci... nu exista asa ceva. :D

     

     

    Eu ziceam de peste 125, nu de 125. Ca si definitie am gasit asta:

     

    So what is a maxi scooter?

     

    A maxi scooter is best defined as a modern feet forward scooter with an engine capacity larger than the 125cc learner limit. There are two types, one that is based on the usual scooter design and has the engine and gearbox as part of the rear swing arm that increases the unsprung weight and a second style that uses a separate swing arm connected to a static engine and gearbox, this is a more expensive system but makes for a better handling bike.

  6. va rog frumos spuneti-mi ceva modele de maxisutere de 50cmc.multumesc

     

    de 50cc? :D din cate stiu eu astea sunt de peste 125cc. ca si exemplu:Majesty, Morphous, T Max, Silverwing, Reflex, Helix, Big Ruckus, Burgman, BV500, X9, X7, Atlantic 500 Sprint, Scarabeo 500, Leonardo 300, People, Xciting etc...

     

    Nu cred ca te refereai la 50cc

  7. :D :D :lol: :D :P :rose: nu dau atata pe un set xenon ... imi pun 6 neoane de bani astia :rose:

     

    iti pui tu 6 neoane pe scuter da ce te faci cu politia?! si unele kituri xenon daca nu sunt omologate pot fi confiscate de politie la fel ca si neoanele. Daca au omologare poti sa-ti pui.

    eu mi-am luat de pe xenon.ro 129E: 2 becuri, 2 slim-balast 12mm. Se monteaza in 5 min maxim. (mai mult stai sa dai jos carenele)

    Dar cu scutere (50cc) e o singura problema :rose: Becurile palpaie!! sau cel putin asa e la mine. Am fost la 2 electricieni (unu la moto boom si alu prin cartier) si problema la sr-u meu e ca nu baga curent de 12v pe firele de la becul original ca sa incarce balastul.(o varianta e ca poate fii un scurt pe fir, sau da curent "pulsat") Dar poti sa o pui pe direct cu intrerupator, ceea ce mie nu prea imi mai convine ca deja am unu cu strobe lights. Oricum se vede super misto pe direct noaptea!! Chiar recomand HID pe scutere, (acum depinde si ce oglinda ai la far)

     

    Pe scuterele mai mari sigur merge.

     

     

    @GeorGEBlaCKRidER: http://xenon.ro/xvsh.php

    Eu il vand pe al meu, 2xbec H8, 2xslim-balast, temp 6000k, folosite maxim 1 h. 400ron

  8. Salut..

     

    De cateva luni bune ma bate gandul sa imi cumpar un supermoto; ce e drept e ca m-am plictisit de scooter.

    Pentru inceput caut ceva nou de 125-250cc la un pret pana in 3500-4000e (asta bineinteles daca exista asa ceva). Din cate am inteles de pe forumuri e mai bine ca incepator sa cumpar unul in 4t?!

     

    Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu niste modele de motoare si niste sfaturi. Sincer nu cunosc multe modele de SM.

     

    Mersi anticipat!

  9. sml, stai calm ca la vopsirea in camp electrostatic nu ai enspee mii de coduri de culori, ca e vopsea pulbere, fara solvent si nu se amesteca (deci slabe sanse sa pice exact pe nunatele tale).

    Cauta pe net codurile de culoare, sau macar un magazin cu paletar de culori, si comanzi vopseaua aia in tub (era un magazin pe la udriste care-ti punea in spray ce nunata vroia muschiuletul tau, de la akzo nobel, dar mai sunt si altele). Daca prepari frumos suprafata (smirghel gros, smirghel fin, degresat, grund, vopsea si lac) o sa tina (nu la fel ca la electrostatic, dar daca te saturi de culoarea aia e ieftin sa o schimbi).

     

     

    mersi mult de sfat

  10. Poate vopsire in camp electrostatic, dar costa cam mult. Daca sti sa dai jantele jos, iei un spay, lac si grund, niste smirghel si le faci in fata blocului. Ale mele sunt gata vopsite in nuanta scuterului. In plus, spune unde esti,sa nu te trimit in celalalt capat de tara.

     

    :huh: corect, electrostatic m-am grabit. sunt din bucuresti. Am inteles ca daca le vopsesc eu exista o posibilitate sa sara vopseaua/lac. Plus ca nu am codul de la vopsea. Vrau galbenul si rosul de pe scooter (vezi avatar). E mai bine sa le faca un specialist (asa am decine sa ma iau daca nu imi place :cheers:)

  11. Am si eu o intrebare baieti! stiti undeva unde pot sa imi vopsesc jantele? (vopsit electromagnetic)

    si o alta intrebare, se poate pune xenon pe un sr? am mai citit undeva pe forum ca exista set de xenon pt motoare. Tine sistemul electric?

     

    mersi si asfalt uscat!

  12. Hai man calmeaza-te...lasa-l, daca stie si el ceva iti dai seama ca vrea sa dovedeasca... :( Nu te mai enerva degeaba, lui ii place cand te ataci...

     

    corect..

     

    si reverse.. nici tu nu ai alta replica :P

     

    ON-TOPIC:

    e mai bun rf decat street. si la o diferenta de 400E nu cred ca merita sa-ti iei street-ul. asta e parerea mea.

  13. in cazul acesta tre sa ne intalnim si dam o liniutza....sa vedem kre are plecarea dupa loc mai buna!si k simplu fapt nu am nimic schimbat pe el!nu am zis k te fac pana la 60.....da pana in 25-30 tot cred k ma duc mai sprinten.

    am cronometrat azi.. pana la 30 km/h fac 2,5 sec. tu cat ai face? primele 2 rotatii de roada se dau in gol.. adica :P btw scuteru are 115 kg si eu 75

    ps: nu ma intrec cu nimeni si nici nu am de gand!

  14. Cam cati km mergi cu 1L de ulei la un motor in 2timpi , cu rezervor separat care face amestecul singur ?

    In perioada de rodaj consuma mai mult ulei si benzina ? TNX

     

     

    eu am pus ulei la 900 km si mai aveam cam 150-200 ml in rezervor in rodaj, si ca consum aveam 4,5-5% cu pasager si cam 3,5 singur.

  15. cum ma sa aiba motor de Piaggio? Acolo daca vrei tu sa-l tunezi ii pui carburator de piaggio.. pt ca sunt mai bune

     

    tu de unde ai mai aparut ?

    voi va contraziceti pe o chestie pe care nici nu o cunoasteti... puneti "mana" pe google si cautati! daca nu credeti treceti pe la UM sau SC si intrebati!

     

    si redeye: nu cred ca ai putut sa zici asa ceva :P mai bine editeza-ti postul ca te faci de ras!!

     

    ps: link 1 link 2 si link 3. ce scrie aici pe scurt e ca piaggio a cumparat aprilia si implicit le da motoare. dupa ce cititi va mai dati cu parerea despre sr.

  16. trist...aprilia are NUMAI motoare minarelli ptr 50cc si rotax ptr 125cc

     

    reverse.. ti-am mai zis, cand treci si tu de 20 de ani ai sa intelegi :P !!

    te rog eu intereseaza-te si tu despre motoarele de sr50 inainte sa ma contrazici! du-te la scuter center si intreaba-l pe ciprian, sau du-te la united motors si intreaba-l pe masinuta de motoare! sau cel mai bine intra AICI si cauta la modele de aprilia. ai sa vezi sr 50 2t lc r-carb (piaggio) si altele cu minarelli si aprilia!

  17. pentru ce sa dea 2400 cand ala are motor de aprilia rs.. ?

     

    eu din cate stiu e de sr nu rs...

    sr 50 r (cu carburator) are motor piaggio si nu minarelli, posibil sa aibe si motor aprilia.

    dai 2400 pentru o firma cu renume si nu o firma ungureasca, un amalgam de aprilia, gilera si yamaha. Pana la urma nu numai motorul face un scuter! e ca si cum ai dacie cu motor de bmw! tu ti-ai lua asa ceva? eu cred ca nu!

  18. bha voi nĂĄvetzi ce face!eu am generic si chiar sunt multumit d el!demaraju e chiar smecher....la plecare am facut un sr fara limitare si cu toba gianelli.altceva nush c mai avea. k m-a facut dupa 30 la ora asta e altceva dar.....conteaza k dupa loc l-am luat.

     

    OFF-TOPIC:

    nu stiu de ce da ma cam simt la ce ai scris mai sus. Alaltaieri pe la intercontinental m-am intalnit cu unu cu un XOR alb la stop. La primul stop l-am intrecut de nici nu il mai vedeam in oglinda, si la al 2 lea de la celini m-a intrecut ca a plecat pe prima banda si eu eram pe a 2 a cu sute de masini in fata... asa ca nu credeti tot ce se scrie :P

    sr-u meu prinde 60 in 5 secunde pe ceas si are numai giannelli reverse pe ea, nimic altceva!

  19. eu la banii astia mi-as lua un sr 50 r. e cam 2400 (eu am dat 81 mil pe el, ca la UM calculeaza pretul final din euro si acum cum a scazut euroul....) vinde si tu psp-u :P sau ceva si mai strange inca 400 E. Scuterul ala merita toti banii! daca il delimitezi si ii bagi un giannelli reverse fuge peste 80!

    asta e parerea mea.. daca tot ai 2000 euro mai astepti putin dar macar iti iei ceva super bun!

×
×
  • Creează nouă...